Favoriti mjeseca - srpanj 2016. - a little make up obsessed

Favoriti mjeseca - srpanj 2016.

U prošlomjesenom postu o favoritima (klik za link) sam vam pisala kako sam jedno vrijeme zanemarivala make up i kako sam se ponovno zaljubila u šminku, tako da će i ovomjesečni favoriti biti uglavnom posvećeni dekorativi.

Kad je preparativa u pitanju, imala sam nekoliko (više-manje neuspjelih) eksperimenata u zadnje vrijeme, tako da sam odlučila malo stati na loptu i vratiti se nekim provjerenim proizvodima koje jako volim, tako da sam po tom pitanju trenutno pomalo dosadna.

Proizvod koji je meni posebno drag i koji je za mene i moju kožu pun pogodak je Caudalie Overnight Detox ulje. Riječ je o proizvodu koji uistinu blagotvorno djeluje na moje lice, budim se svježe kože, smiruje ju i divno hrani. Neću previše duljiti o njemu jer sam u ovom postu pisala recenziju, pa ju možete pročitati ukoliko vas zanima više detalja. Uglavnom, riječ je o proizvodu koji mi paše u sva 4 godišnja doba, a budimo realni, malo je takvih proizvoda koji uvijek odgovaraju :)

Drugi preparativni proizvod koji je zaslužio naći se u postu o favoritima je Biobaza Bee Balm Olive&grapefruit.* Moje usne su osjetljive, sklone isušivanju, a tome svakako ne pomaže ni to što redovito nosim tekuće mat ruževe koji i nisu najnježniji za usne i zato mi je kao podloga i kasnije kao njega potreban dobar, hranjiv balzam. Ovaj je upravo takav, nije mastan na usnama, tako da se odmah po njegovom nanošenju može nanijeti i ruž (nema potrebe za čekanjem da se balzam upije), a koristim ga i noću, a to je doba kad sam inače posezala za proizvodima u teglicama jer su obično hranjiviji. Izvrsno njeguje usne i budim se s glatkim i nahranjenim usnama. Uz sve to, ima i dobar sastav, bez naftnih derivata, a i cijena je više nego povoljna.


Kad je dekorativa u pitanju, izdvojila sam proizvode koji su apsolutni hitovi kod mene.


Tarte Tartelette paleta sjenila je kandidat za meni najbolju paletu sjenila ikad, izbor boja je točno po mom ukusu, sjenila su predivne teksture i divno se blendaju. 

Kako uglavnom u zadnje vrijeme nosim na očima svjetlije i nježnije boje, za dodatnu svježinu najčešće koristim Catrice Kohl Kajal u nijansi You're My Rosen One!* Riječ je o nježnoj roskastoj boji koju nanosim na waterline kako bih otvorila i osvježila pogled. Trajna je na waterlineu i lijepo izgleda.


Kako sam luda za proizvodima koji daju sjaj licu, morala sam kupiti Catrice G(l)o(w) for Gold tekući highlighter koji nanosim na lice ili samostalno ili umiješam koju kap u tekući puder kako bi cijelo lice dobilo glow. Ugodno me iznenadio i bojom i trajnošću i ako negdje još naletite na njega, a volite sjaj, kupite ga obavezno :)

I zadnji proizvod koji sam obožavala prošlog mjeseca je Catrice Meet Me At Coral Island kojeg ste na mojim noktima mogle vidjeti na Facebooku i Instagramu. Riječ je o idealnoj ljetnoj boji, trajan je na noktima i stvarno u zadnje vrijeme najčešće posežem upravo za njim. 

To su moji prošlomjesečni favoriti, sve odreda izvrsni proizvodi koje vam od srca preporučam.

Kako vam se sviđaju moji favoriti? Imamo li zajedničkih?

*PR uzorak (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda.)

CONVERSATION

6 komentari:

  1. Super post :) Imamo ovaj Biobaza bee balm (pakiranje je malo drugačije ali mislim da je sastav isti), također sam jako zadovoljna.

    OdgovoriIzbriši
  2. Serum ioz te Caudalie linije mi je sjajan, moraću i to ulje da probam. :)) i baš mi krivo što kod nas nema taj Catrice highlighter. :'(

    OdgovoriIzbriši
  3. Odličan post i mrak proizvodi! Neznam što bi prije izdvojila sve se čini divno, ali svakako mislim da bih prvo voljela isporbati paletu, a i ovaj Catriceov tekući highlighter se čini diivan :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Caudalie imam gotovo stalno, jako ga volim, a od ostalih favorita jako mi se dopada Catrice G(l)o(w) for Gold tekući highlighter, ali najvise od svega ta Tarte paletica, koje moram da se nekako "docepam"

    OdgovoriIzbriši
  5. Biobazin bee balm nam je zajednički favorit :)

    OdgovoriIzbriši
  6. suuper stvarčice :D sad si me nagovorila da isprobam taj bee balm!

    mfashionfreak♥blog

    OdgovoriIzbriši