Favoriti mjeseca - studeni 2015. - a little make up obsessed

Favoriti mjeseca - studeni 2015.

Davno su za mene prošla vremena kad sam u post s favoritima stavljala hrpu proizvoda. Razloga je nekoliko - reducirala sam broj proizvoda koje koristim, a i među njima tražim upravo one proizvode koji su me baš oduševili i za kojima sam jako često posezala.
 
Prošli mjesec je bio mjesec gdje sam uvela neke nove preparativne proizvode u svoju beauty rutinu, pa se i tu našlo favorita, dok sam kod dekorative bila poprilično dosadna i predvidljiva i nisam puno eksperimentirala.


Oduševilo me Nuxe Prodigieuse ulje za tuširanje* koje je najnoviji dodatak Prodigieuse liniji i savršeno se nadopunjava s uljem za tijelo i parfemom. Kako je moja koža tijela suha, uvijek cijenim tuširalicu koja mi dodatno ne isušuje kožu, a ova je jedna od tih - uz predivan miris koji ju krasi.

Konačno je u Hrvatsku došao i hvaljeni Nuxe Nuxellance Detox* koji mi je već neko vrijeme bio predmet želje zbog brojnih pozitivnih recenzija na koje sam naišla na stranim blogovima. Očekivanja su bila velika, no ovaj fluid ih je potpuno opravdao. Konkretniji je od dnevne verzije, fino hidratizira, a koža uistinu ujutro izgleda svježe, kao što i obećavaju iz Nuxe-a.

The Emu Oil Well Moisturising Eye Cream je još jedan preparativni proizvod koji je opravdao očekivanja. Kako više nisam najmlađi cvijet, premalo spavam, nosim leće i većinu dana provodim gledajući u ekran, potrebe mog okoloočnog područja su sve veće, sve više tražim dobru hidrataciju i bogatije teksture. Ova kremica udovoljava svim mojim zahtjevima, fino hrani okoloočno područje, bogatije je teksture, no može se koristiti čak i kao podloga za make up iako ju ja uglavnom koristim noću.

Kad je kosa u pitanju, tu se obično držim provjerenih stvari, no Avon Advance Techniques BB tretman* mi se jako svidio. To je kao 10u1 proizvod, no ja ne tražim od proizvoda multifunkcionalnost, tako da ni ovdje to nisam tražila. Nanosim ga na suhu kosu, kako bih ju stilizirala, posebno kad ju odlučim ne peglati nego ju ostavim prirodno kovrčavu. Fino definira kovrče, no ono još važnije - štiti ju od vlage odnosno od njenog utjecaja.

Kad je make up u pitanju, izdvojila sam svega dva proizvoda. Burberry Rosewood sjenilo koje je davalo dojam uređenosti uz minimalno truda i MAC Mehr ruž kojeg sam sigurno nosila barem 25 od 30 dana prošlog mjeseca - onda znate koliko mi se svidio :)

Prosinac će mi vjerojatno biti poprilično intenzivan, tako da ne znam koliko ću imati volje i snage kombinirati i isprobavati novitete ili ću se i dalje držati ovih proizvoda, no sve da ih se i držim, neće mi biti žao jer je riječ o izvrsnim proizvodima - od prvog do zadnjeg :)

Jeste li vi isprobale koji od ovih proizvoda? Koji su vaši dojmovi?

*PR uzorci (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda.)

CONVERSATION

4 komentari:

  1. Nuxe Detox i Emu - želim :), a do tada čekam detaljnije recenzije.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Emu će biti uskoro, a i Detox nadam se krajem ove godine :)

      Izbriši
  2. Zanima me od avona bb kolekcija,jesi probala možda šampon i regenerator?Sad sam mislila naručit sve iz ste kolekcije jer je sve u paketu za 50 kuna,ali nisam sigurna jer mi je kosa suha i kovrčava pa me strah da mi ne odgovaraju :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam isprobala cijelu liniju, samo ovaj proizvod... No čitala sam mnoge recenzije da je upravo ovaj proizvod najbolji dio linije, a da je ostatak onako, osrednji

      Izbriši