New in 2015. - vol. 11 - a little make up obsessed

New in 2015. - vol. 11

Prošli mjesec se kod mene opet našlo divnih noviteta i u ovom postu sam vam ih odlučila pokazati kako biste bile upućene u novitete na tržištu, no isto tako, da biste mi rekle što vas posebno zanima :)


Nuxe Hrvatska nam je ove godine donio svašta lijepoga na tržište. Nuxe Prodigieux parfem* je predmet želja mnogih dama i to je s razlogom, zbog svog predivnog mirisa, inspiriranog kultnim Nuxe uljem. Osim toga, Prodigieux linija je dobila i najnovijeg člana - Nuxe Prodigieux ulje za tuširanje.* Riječ je o divnom ulju, koje nimalo ne isušuje čak ni moju suhu kožu tijela, a lijep je efekt prilikom tuširanja i to što sadrži šljokice (no one se naravno isperu). Najiščekivaniji proizvod među hrvatskim ljubiteljicama Nuxe kozmetike je zasigurno Nuxe Nuxellance Detox* koji je u potpunosti ispunio moja očekivanja. Divno hidratizira kožu, a ujutro djeluje svježe i odmorno.


Olival Micelarna otopina s uljem smilja* je sa svojom unaprijeđenom formulom dobila Natrue certifikat i kao takva je prva micelarna s tim certifikatom.


Stigao mi je i Filorgin novitet - Filorga Hydra-Hyal koncentrat.* Njihov Hyal defence serum (o kojem ste mogli čitati u ovom postu) sam obožavala, tako da imam velika očekivanja i od ovog proizvoda.


Prošli mjesec sam se opskrbila i nekim proizvodima koji su mi potrebni za zimu, kako ne bi došlo do dehidracije. To su The Emu Oil Well krema za područje oko očiju i Caudalie hidratantna maska. Oba proizvoda obožavam, no više o njima u (skorim) recenzijama.


Vichy Dermablend* je promijenio vizualni identitet, a trenutno je akcija gdje uz kupnju pudera dobivate na poklon i (funkcionalni) kist za njegovo nanošenje.


Stigla mi je na testiranje i Eucerin Hyaluron Filler CC krema*, no još moram istražiti nijanse i vidjeti hoću li je uopće otvarati ili ću je proslijediti nekom tamnijem (pošto sam dobila tamniju nijansu).


Stigli su mi i Maybelline noviteti - Maybelline Color Tattoo Creamy Mattes sjenila*, Maybelline Lash Sensational maskara* i Maybelline mat ruževi.* Pisala sam već o Creme de Rose nijansi koju imam otprije i obožavam (recenzija na linku), a koliko ima smisla pisati i o svim ostalima vi mi recite - pošto su blogovi ovih dana puni njihovih recenzija. 


Bipa je prošli mjesec imala mislim čak nekoliko puta popust na dekorativu, ja bih ušla, no nisam naišla na ništa zanimljivo što bih kupila (ono jedino što me zanimalo je bilo odreda zapackano zločestim prstima), tako da sam kupila dva Look by Bipa kista za oči, no najdraži dekorativni predmet koji sam kupila prošlog mjeseca je definitivno NARS Anita ♥ Neću sad o njoj ništa pisati jer će biti post - čim jedan dan ulovim dnevno svjetlo da uslikam swatch  :)


I to je to :)

Recite mi što vas zanima i o čemu biste što prije htjele čitati :)
*PR uzorci (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda.)

CONVERSATION

14 komentari:

  1. Krasne stvari:)
    Kakvi su Bipini kistovi za oči?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Solidni :) plosnati bih voljela da je malo veći dok je ovaj za blendanje jako dobar. Ako biraš samo jednog, onda uzmi ovaj za blendanje :)

      Izbriši
  2. Predivni noviteti :)
    Malo je reci da umirem jer kod nas nema Nuxe parfema, a da nisam bila dovoljno pametna da ga kupim u Splitu.
    Kremica za oko ociju i Caudalie maska me jako zanimaju :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja se nadam da će uskoro i kod vas doći :)
      O kremici je post skoro pa spreman, a bit će i post o maski uskoro :)

      Izbriši
  3. Divni noviteti i sve me zanima ali ipak najvise recenzija Filorga Hydra-Hyal koncentrata. Mislim da nam je svima u ovo doba godine hidratacija koze najbitnija. Nuxe noviteti uopce ne sumnjam da su odlicni pa se nadam i njihovoj recenziji.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, sada je stvarno naglasak na dobroj hidrataciji :)
      Bit će recenzije :)

      Izbriši
  4. Divni noviteti <3 Veselim se recenziji Caudalie hidratantne maske koju i sam već neko vrijeme snajpam :) Kako si zadovoljna s Bipa kistićima? Imam njihov kabuki koji mi je odličan pa me zanima jesu li im i ostali kistići dobri :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Caudalie maska je divna, to ti mogu odmah reći :D
      Kistić za blendanje mi je super, a jedina mana ovog plosnatog je što bih da je mrvicu veći, inače nije loš :)

      Izbriši
  5. Mene jako zanima NARS Anita... SAmo čekam neki popust pa da je kupim, tj, da na feelu ne bude out of stock :)

    Pliz slike što prije da vidim je li to to :)
    Ja sma kupila nedavno Juliette i šokirana sam da neki svjetliji ruž može u jednom premazu potpuno biti dovoljan. Pigmentiranost i trajnost mu je jako dobra.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imaš ju i na HqHair, vidi: http://bit.ly/1jWkzey

      Probat ću slike što prije, zadnjih dana radim po 12 h, tako da odem i vratim se po mraku, pa nikako da ulovim danje svjetlo :/ Probat ću danas ako se magla digne :)

      Isti dojmovi su i za ovu nijansu, super pigmentiranost i trajnost :)

      Izbriši
  6. Imam micelarnu i dobra je :) Zanima me kakav je vichy puder ?:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Taj Vichy puder je jako hvaljen zbog svoje iznimne prekrvne moći i trajnosti. Meni je trenutno teško reći o trajnosti jer mi se koža buni zbog trenutnog stila života, pa se jače masti i ne izdrži mi toliko koliko iz Vichyja obećavaju, no po pitanju prekrivanja je izvrstan :)
      Više dojmova ću o puderu reći kad mi se koža malo smiri, nije fer ostati na tim dojmovima kad je trenutno moja koža luda :)

      Izbriši
  7. Divni noviteti! Kakva je Maybelline Lash Sensational maskara?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pisala sam o običnoj verziji na blogu, mislim da si čak i komentirala taj post, ali potraži ga :) ova verzija je samo jače crna

      Izbriši