New in - travanj 2017. - a little make up obsessed

New in - travanj 2017.

Začudo, u travnju nisam nešto puno kupovala, uglavnom sam kupovala najosnovnije uz te poneku impulzivnu (drogerijsku) kupnju. Iskreno se nadam da ću nastaviti u tom tonu i ovaj mjesec, odnosno da ću biti još discipliniranija jer sam malo gledala zalihe i realno, ne treba mi trenutno ništa. Hoću li se držati te odluke, vidjet ćemo idući mjesec, a sada vam predstavljam ovomjesečne novitete.



La Roche Posay Effaclar linija je jedna od najprodavanijih linija za problematičnu kožu, a meni su na testiranje došli La Roche Posay Effaclar Duo Unnifiant* i La Roche Posay Effaclar gel za umivanje*.


Kao što sam vam napisala, imala sam neke impulzivne kupovine u drogerijama, a na idućoj slici možete vidjeti i što sam kupila. L'Oreal tonik mi stvarno nije trebao. Odnosno trebao mi je tonik, no nisam sigurna je li mi trebao baš taj. Naime, ovo sam kupila u svom prvom izlasku nakon bolovanja, bez da sam pogledala sastav, samo me, kao nekog junkie-ja, uhvatila želja za shoppingom. Kad sam došla doma sam vidjela da tonik ima alkohol u sastavu, tako da još nisam sigurna hoću li ga koristiti. 
Dove Original dezodorans s 0% aluminija sam uzela za probu, vidjet ćemo kako će funkcionirati. 
Afrodita Odstranjivač laka za nokte sam kupila nakon što sam primjetila da je Aveo počeo isušivati moje nokte i nakon što su se počeli listati. Nekad davno sam koristila ovaj odstranjivač, no rado bih našla neku povoljniju verziju, pa ako imate preporuku, pišite mi :)
Invisibobble gumice za kosu su ponovljena kupnja. Prvo pakiranje mi je trajalo jako dugo, no došlo je vrijeme za novo. Najbolje gumice koje sam koristila. Više možete pročitati u recenziji


Garnier Hydra Bomb maske sam već koristila, svidjele su mi se, pa sam ponovila kupovinu. My Hsin-Ni masku s kavijarom sam vidjela u Mulleru, pa rek'o da probam. Pakiranje jako podsjeća na popularne My Scheming maske, no koliko sam uspjela istražiti, nije riječ o istom proizvodu. Proizvode se na Tajvanu (živjela azijska kozmetika!), no najviše sam o njima našla na mađarskim stranicama. Biore Flasteri za mitesere s aktivnim ugljenom su kupljeni za probu nakon što sam vidjela da je dio Biore asortimna dostupan u Mulleru. 


Olival je predstavio novu liniju deo krema, moj odabir su Olival Deo krema Zeleni čaj* i Olival Deo krema Sensitive Rose.* Iz Olivala kažu da natural deo kreme ne sadrže opasne tvari, što je dodatno potvrđeno NATRUE certifikatom za prirodnu kozmetiku,  a pomno usklađeni 100% prirodni sastojci namijenjeni su i najosjetljivijoj koži i u svim razdobljima života. Nemaju negativan učinak na kožu niti okoliš, ne štete ozonu,  ne začepljuje pore, omogućuju koži  da prirodno diše, s krajnjim  rezultatima njegovane i zdrave kože bez neugodnih mirisa tijekom cijelog dana. Isprobavam verziju sa zelenim čajem zadnjih nekoliko dana i za sada mi se jako sviđa, najviše od svih "prirodnih" dezodoransa koje sam isprobala, no pričekat ću još za konačne dojmove. 


Stigli su mi i Essence proljetni noviteti* ♥ Essence ove godine slavi 15.-i rođendan, a meni je drago vidjeti da svih ovih godina ide u korak s trendovima. Veselim se isprobavanjima :D


Stigla mi je i prekrasna Catrice Marina Hoermanseder LE* Potrudit ću se ovih dana objaviti recenziju jer je ovo kolekcija vrijedna pažnje.


I za kraj sam ostavila nešto što je bio čisti gušt, dva laka iz Zoya Charming kolekcije - Zoya Jordan i Zoya Tina. Bit će o njima još riječi na blogu :)


I to je to od mojih prošlomjesečnih favorita. Što vam se sviđa i koje recenzije vas zanimaju?

*PR uzorak (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda.)

CONVERSATION

5 komentari:

  1. Afrodita skidač laka je meni jedan od boljih, nadam se da će se i tebi svidjeti.
    Garnier sheet maske sam imala blavu i rozu ali me se nisu dojmile.
    I ja testiram Olival deziće, zeleni čaj je jako kvalitetan ali mi je ostavio mrlje na majici! kakav je kod tebe slučaj?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Napisala sam da mi se dezić jako sviđa, dakle nije mi radio mrlje jer to je definitivno nešto što ne volim :)
      Meni je roza Garnier maska super :)

      Izbriši
  2. Najviše me zanimaju Biore flasteri. ;)

    OdgovoriIzbriši