NOTD: Essence My Love Diary - a little make up obsessed

NOTD: Essence My Love Diary

U rujnu su nam stigli sezonski Essence noviteti, a jedan od njih je i Essence My Love Diary* lak za nokte.

Osobno volim ovu liniju Essence lakova jer imaju dobru četkicu, a i veliki izbor boja, dok trajnost varira od nijanse do nijanse, no tako je sa svim brandovima i dosta ovisi o pigmentima u laku, recimo na mojim noktima najkraće traju lakovi koji u sebi imaju ljubičasti pigment, što je velika šteta jer su mi upravo takve nijanse najdraže.

Essence je ovu nijansu proglasio bojom godine i stvarno, ovo je jedna od najpopularnijih nijansi i nešto slično se može naći kod mnogo brandova. 

Nisam slikala četkicu, klasična je za ovu liniju, šira, dosta podsjeća na četkicu Essie lakova što meni izvrsno odgovara jer je uz minimum muke (odnosno vremena)  moguće savršeno nanijeti lak.


Riječ je o nijansi koja će možda mrvicu ljepše pristajati osobama s toplim podtonom jer ima malo ciglastog u sebi, no mslim da ju mogu "iznijeti" i osobe s hladnijim podtonom.

Boja je poprilično klasična, pa je nosiva u svakoj prigodi, u školi, na faxu, poslu ili naravno, u slobodno vrijeme. 

Lak je dobro pigmentiran, u dva tanka sloja (tako je nanesen na slici) ima savršenu prekrivnost, a čak bi mogao proći nanesen u jednom malo debljem sloju. Brzo se suši, sjajan je, a na noktima traje tri dana (bez baze i nadlaka) uz intenzivnije obavljanje kućanskih poslova, a tada se javlja tipwear, dok su nakon 4 dana vidljiva oštećenja. Definitivno sam imala i trajnijih lakova iz ove linije, no ni ovo nije loše ako uzmem u obzir koliko sam ribanja obavila s njim :D



Kako se vama sviđa? Volite li vi ovakve boje na noktima?

P.S. Ne zamjerite što sam ovaj put kao swatch stavila samo sliku slikanu na suncu, no nisam mogla odoljeti nakon one silne kiše koja nam je napadala :)

*PR uzorak (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda.)

CONVERSATION

6 komentari:

  1. Odlična boja :) iako ne volim pretjerano njihove lakove zbog loše trajnosti i jer se dugo suše. Ali ova boja me tako podsjeća na ruž od Bourjois, Rouge Velvet Edition 07 Nude-ist :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Obožavam Essence lakove i ova nijansa mi se jako sviđa. :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Prava jesenska nijansa, baš mi se sviđa. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Volim Essence lakove upravo zbog široke četkice s kojim se lako rukuje :D Nisam znala da je ovo Essence boja godine, ali mi je drago što je jer volim ovakve nijanse :)

    OdgovoriIzbriši