Empties 2015. - vol 04. - a little make up obsessed

Empties 2015. - vol 04.

Prije nego završi godina, odlučila sam se riješiti smeća, pa vam u skladu s time u ovom postu donosim zadnji ovogodišnji Empties post. Ovu godinu je obilježilo puon izvrsnih proizvoda i mnogi su se našli u ovom postu, no naravno, našlo ih se i nekoliko koji me se nisu toliko dojmili. Za one za koje postoje recenzije neću duljiti, nego ću vas uputiti linkom na recenziju, a o ostalima ću napisati poneku riječ - jer bi post bio predugačak kad bih se baš o svemu raspisala. Ukoliko ćete htjeti više dojmova o nekom proizvodu, javite u komentarima, pa ću vam ih napisati :)

Počet ću s proizvodima za čišćenje lica:
  • Uriage micelarna voda za osjetljivu kožu* - kao i ostale nove Uriage micelarne, i ova mi se jako svidjela. izvrsno uklanja make up, ne isušuje, ne iritira kožu niti izaziva prištiće. Sve tri su mi se pokazale izvrsne i ne mogu neku izdvojiti kao najbolju jer je efekt sa svima trima bio isti - izvrstan. 
  • Uriage micelarna voda za normalnu i suhu kožu* - recenzija
  • Byphasse tonik - recenzija
  • Afrodita Clean Phase mljieko za odstranjivanje make up-a* - u hladnijem dijelu godine volim koristiti mlijeka za skidanje šminke i ovo mi se pokazalo izvrsno. Nježnog mirisa i nježno za kožu, a jako dobro skida šminku i ne uzrokuje nikakav nered na licu. Vjerujem da ću ga opet uzeti.
  • Vichy Purete Thermale gel* - izvrstan gel, čak i za moju dehidraciji sklonu kožu. Dobro odstranjuje nečistoće i make up, a ne isušuje kožu. Kupujem čim potrošim zalihe.
  • Paula's Choice Anti-Redness Exfoliating solution 2% Salicylic Acid - predivan proizvod, kupujem opet - recenzija
  • Balea vodica - obična voda u spreju, nema se tu što puno reći, ok je za malo dodatne hidratacije, kao i za osvježenje.

I kad je njega lica u pitanju sam potrošila dosta proizvoda.
  • Chanel Hydramax + Active serum* - nije me se baš dojmio, a razloge možete pročitati u ovom postu
  • Caudalie Polyphenol C15 Fluid* - izvrstan proizvod koji ću opet kupiti. Recenziju možete pročitati na ovom linku.
  • Novexpert Repulp maska - jedna od tri najdraže maske za hidrataciju. Recenzija je u ovom postu.
  • Eucerin Oil Control Dry Touch Gel-creme SPF30* - je moj apsolutni favorit kad su kreme sa SPF-om u pitanju, naći će se u favoritima godine, a zašto - možete pročitati u recenziji.
  • Caudalie Polyphenol C15 serum* - moj omiljeni serum s C vitaminom i jedini koji me ujedno i dovoljno hidratizira. Opširnije u recenziji
  • Afrodita krema za područje oko očiju - jedna od najdražih kremica kad je u pitanju njega okoloočnog područja. Recenzija je ovdje
  • Dr. Nola for skin Xerosensa noćna krema* je izvrsna krema koju sam koristila prošle zime, spremila ju preko ljeta u hladnjak, te ju nastavila koristiti kad je zahladilo. Dojmove možete pročitati u recenziji.
  • Vichy Idealia Eyes* - korektna kremica za mlade djevojke, no meni osobno ništa spektakularno. Dojmove možete pročitati ovdje.
  • La Roche-Posay Toleriane Ultra Contour Yeux* - jako dobra dnevna okoloočna kremica. Recenzija je ovdje.
  • Magnitone Active Clean četka - iako sam se bojala da će mi biti pregruba, izvrsna je.

Potrošilo se i nešto proizvoda za kosu:
  • Redken Hair Cleansing cream - šampon za dubinsko pranje kojeg volim i kojeg ponovno naručujem ovih dana. Recenzija
  • Alba Botanica So Smooth Gardenia šampon* - recenzija
  • Girlz Only šampon za suho pranje kose - meni najdraži šampon za suho pranje, nažalost, dostupan je samo u BiH, pa ću morati nekako iskombinirati nabavku novog (koristim zadnjeg iz zaliha). Recenzija je ovdje.
  • Aussie 3 minute miracle Colour* - 3-minutna maska za kosu s divnim mirisom breskve koju sam koristila kad nisam imala vremena držati svoje omiljene Kerastase maske na oksi. Korektna, no ništa više od toga, mislim da u drogeriji ima puno boljih (i jeftinijih) maski od ove.

Sad malo dosadnih proizvoda, no ako imate suhu kožu tijela kao ja, onda su vam i dojmovi o gelovima za tuširanje zanimljivi :)
  • Nivea Creme Care kupka* - koristila sam ju i kao kupku i kao gel za tuširanje. Tipičan Nivea miris (kojeg ja jako volim), a uz to i bez imalo isušivanja.
  • Afrodita Mystic Argan - predivan, gurmanski miris, a uz to i nimalo isušivanja. nakon tuširanja se miris blago osjeća na koži
  • Le Petit Marseillais mak i mlijeko pamuka - trošim već po ne znam koju bočicu, miris poput Kenzo Flower mirisa i ne isušuje, ljubav ♥
  • Le Petit Marseillais malina i božur - divan miris, nažalost se ne zadržava na koži
  • Yves Rocher Jardins du Monde cvijet magnolije - jedna od meni najdražih YR tuširalica, predivnog mirisa i uz to me ne isušuje.
  • Laino Peeling za tijelo s karite maslacem* - divan, kremasti piling. Recenzija je u ovom postu.
  • Lactacyd - moj standard kad je njega intimnog područja u pitanju. Ne mogu ništa napisati o njemu jer (srećom) nemam nikakvih problema s tim područjem osim da ima pH 4 (i na to trebate obratiti pažnju prilikom kupnje ovakvih proizvoda - tražite što niži pH).
  • La Roche Posay Cicaplast Baume* - proizvod za osjetljivu kožu, solidan, no ne mogu reći da me oborio s nogu (vjerojatno zbog nedostatka mirisa - što je ok jer je namijenjen osjetljivoj koži).
  • Rexona Maximum Protection je moj najdraži dezić jer s njim zdržim i najveće napore (i stresove) bez znojenja i neugodnih mirisa.
  • Nivea Powder Touch je također standard kod mene
  • ZARA Silk je zalužna što si već više od 2 godine nisam kupila Zarin parfem. Ovo je kao kopija Chloe parfema, no ono što me izludilo je ambalaža, čep je izgleda puštao (što ja nisam skužila odmah), tako da je ovaj parfem uništio moju bijelu drvenu policu jer je parfem nagrizao lak, tako da sad viri drvo. Nakon toga sam se mučila, nadala se da ću ga potrošiti, no na kraju sam ga koristila za špricanje prostora. Neću više kupiti (iako Zara ima neke druge parfeme koje bih rado imala u kolekciji, no ovaj - NE).
  • Barfuss maska za stopala je moja omiljena krema za stopala i iako ne pišem baš o takvim temama, ova krema je dobila svoju recenziju u ovom postu.
  • Nuxe Reve de Miel krema za ruke - recenzija
  • Dr. Stribor Dermaplanta - krema u koju se kunem! Riješava opekline kao od šale - mama je prošlog ljeta imala mjehur preko cijelog dlana, Dermaplanta joj je pomogla pri bržoj obnovi kže i nakon kratkog vremena se nije vidjelo gdje je uopće bila opeklina, a i samoj mi je puno puta pomoglo kod (manjih) opeklina, kao i kod ogrebotina i razderotina. Nova je već u upotrebi.

Potrošilo se čak i nešto šminke :D
  • Maybelline Fit Me tekući puder - nijansa 125 je bila moja ljetna nijansa, dok je 115 bila zimska - pišem BILA jer puder nažalost više nije dostupan u Hrvatskoj. Šteta jer je riječ o jednom od najboljih drogerijskih pudera za mješovitu kožu.
  • L'oreal Superliner Blackbuster* je bio izvrstan tuš, no trenutno sam u ljubavi s Catrice tekućim tušem. Dojmove možete pročitati ovdje
  • KIKO Ultra tech maskara - izvrsna maskara, no nikako ju nisam stigla uslikati na trepavicama i na kraju je izostala recenzija :/ Lijepo uvija i produžuje trepavice, te im daje boju. Kad budem u KIKO trgovini, kupit ću ju opet.
  • Catrice prime and Fine puder za matiranje* - izvrstan drogerijski puder za matiranje. Izuzetno dugo mi drži t zonu pod kontrolom, no treba paziti prilikom doziranja da ne biste završile s brašnastim finishom - ukoliko ga normalno dozirate, bit će lijep finish.
  • MAC Blot - moj najdraži puder za matiranje, najviše zbog omjera cijene i količine (inače bi bila žestoka borba između njega i The Balm Sexy Mame). Kupujem opet, recenzija u ovom postu.
Ukoliko ste sve pročitale, svaka čast jer je riječ o 39 proizvoda :)
 
Jeste li vi isprobale neki od tih proizvoda i imamo li iste dojmove? Volite li empties postove i smatrate li ih korisnima (razmišljam o tome da ih prestanem pisati, pa mi treba vaše mišljenje).

*PR uzorak (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda.)

CONVERSATION

16 komentari:

  1. Pala sam na dupe od količine stvari koje si potrošila! Imamo čak i nekih istih praznića samo što ja nikako da krenem pisat omraženi empties post! :)

    OdgovoriIzbriši
  2. i ja isto kad sam vidjela koliko toga ima i o kolko toga moram pisati :D
    Nakupilo se kroz tri mjeseca toga, no bila sam se zainatila da napravim mjesta za nove stvari :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Svaka čast draga, trebalo je to sve uslikati i napisati :* Volim čitati empties postove, no ne volim ih pisati, iako i mene uskoro čeka pražnjenje kantice pa da u Novu uđem bez repova :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Iste smo :D
      I sretno tebi s takvim postom, i meni je motiv bio da uđem u Novu bez repova :)

      Izbriši
  4. Ajme koliko stvari, bogme si bila vrijedna. Volim čitati empties postove tako da palac gore za njih. ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, da, stvarno sam bila vrijedna :D
      I hvala ti na glasu (za) :D

      Izbriši
  5. Volim ovakve postove cak vise nego new in ;) Svaka cast na kolicini potrosenih proizvoda :D i jedva cekam post o favoritima godine(preparativa,dekorativa,njega kose..itd.) Pozz :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti na komentaru :)
      A postovi s favoritima će biti prvi u idućoj godini :)

      Izbriši
  6. Jako dobro trosenje, nastavi pisati empties kod tebe mi nekako budu najzanimljiviji :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Bogami si lepo trošila, sve mi se dopada :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Wooow bome si potrošila puno toga. I ja volim Vichy gel za lice i planiram ga opet kupiti. A sada se bacam na čitanje recenzije za Redken šampon :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Hoces da ti kupim u BiH Grizli sampone pa posaljem kad dodjem u ZG?
    I meni su oni super. Batiste je isto dobar, ali cesto mi se pumpica zagusi prije nego ga potrosim a ovi su manji i prakticniji

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ajme, ako možeš, bilo bi izvrsno :)))
      Ajde javi mi se na mail ili u inbox na fb, pa da se dogovorimo :)

      Izbriši