Ulola peeling za tijelo - lavanda, ružmarin i maslinovo ulje - a little make up obsessed

Ulola peeling za tijelo - lavanda, ružmarin i maslinovo ulje

Jedan od meni najdražih proizvoda kad je u pitanju njega tijela je svakako peeling. Volim isprobavati nove peelinge, volim osjećaj glatke kože, bez starih, odumrlih stanica koji je prisutan nakon pilingiranja i posebno volim uljne pilinge i onaj osjećaj njege koji ostaje nakon pilingiranja. U ovom postu je na repertoaru Ulola peeling za tijelo - lavanda, ružmarin i maslinovo ulje.


Peeling dolazi u meni simpatičnoj, staklenoj teglici, s platnom na poklopcu što mu daje pomalo retro štih i čime me podsjeća na domaće ("homemade") proizvode. Proizvod dolazi u količini od 210 ml i po cijeni od oko 62 kn

Kao što sam napisala, riječ je o uljnom peelingu, baziranom na morskoj soli. Više volim peelinge na bazi šećera jer me uvijek strah da će me sol isušiti i jer nije najugodniji osjećaj ako imate neku ranicu, pa po njoj prođete sa soli, tako da vas podsjećam da peeling na bazi soli ne koristite nakon brijanja.


Sam peeling u sebi sadrži osim morske soli djevičansko maslinovo ulje koje hrani kožu (čime "poništava" potencijalno isušivanje solju), eterično ulje lavande koje je prirodni antispetik, te eterično ulje ružmarina. Osim toga, tu i tamo je vidljiv poneki komadić lavande i ružmarina, no opet, nema ih previše, pa nema straha od začepljenja odvodnih cijevi u kupaonici :)

Miris ćete ili voljeti ili mrziti, ovisno o tome volite li miris lavande i ružmarina - ja ih volim, tako da se meni miris sviđa, umirujuć je i uživam u pilingiranju za vrijeme večernjeg tuširanja, baš opusti pred spavanje. 

Tekstura je gusta, a sol je natopljena uljem, te nema potrebe za miješanjem sastojaka prije upotrebe kao kod nekih drugih uljnih peelinga.


Sastav: 
Maris Sal, Helianthus Annuus Seed Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Lavandula Hybrida Herb Oil, Rosamarinus Officinalis Leaf Oil, Rosamarinus Officinalis, Tocopheryl Acetate

Po pitanju pilingiranja je jako dobar, nije pregrub, a opet, dovoljno je grub da ne morate trljati kao manijak da biste se pošteno ispilingirali već ćete bez puno muke imati pilingiranu kožu. Ostavlja lagani uljni film na koži, no tako lagan da ne osjećate nimalo masnoće, nego jednostavno osjećate da je koža njegovana nakon korištenja. Zbog ovog će biti dobar i osobama sa suhom kožom tijela (poput mene).

Sve u svemu, ovo mi je uz Afrodita 100% Spa šećerni peeling najdraži peeling jer dobro pilingira i uz to njeguje kožu što je ljenčini poput mene jako važno jer znači da se ne moram mazati poslije upotrebe :)

Jeste li vi isprobale ovaj peeling? Kakav je dojam ostavio na vas?

CONVERSATION

7 komentari:

  1. Ovaj me piling čeka u frižideru (jer sam ga kupila pred istekom roka trajanja, pa za svaki slučaj :D). Trenutno po drugi puta koristim Ulolin narančasti piling i zbilja mi je super tako da jedva čekam ovaj isprobati. :) Uljni trag nikad ne izribam ručnikom nego ostavim da se upija i to mi je super kod svih uljnih pilinga jer njeguju i nakon ispiranja :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Gledala, obilazila oko njega, no odlučila da ne bi bilo najsrećnije rešenje za mene, s obzirom da me miris lavande ruši. Doslovno. I činio mi se pregustim, po malo izazovnim za prići prstima i uhvatiti proizvod... ne znam... Verujem da radi izvrsno, ali eto, ja ovakve stvari mućkam sama i zadovoljna sam. Bitno je da nema mrtve kože :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Volim Ulola pilinge i imala sam onaj s narančom, ako se ne varam, uglavnom s narančastom ambalažom te mi je bio odličan :) Volim lavandu, a i ružmarin, tako da vjerujem da bi mi i ovaj piling odgovarao :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Kako je samo preslatka teglica :)

    OdgovoriIzbriši
  5. I ja mnogo volim pilinge, teglica je jako slatka i fotke su odlicne :D
    Novi post na http://beautyrebel09.blogspot.ba/2016/01/essence-gel-nail-polish-look.html

    OdgovoriIzbriši
  6. Ja obozavam pilinge!Imala sam Ulolin od narance i zuti nemogu se sitit od cega je tocno bio,al su stvarno odlicni! od ostalih volim Afroditin secerni (mmm:),Green girl(miris biras sam) a voljela bih probati Avonov spa piling onaj sivo pakovanje..neznam jesi probala taj kakav je.Pozz

    OdgovoriIzbriši