Catrice Blush Artist paleta u nijansi 020 Corall I Need - a little make up obsessed

Catrice Blush Artist paleta u nijansi 020 Corall I Need

Jedan od proizvoda koji me najviše zainteresirao od Catrice noviteta su Blush Artist palete jer i inače volim njihova rumenila, tako da sam bila sretna kad sam u Catrice paketiću dobila Catrice Blush Artist 020 Corall I Need* paletu rumenila.


Catrice je lansirao 3 različite Blush Artist palete, sve krasi ista, plastična ambalaža solidne čvrstoće. Rumenila dolaze u količini od 10 grama (znači 3,33 grama po rumenilu) i po cijeni od 35,90 kn


U ovoj paleti, kao što i sam naziv kaže, rumenila imaju koraljni ton. Dvije nijanse su sa shimmerom, dok je jedna (ona u sredini) mat. 


Prva nijansa je roze boje, s česticama shimmera. Riječ je o najhladnijoj od ove tri nijanse, no rekla bih da će pristajati svakom podtonu.

Druga nijansa je topla breskva, mat finisha i nijansa za kojom najčešće posežem jer daje izuzetno zdrav izgled mojim obrazima.

Treća nijansa je nježnija breskva, s česticama shimmera. Dosta je svjetla, čak i meni koja nisam tamne puti, tako da ju uglavnom koristim kao highlighter (da bi se vidjela na obrazima kao rumenilo, potrebno ju je nanijeti baš u jakom sloju). 


Pigmentacija je mrvicu slabija nego kod njihovih klasičnih rumenila, međutim meni to ne smeta jer razlika uistinu nije drastična - na slici iznad su naneseni u jednom sloju. Ono što mi se svidjelo je trajnost - bez problema mi izdrže na obrazima cijeli radni dan.

Nanosim ih mekanim kistom, lako se blendaju i uistinu su izvrsna vrijednost za novac (odnosno kvalitetom vrijede i više). 

Koliko mi se ova paleta svidjela, najbolje govori to da sam u zadnje vrijeme zanemarila ostala rumenila, a to (uz svu moju kolekciju) i nije tako lako postići :)


Jeste li probale nove Blush Artist palete? Kako vam se sviđaju?

*PR uzorak (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda.)

CONVERSATION

8 komentari:

  1. paleta je prekrasna a s ovim zadnjim se slazem, slabije je pigmentiran i highlighter je meni isto pao na pamet prilikom swatchanja. Veselim se korištenju palete :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja sam valjda jedina koja ne gomila proizvode.xD
    Znaci imam jedno rumenilo I koristim ga dok ga ne potrosim. Ne sminkam se često tako da mi rumenilo traje zbilja dugo.
    I kada sam Potrošila prethodno rumenilo- taman sam dobila novo. Imam Aura rumenilo u nijansi 212 Cotton Candy 😍 i super mi je.
    I baš jučer dobijem kao poklon Farmasi rumenilo. ☺
    Znaci, rumenila ne moram kupovati barem 2 godine haha xD
    Ali ova rumenila su zbilja predivna. 😍

    OdgovoriIzbriši
  3. Krasno :)
    Ja bi samo ovu nježnu breskvu, predivna je

    OdgovoriIzbriši
  4. Predivna mi je ova paleta rumenila, bas su mi lijepe nijanse. I inace jako volim Catrice rumenila pa cu prvom prilikom svakako pogledati i ovu paleticu.

    OdgovoriIzbriši
  5. Ja sam je imala i proslijedila dalje. Ne može se niti mjeriti s njihovim mono rumenilima. Pigmentacija je slabija i tekstura nekako tvrda, posebno one zadnje, najsvijetlije nijanse. Bila sam malo razočarana, nekako je meh :/ A s obzirom da imam hrpu drugih rumenila, proslijedila sam je nekome tko će je više voljeti, nema smisla da gomilam :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Jako lijepe nijanse. Mislim da bih ih trebala nabaviti, jako su svježe i lijepo izgledaju.

    OdgovoriIzbriši
  7. Bas ne tako davno sam trazila neko lijepo rumenilo i kupila W'n'W, ali ovo izgleda bas jako lijepo... Mislim da su super cak i za kombinirati, pogotovo drugo i trece... ali prve dvije same po sebi izgledaju jako lijepo i nosivo :) xx

    BeautyPepTalk
    Ne zaboravite sudjelovati u mom velikom slavljeničkom darivanju :)

    OdgovoriIzbriši