Moja L'Oreal Professionnel njega kose - a little make up obsessed

Moja L'Oreal Professionnel njega kose

Prije nekoliko mjeseci (ajme kako vrijeme leti!) sam bila pozvana na L'Oreal Professionnel akademiju gdje se nas nekoliko blogerica družilo s L'Oreal Professionnel stručnjakinjama koje su nam predstavile L'Oreal Professionnel proizvode, napravile nam dijagnozu kose, oprale nam i stilizirale kosu tim proizvodima, a za kraj nam i poklonile preporučene proizvode kako bismo njegu nastavile doma. Full tretman, što reći ♥
Nakon poštenog testiranja, u ovom postu vam donosim kratke dojmove o proizvodima.


Moja kosa je prirodno kovrčava, tako da se podrazumijeva da su mi vrhovi suši, dok mi je tjeme masnije i osjetljivo (sklono seboreji). Kosu bojam, a često ju i peglam, tako da joj posvećujem i dosta pažnje kako bi bila zdrava. 

Proizvodi koji su mi preporučeni su:
  • L'Oreal Professionnel Serie Expert Sensi Balance šampon* - kao što sam napisala, imam osjetljivo vlasište, sklono seboreji, tako da mi je preporučen ovaj šampon. Sadrži Sorbitwin formulu i vitamin PP koji štite i smiruju osjetljivo vlasište. Ovaj šampon mi se jako svidio, uistinu smiruje seboreično vlasište i smiruje upalu i svrbež, a s duljim korištenjem ju i sprječava. Kosa je uz njega uistinu čista, mekana, sjajna i lepršava. 
  • L'Oreal Professionnel Serie Expert Intense Repair maska* - riječ je o proizvodu namijenjenom za suhu i jako suhu kosu. Moji vrhovi su suhi (kovrčava kosa, jeeej), tako da uvijek posežem za hranjivim formulama. Inače je moja omiljena maska Kerastase Nutritive Masquintense (recenzija), no ova maska joj je dostojna zamjena. Uistinu lijepo hrani kosu, vrhovi su nahranjeni, manje skloni pucanju i generalno kosa djeluje ljepše. Uz sve to, ova maska ne otežava kosu. 
  • L'Oreal Professionnel Serie Expert Liss Unlimited SOS Smoothing Double serum* - ovaj serum mi je preporučen pošto često peglam kosu, kako bi ju nahranio, a ima i anti-frizz učinak (koji je važan, znat će svatko čija kosa "voli" vlagu). Sadrži Pro-Keratin i ulje noćurka. Ono što vam ja mogu reći o mom dojmu jest da uistinu pomaže kod vlage, vlas ostaje lijepo zaglađena, a i vrhovi. 
Iako je tema druženja bila Serie Expert linija, toliko nas je oduševio L'Oreal Professionnel Tecni Art Wild Stylers 60s Babe Savage Panache*, da smo i njega dobile na poklon. Riječ je o spreju koji daje volumen kosi i koji je idealan pomagač kad pravite punđu ili tako neku frizuru koja zahtjeva više volumena. Do sada sam se u tu svrhu uglavnom služila šamponima za suho pranje, ali ovo je još bolje od toga.

I iako je riječ o proizvodu koji je već dugo sastavni dio moje kupaonice, nisam ga mogla ne spomenuti - riječ je o L'Oreal Professionnel Mythic Oil Color Glow Oil.*  Proizvod je u međuvremenu dobio novu (ljepšu) ambalažu, no ja još imam staru jer je riječ o proizvodu koji se stvarno sporo troši, tako da je riječ stvarno o isplativoj kupnji. Recenziju možete pročitati ovdje, a samo ću vam reći da je za mene to najbolji proizvod ove vrste koji sam probala.

U nastavku možete vidjeti nekoliko slika s druženja, kao i sliku moje kose za koju se pobrinula Ana Borovčak-Androšević. Nažalost, slika je lošije kvalitete jer je s Instagrama, ali što je, tu je :)

Koje proizvode vi koristite za pranje i njegu kose?






*PR uzorak (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda.)

CONVERSATION

2 komentari:

  1. Volim L'Oreal Professionnel proizvode, sve što sam do sad probala bilo mi je odlično. Sad si me jakooo zainteresirala za double serum i Wild Stylers 60s Babe Savage Panache :) A kosa ti izgleda super :)

    OdgovoriIzbriši
  2. L'Oreal Professionnel i ja već dugo koristim za njegu kose, od svih šampona najbolji je Serioxyl (bar za moju kosu koja se brzo masti), ali odlični su i Pro Keratin Refill i onaj za volumen. :) Najbolji proizvodi definitivno, što god sam probala nisam se razočarala :)

    OdgovoriIzbriši