Što sam nosila na more - a little make up obsessed

Što sam nosila na more

Ovog ljeta ste već mogle čitati post što sam sve nosila na more, a u ovom postu vam pišem što sam nosila sa sobom na drugi dio ljetovanja (ne računam još poneki vikend-bijeg na more koji se dogodio). Iako je ljeto na izmaku, dojmovi o ovim proizvodima vam možda posluže kao inspiracija za slijedeće ljeto jer se među proizvodima koje sam nosila našlo izvrsnih proizvoda vrijednih pažnje. 


Počet ću s proizvodima za zaštitu od sunca. Vichy Ideal Soleil Gel-mlijeko SPF 30 za mokru i suhu kožu* je favorit muškog dijela tima, ali i meni se jako svidjelo. Riječ je o nemasnom proizvodu koji se brzo upija i izvrsno štiti. Moram napomenuti da sam sklona sekundarnoj alergiji na sunce i nijedan od ovih proizvoda mi ju nije izazvao, tako da u tom smislu ide palac gore za sve proizvode u postu. 

Za Nuxe Sun ulje za zaštitu od sunca i brže tamnjenje SPF30* nisam sigurna ubrzava li tamnjenje, ali izvrsno štiti i savršeno miriše, tako da mi je ovo jedan od najdražih proizvoda koje sam koristila ove godine ♥
La Roche-Posay Anthelios XL SPF 50 lagani sprej* isto dobro štiti, no ostavlja bijeli trag, tako da je za plažu dobar, no za grad ipak nije (a mislila sam ga koristiti i u te svrhe). 

Za lice sam nosila Uriage Barie Sun SPF 30* koja mi se pokazala dobrom, nemasna njega koja dobro štiti i ne radi nered na licu, a i dobra je podloga i za šminku. 

Eucerin Sun Spray Dry Touch SPF50* mi je što se zaštite tiče bio izvrstan, no jako brzo se troši, tako da nije najisplativija investicija. 

Uriage Barie Sun SPF 30* je jedna od onih krema koje sam obožavala koristiti. Lagana, nemasna tekstura koja se brzo upija. Osim toga, izvrsno i štiti. Volim takve laganije teksture, pa je to razlog zašto mi se toliko svidjela.



Za ubrzano tamnjenje sam koristila nekoliko proizvoda. L'Erbolario marmelada je proizvod koji godinama volim. Ima jako dobar sastav, predivno miriše, ne ostavlja mi mrlje na odjeći i radi svoj posao.

Hello Summer Tanning Glitter Marmelade* sam bila pohvalila na Instagramu, no iako stvarno ubrzava tamnjenje i koža super izgleda zbog šljokica, na kraju se pokazalo da ima jednu manu preko koje nikako ne mogu prijeći. Naime, zaradila sam mrlju na kupaćem kostimu koja se ni višestrukim pranjem nije skinula, tako da ukoliko ne želite uništiti badić, možda je ipak bolje da ju preskočite. 

Olival SunTane* suho ulje za tamnjenje mi se jako svidjelo. Predivno miriše, sastav je dobar, a stvarno ubrzava tamnjenje. Istina, koristila sam ga kad sam već imala dobru podlogu, pa bi tamnjenje i samo po sebi bilo brže, no uz ovo ulje se stvarno ubrzalo i ono što me oduševilo jest to da mi boja dulje traje. 



Za njegu tijela sam se trudila nositi što manje proizvoda, recimo da sam i uspjela u tome :D
Za tuširanje sam nosila savršeni Fa Coconut Water gel za tuširanje ♥ Predivan miris kokosove vode i ništa isušivanja. 


S.Fresh Aloe After Beach* nema neku posebnu funkciju, fino miriše i hladi, pa sam ga zato ponijela sa sobom.

Vichy Capital/Ideal Soleil* je after sun njega, nisam primjetila da nešto previše hladi kožu, no lijepo ju njeguje. Ipak, od tih after sun proizvoda, meni je puno bolji Eucerin After Sun losion.

Nuxe Apres Soleil mlijeko za tijelo* je PRE-DIV-NO ♥  Nema onog rashlađujućeg efekta, ali miriše savršeno i nemasno je, a opet hranjivo. Potrošila sam ga baš s guštom ♥

Nosila sam i Hansaplast intenzivnu kremu za stopala* koja mi je lijepo njegovala stopala, nemam nikakvih primjedbi na nju. 

Eucerin dezodorans* mi je bio dovoljan za more jer tada biram dezodoranse, a ne antitranspiranse, da se koža i žlijezde malo odmore. Koristim ga inače i vikendima kad sam doma i za sport (jer se tada ionako oznojim, tako da to ni ne pokušavam spriječiti) i stvarno je ok. Nema neugodnih mirisa, a sam miris dezodoransa je dosta lagan i neutralan. 

Za ruke je tu bila Dr. Haushcka krema za ruke*, o njoj ću vam uskoro više pisati, pa sad neću duljiti, a kako na moru uvijek perem dosta suđa, ponijela sam sa sobom i Dr. Scholl ulje za njegu kutikule* o kojem sam pisala u ovom postu i koje obožavam. 



Za njegu kose sam nosila istu ekipu kao i na prvi dio ljetovanja, Garnier Ultra Doux Mythique Olive* liniju i Kerastase Soleil CC kremu. Šampon mi nije iziritirao moje inače osjetljivo tjeme, sol je bila uspješno odstranjena iz kose i kosa je bila meka i lepršava. Regenerator bi mogao biti nešto jači, no za more i svakodnevno pranje kose je poslužio, ali da me oduševio - nije. 

Za zaštitu od sunca sam ponijela Kerastase Soleil CC creme koja mi se pokazala jako dobrom, a i inače ju volim u svako doba godine. Pisala sam o njoj u ovom postu.



Za njegu lica sam uglavnom nosila testere i putna pakiranja kako bih uštedila na prostoru. Naravno, tu je bila i Foreo Luna2* koju jako volim i za koju bih stvarno više trebala napisati recenziju. 

Caudalie micelarna je za mene najlošiji Caudalie proizvod koji sam koristila (a Caudalie je za mene jedan od najdražih brandova ikad i ovo je jedini mućak kojeg sam probala) - nježna je i predivno miriše, no za skidanje šminke mi i nije neka sreća, no za more je bila dobra jer nije da sam nosila teške slojeve šminke i maskaru koje je trebalo skinuti. 

Uriage termalna voda* mi se svidjela, rekla bih da će više odgovarati mješovitom i masnom tipu kože. Biobaza Bee Balm s maslinom i grejpom me oduševio i ovo je najbolji drogerijski balzam u sticku kojeg sam koristila i dovoljno vam govori koliko mi se sviđa ako vam kažem da je novi primjerak već kupljen. 

Ostale proizvode neću posebno imenovati jer je riječ o tester pakiranjima, pa neću pisati ni dojmove jer sam ih prekratko koristila. 



Na drugi dio godišnjeg sam ipak nosila nešto više šminke jer sam za razliku od prvog ipak išla u civilizaciju :D
Opet nisam nosila previše stvari, a ni njih nisam koristila sve, no bilo je nek' se nađe :)
Ponijela sam izvrstan Catrice Sound of Silence highlighter, tester Laino CC kreme za slučaj da mi lice poludi i da mi baš zatreba puder za van (naravno, nije mi trebao), Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade u nijansi Dark Brown, Sephora Lip stainove u nijansama u nijansama Whipped Blush i Watermelon Slice, NYX Soft Matte Lip Cream u nijansi Antwerp (recenzija), a na slikama je još i Anastasia Beverly Hills u nijansi Madison, no na kraju ju nisam ponijela sa sobom. 


Ponijela sam i nekoliko lakova: Essie Peach Daiquiri (swatch), Catrice (S)Wimbledon (swatch), Essence Wild White Days (swatch), Maybelline Colorama Bleached Neons u nijansi #242 (swatch) i naravno, za brže sušenje Sally Hansen Insta-dry top coat



Nadam se da će vam moji dojmovi (posebno o proizvodima za sunčanje) biti korisni ako ne prije, onda za iduće ljeto :)

Što kažete na moj odabir proizvoda i dojmove?

*PR uzorak (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda.)

CONVERSATION

7 komentari:

  1. sve bolje od boljeg, izvrsni proizvodi!

    OdgovoriIzbriši
  2. Odgovori
    1. Već puno puta sam ih spominjala na blogu, jako ih volim :)
      Imam 4 nijanse i rado bih nabavila još koju :)
      Trajni, ne isušuju me i divne su boje :)

      Izbriši
  3. Divni proizvodi i taman onoliko koliko treba bez pretjerivanja :D Caudalie i Nuxe micelarne su mi katastrofa loše što je baš iznenađujuće jer volim oba brenda, ali opet nitko nema 100% odlične proizvode :) Imala sam ih u putnom pakiranju što je dobro jer mogu reći da sam ih probala i to je taman dovoljno da bi vidjela da mi nisu baš nešto bez nekog velikog troška :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nuxe nisam probala, no ova Caudalie je meni st varno jedini loš Caudalie proizvod koji sam imala, baš loše skida šminku, jedino je miris dobar :D i dobro je to s putnim pakiranjima jer se izbjegne bacanje novca :D

      Izbriši
  4. Odlican odabir i dopada mi se to sto se nisi pretrpala, nego si ponela samo najosnovnije. Kod mene sto se tice putovanja vazi pravilo manje je vise! :)

    OdgovoriIzbriši