Favoriti mjeseca - travanj 2016. - a little make up obsessed

Favoriti mjeseca - travanj 2016.

Prošli mjesec sam uvela u rutinu neke nove proizvode i među njima se i našlo nekoliko predivnih favorita ♥
Neću puno duljiti s uvodom, nego ću prijeći na stvar :)


Što se tiče njege lica, u favoritima se našao jedan, ali vrijedan proizvod - Foreo Luna 2*. Foreo Lunu Mini sam recenzirala u ovom postu, a razlika između njih je u veličini i u tome što "velika" Luna ima anti-ageing dio. Biti će detaljna recenzija, pa neću previše duljiti, no kako mi se svidjela mini verzija, tako mi se sviđa i ova, još i malo više :)


Prošlog mjeseca sam bila na L'Oreal Professionnel akademiji i tom prilikom sam (osim frizure), dobila i dijagnozu vlasišta i kose i proizvode iz Serie Expert linije u skladu s dijagnozom. L'Oreal Professionnel Sensi Balance šampon* je blagi šampon, namijenjen osjetljivom vlasištu poput moga (konkretno, moj problem je seboreja), dok je L'Oreal Professionnel Intense Repair maska* namijenjena suhim vrhovima. Oba proizvoda mi izvrsno odgovaraju, kosa mi je uz njih meka i sjajna, a vlasište ne divlja. 


Le Petit Marseillais gel za tuširanje s arganovim maslacom i uljem ruža je jedan od novih LPM gelova u ponudi i mene je očarao njegov svjež miris i upravo sam za njime najčešće posezala prošlog mjeseca (iako je izbor gelova u mojoj kupaonici popriličan). Balea Body Mousse je Balein novitet koojem nisam odoljela. Iako nije prave mousse teksture poput Afroditinog mousse-a od jagode, tekstura je lagana miris mi se jako sviđa, a i njega je jako dobra, tako da sam baš često posezala za njime.


Kad je dekorativa u pitanju, oduševio me (nažalost iz prodaje izbačeni) Catrice Colour Correcting Mattyfing puder* kojeg sam do sada koristila samo kako bih setirala korektor na okoloočnom području, a odnedavno ga koristim na cijelom licu i oduševljena sam. Predivan finish i jako dobro matiranje - ali eto, izbačen je iz asortimana. Da sam prije znala kako je dobar, napravila bih zalihe.

Na usnama sam prošlog mjeseca najčešće nosila Sephora Lip Stain u nijansi 06 Pink Souffle. Sephora Lip Stainove jako volim, moja kolekcija trenutno broji 4 komada, a kad budem u prilici nabaviti još koji, neću ni trenutka razmišljati. Riječ je o izuzetno trajnim mat ruževima koji su na mojim usnama (ispod njih nanesem Nuxe Reve de Miel ili Carmex balzam) izuzetno ugodni. Ova nijansa je izuzetno nosiva, tako da sam najčešće za njom posezala prošlog mjeseca.


A šećer na kraju kad su moji favoriti u pitanju je svakako Chanel Beige* miris. Nije mi jasno kako mi je do sada promaknuo ovaj predivan miris. Uključuje arome gloga, frangipanija, frezije i akorde meda i stvoren je za ljeto i predivno vrijeme i izgleda da će mi ovo definitivno biti miris ovog ljeta ♥ 

Dijelimo li favorite? Što je vas oduševilo u zadnje vrijeme?

*PR uzorak (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda.)

CONVERSATION

6 komentari:

  1. Slažemo se oko Lorealove maske, dobro radi svoj posao! Nema onaj frizz suhoće na vrhovima.

    OdgovoriIzbriši
  2. Super favoriti:) Mislim da sam ga skoro gledala kod nas taj puder, moram provjeriti. A odakle je Chanel, jer do sad je moglo samo u njihovi butici se nabaviti taj parfem?!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. U ZG ima Chanel Beauty Concept Store, pa imamo i mirise iz Les Exclusifs linije :)
      Puder je izvrstan, ako ga još ima, nabavi ga, meni je baš krivo što nisam napravila zalihe

      Izbriši
  3. Imala sam taj Catrice puder, ali mene bas nije odusevio. A Balea mazalica mi je super :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Volela bih da probam Balein mus, videla sam da je dosao u nas Dm. Mene je odusevio Essence puder za matiranje :)

    OdgovoriIzbriši