Favoriti mjeseca - ožujak 2017. - a little make up obsessed

Favoriti mjeseca - ožujak 2017.

Kako sam većinu prošlog mjeseca provela doma, mirujući nakon operacije, prošlomjesečni favoriti su isključivo u znaku preparative. Cilj mi je bio zadržati zdrav i blistav izgled kože jer sam znala da upravo tu blistavost najprije gubim kad dugo ne izlazim na svježi zrak, a i operacija sama po sebi oduzme licu blistavost i izmuči organizam. Uz blistavost mi je naravno, uvijek važna i hidratacija, tako da se moja njega bazirala upravo na takvim proizvodima. Šminkala se nisam, tako da neke dekorativne proizvode nećete naći u ovom postu.

Prvi proizvod koji me oduševio je Vichy Idealia Peeling.* Definitivno za mene najbolji proizvod iz Idealia linije i jedini za koji imam osjećaj da uistinu i dubinski nešto radi. Riječ je o tekućem proizvodu s AHA kiselinama, polifenolima i ostalim dragocjenim sastojcima koji vrše kemijski piling i daju koži blistavost. Uskoro ću objaviti recenziju sa svim detaljima i mojim opsežnijim mšljenjem.

Innisfree Green Tea Sleeping Pack je divan proizvod, no prvi te vrste koji koristim, pa ga ne mogu usporediti s ostalim ovakvim proizvodima. Sleeping pack je dio u korejskoj beauty rutini koji daje završni touch - doslovno. Riječ je o proizvodu koji se nanosi nakon kompletne njege lica, kako bi "zaključao" njegu koju ste prije nanijele na lice. Sviđa mi se miris, no i efekt - ova maska umiruje, osvježava i hidratizira, a koža je ujutro stvarno svježa. 



Madara SOS Hydra Repair Intensive serum* nije samo jedna divna bočica u kupaonici, nego i bočica izuzetnog sadržaja. Ovaj serum za hidrataciju savršeno hidratizira kožu, te ju njeguje. Sadrži shea maslac, što moram posebno napomenuti jer ima osoba kojima smeta, no srećom nisam jedna od tih. Pripremam vam recenziju, pa neću previše duljiti ovdje. 

REN Wake Wonderful Night Time Facial je jedan od onih proizvoda s kojima se odmah vidi razlika. Namijenjen je za postizanje blistavosti preko noći i ovaj proizvod to uistinu i radi. Kao što sam napisala u uvodu, u ožujku sam se puno trudila oko toga da zadržim zdrav i blistav izgled kože i ovaj proizvod je zasigurno doprinjeo tome. Nakon korištenja bi koža bila vidno osvježena i blistavija, tako da je uzimanje ovog tretmana bio jedan od boljih poteza za moju kožu ovog proljeća.

REN Glycolactic Renewal mask* je još jedan od proizvoda iz Radiance linije i stvarno radi svoj posao. Koža je trenutno blistavija i svježija, što je meni prošlog mjeseca bilo izrazito važno i moj jedini fokus kad je kozmetika u pitanju. O samoj maski sam napisala puno u recenziji, pa vas pozivam da ju pročitate na ovom linku

Dijelimo li favorite? Što ste vi voljele i što preporučate?

*PR uzorak (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda.)

CONVERSATION

6 komentari:

  1. Madara serum mi je na WL i super zvuci. Sleeping pack-imala sam ih dosta do sada i Laneige,Goodal i Cosrx su mi do sad bili najbolji.Posto ti se ovaj svidja svakako probaj serum iz te linije (ima i testera pa ne moras odmah full size)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kakav ti je bio Laneige? I taj brand me jako zanima :D
      I ako može više o serumu :D

      Izbriši
  2. Zahvaljujući tvojim postovima zaineresirala sam se za Ren proizvode. Da li možeš molim te napisati koji su aktivni sastojci za Night Time Facial, pretpostavljam da se radi o nekoj vrsti kiselina. ?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tako je, aktivni sastojci su mliječna i glikolna kiselina, te enzimi iz papaje

      Izbriši
  3. Jednako sam kao i ti oduševljena Vichy Idealia Peeling proizvodom. Ja sam ga koristila zajedno sa kremom iz iste linije. Nakon njega prešla sam na Alpha H Liquid Gold koji mi je neusporedivo bolji i rezultati koje ostavlja na licu su savršeni (meni je ovo prvo iskustvo sa Alpha H proizvodima pa sam možda zbog toga toliko oduševljena. Već dugo koristim kiseline, ali ovo je jedini proizvod koji me peče kada ga stavim na lice. Zanima me je li i tebi bilo tako?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni Idealia kreme i nisu nešto, ali ovaj noćni piling mi je i bolji od Alpha H.

      Izbriši