New in 2017. - ožujak - a little make up obsessed

New in 2017. - ožujak

Ožujak kod mene nije bio u znaku shoppinga jer sam veći dio mjeseca preležala nakon operacije koljena, tako da nisam puno kupovala (osim par online kupnji), no svejedno se našlo noviteta kod mene koje ćete moći vidjeti u ovom postu. 


Stigla mi je Innisfree Green Tea Sleeping Pack koju sam već uvrstila i u favorite, pa do recenzije ću vas uputiti da pročitate više o njoj u ovom postu. PetitFee Black Pearl and Gold Hydrogel Eye Patch je još jedna kupovina azijske kozmetike. Kako mi je okoloočno područje područje velikog interesa, odlučila sam se za kupovinu tih flastera. Trebali bi posvjetliti i nahraniti područje oko očiju. Za područje oko očiju sam uzela i svoj svevremenski favorit - Afrodita Kamilica krema za područje oko očiju. Recenziju možete pročitati ovdje. Uzela sam REN Wake Up Wonderful Night Time Facial koji obećava blistavost preko noći i ustinu to i radi. Više o njemu sam pisala u ovom postu. Madara Detox maska je još jedan proizvod koji sam si uzela. Sadrži 4000-ljetno blato iz latvijskih sjevernih jezera i kao što joj ime govori, obećava detox. Nisam ju dovoljno puta isprobala da bih vam prenijela moje konačne dojmove. 


Među novitetima su se našli i još neki Madara proizvodi: Madara SOS Hydra Repair Intensive serum* koji obećava hidrataciju i rješavanje dehidracije. Proizvod koristim već nekih mjesec dana i jako mi se sviđa, pa je završio i u prošlomjesečnim favoritima. Madara Hemp Hemp balzam za usne* mi se isto sviđa, riječ je o balzamu za usne s uljem konoplje i generalno jako finim sastojcima koji omekšavaju i hidratiziraju usne. Madara Oil to milk peeling* je proizvod koji sam već imala priliku probati kao travel size i koji mi se jako svidio. Riječ je o pilingu s uljnom bazom koji se u dodiru s vodom pretvara u mlijeko, nimalo se isušuje kožu, a istovremeno ju dobro pilingira. 


Kao što sam napisala, bila sam na operaciji koljena, tako da sada imam i poveći ožiljak kojeg ću naravno tretirati sredstvima koja bi trebala smanjiti ožiljak. Šaljićev Melop E je izuzetno hvaljen, tako da sam odlučila probati s njim. Dokumentiram ožiljak, tako da ću nakon duljeg vremena napisati i post na tu temu. 


L'Angelica gel za tuširanje pamuk i bijeli mošus je ponovljena kupnja, ovo mi je već treća ili četvrta bočica. Divan gel koji me ne isušuje, a uz to mi izuzetno odgovara taj miris. 


Stigla su mi dva proizvoda za borbu s celulitom, no trenutno mi je ta borba u drugom planu, pa proizvode još nisam počela koristiti. Proizvodi koji čekaju korištenje su: Fitessential peeling za tijelo* (sadrži kavu, pa ukoliko volite pilinge na bazi kave, a ne želite nered u kupaonici koji postižete pilingirajući se talogom kave, ovaj bi vam se mogao svidjeti) i Fitessential ulje za tijelo.*


Na testiranje mi je došla i L'Oreal Extraordinary Clay linija*, no za sada sam ju koristila tek jednom, tako da ne mogu puno reći o dojmovima. 


Ponovljena kupnja je i Kerastase Discipline linija, moja najdraža linija za njegu kose. O njoj sam pisala u ovom postu


Došao mi je i Vichy Amenixil šampon protiv ispadanja kose* koji obećava osnaživanje kose i njen puniji izgled. 


Stigao mi je i Maybelline Fit Me! Matte+Poreless tekući puder* u svim nijansama. Kako sam na bolovanju, nisam ga uspjela dovoljno testirati, pa vam ne mogu reći konačne dojmove jer ga nisam dovoljno dugo nosila. 


Acqua Colonia White Peach & Coriander* je najnoviji član Acqua Colonia obitelji.


Među novitetima su se našli i Betty Barclay Pastel Mint* i Betty Barclay Pastel Lemon* mirisi. Riječ je o pravim proljetnim, laganim mirisima. 


s.Oliver također ima novitete za ljeto: s.Oliver Feels Like Summer za nju i njega.* Muški još nije isproban, ali ženski miriše kao voćni koktel na plaži, jako mi se svidio ♥


Od dekorative sam prošli mjesec malo kupovala - Sally Hansen Insta Dry Top Coat  (više ni sama ne znam koja bočica po redu), Rimmel Super Gel lak za nokte u nijansi Cocktail Passion (recenzija), Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade (treća teglica, jedini proizvod koji koristim za obrve) i novi Maybelline Fit Me! Matte + Poreless puder (nakon toga sam ih dobila i kao PR uzorak, što sam i spomenula ranije u tekstu). 


Kako vam se sviđaju moji noviteti? Imate li želja što biste željele što prije čitati?

*PR uzorak (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda.)

CONVERSATION

6 komentari:

  1. Odakle Dipbrow i koliko te ispadne s poštarinom? Hvala unaprijed. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. 18 ili 19 eura na Beauty Bay. Na taj iznos nema poštarine :)

      Izbriši
  2. Acqua colonia mi zvuci odlicno-jel postojan (ono bar 3 sata)? I ovo za oziljke me bas zanima-prvi put cujem za to (probala sam cobtratubex i remescar i oboje je fail po meni-Pai ulje je 100 puta bolje za oziljke od njih)

    OdgovoriIzbriši
  3. U svašta, zanimaju se me trenutno najviše parfemi s.Oliver Feels like summer, Betty Barclay pure pastel lemon, L'Oreal Extraordinary Clay linija, ali i Fitessential ulje za tijelo. No, dobro i Fit me! M. puder.
    Gordana B.

    OdgovoriIzbriši
  4. Pokušala sam u nekoliko navrata naručiti Kerastase šampon i regenerator s Lookfantastica, ali dobijem odgovor kako ne šalju u Hrvatsku. Niste imale takvu situaciju?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. tako je, nažalost više ne dostavljaju u HR. No odavde se može naručiti: http://tidd.ly/66f90980

      Izbriši