Empties 2015. - vol 03. - a little make up obsessed

Empties 2015. - vol 03.

Na redu je treći ovogodišnji empties post. Moram priznati da mi ovakvi postovi olakšavaju savjest jer koliko god nekad bila ljuta na sebe zbog "hrčkanja" proizvoda, utješi me kad vidim da sam i potrošila dosta proizvoda.

Neću duljiti s uvodom, nego ću prijeći na stvar :)

Kako ima puno proizvoda, za one za koji postoji recenzija ću je linkati, ukoliko ne postoji, napisat ću par rečenica s dojmovima :)
  • Uriage micelarna za mješovitu i masnu kožu* - izvrsna do zadnje kapi! Recenziju možete pročitati OVDJE
  • Alba Botanica Hawaian Facial Cleanser Pineapple Enzyme - izvrstan gel za umivanje koji nezasluženo nema svoju recenziju, no kako imam slike, napisat ću je naknadno. Ne isušuje kožu, a izvrsno čisti lice od nečistoća, kao i od ostataka make up-a. Meni je teško naći umivalicu nakon koje me lice ne zateže, no ova je jedna od tih ♥
  • Vichy Purete Thermale micelarno ulje* - ulje koje je do zadnje kapi bilo izvrsno po svom djelovanju, jedino bih voljela ljepši sastav. Recenziju možete pročitati OVDJE
  • Nuxe Nuxellance Eclat* - izvrstan fluid za njegu lica - recenzija
  • Lierac Hydrachrono gel krema za normalnu do suhu kožu* - meni je bila dobra, međutim moja koža je mješovita, tako da mislim da ne bi bio dobar za kožu kojoj je namijenjen. Više dojmova možete pročitati OVDJE.
  • Magnitone Active Clean četka - kako sam napisala u recenziji Magnitone-a, četkica za koju sam se bojala da će mi biti pregruba, međutim pokazala mi se izvrsnom. Kupila nove.

  • Vichy Dercos šampon protiv peruti za normalno do masno tjeme* - izvrstan šampon, kao i cijela ta "zelena" linija. Ja nemam klasičnu perut nego seboreju koja zna podivljati pod stresom i upravo ova linija mi tada spasi tjeme. Kupila opet :)
  • Kerastase Chronologiste šampon* - još jedan izvrstan Kerastase proizvod. Napisat ću recenziju, pa neću duljiti, no reći ću da mi je kosa od njega bila divna, mekana, glatka i sjajna i nije mi nimalo iritirao vlasište.
  • Kerastase Discipline maska* - obožavam Discipline liniju, pa tako i ovu masku ♥ Recenzija u ovom postu.
  • Wella Pro Series Repair maska za kosu - meni najdraža drogerijska maska, što sam napisala i u postu Najbolje iz drogerija. Kosa je nahranjena i mekana. Ako ne daj Bože bude stiska s lovom, znam kojoj maski ću se vratiti :)


Po količini potrošenih dezodoransa se vidi da je bilo ljeto :D
  • Nivea Powder Touch - moj omiljeni svakodnevni dezodorans koji mi drži mirise pod kontrolom
  • Rexona Maximum Protection - za dane povećanog stresa, kao i za najveće vrućine. 
Oba proizvoda su standardna postava u mojoj kupaonici. 


Afrodita novi gel s narančom mi je slučajno završio u smeću (prazna ambalaža, ne gel :D), pa ga nema na slikama. Kremasti miris naranče, kao sladoled i bez isušivanja.
Na slici su:
  • Le Petit Marseillais s mlijekom pamuka i makom - standard u mojoj kupaonici. Predivan miris (Kenzo Flower) i uz to me ne isušuje. Meni dovoljno za ponovnu kupnju - po ne znam koji put :D
  • Nivea Waterlilly&oil - jedan od meni najdražih Nivea gelova. Uljne čestice njeguju ipak nešto više od klasičnih Nivea gelova, a uz to ima (meni) predivan miris. Kupit ću opet - po ne znam koji put :D
  • Nivea harmony Time - nije me isušivao, kremaste teksture, ali miris mi je brzo dosadio, pa se povlačio po kupaonici dosta dugo. Neću više kupiti.

  • Biobaza Harmony peeling - mislim da se godinu dana povlačio po kupaonici. Nije mi finog mirisa kao mlijeko za tijelo iz te linije, uz to ima i slabašna zrnca za piling. Jedina prednost mu je da ne isušuje. Neću ponovno kupiti, nije me se dojmio.
  • Eveline anticelulitna krema - u doba kad sam ju koristila sam dosta trčala i pazila na prehranu, a kako ni inače baš nemam nešto celulita (ajde da me barem to zaobišlo), meni je bila izvrsna. Koža djeluje zategnuto. Kako nisam redovita po pitanju mazanja takvih krema, dobro mi je došlo kipuće ljeto - kako ima efekt hlađenja, rado sam se mazala njome :D
  • Pielor Hamam peeling - zadnji iz zaliha :( prije je ova linija bila dostupna u Nami, no već dugo nisam našla ovaj piling. 500 ml za neku smiješnu cijenu, uljni, s dobrim zrncima. Ako ikad naiđem na njega, kupujem zalihe!


Nešto proizvoda za sunčanje sam pokazala i u prošlom postu, a danas slijedi nastavak (eto mi kad sam ove godine imala isprekidani godišnji).

  • Vichy Ideal Soleil Bronze sprej* - dobar po pitanju zaštite,  međutim ambalaža koja je trebala biti inovativna i super je povremeno zakazala. Kako ima on i off dio, sam raspršivač bi se pomaknuo, pa bi slijedilo otvaranje poklopca kako bi se to namjestilo. Šteta što je dobra ideja zapela u realizaciji. 
  • La Roche-Posay Anthelios ulje za tijelo* - meni jedan od najdražih proizvoda za sunčanje - jer je kod mene riječ o 2u1 proizvodu. Izvrsno šitit od sunca, a u isto vrijeme i njeguje (jer je ulje). Recenzija na linku.
  • La Roche-Posay Anthelios Invisible Mist* - dobar proizvod za po gradu, kad sam tražila nemasnu njegu. na moru sam ga, moram priznati, jako brzo potrošila baš zbog te lagane teksture - naime, nisam imala osjećaj da sam zaštićena, pa sam se sprjala k'o manijak. Dobro je štitito čak i kad sam se suzdržavala od pretjerivanja, tako da je tu samo stvar u mojoj glavi. Dobar proizvod, posebno za grad, za plažu mi je ipak draže gore spomenuto ulje.

I za kraj malo dekorative (i jedan uljez) :D

  • Youngblood mineralni puder* - trebao bi savršeno matirati, kod mene je bio ok, ali opet, ne tako dobar da bih ga opet poželjela kupiti. 
  • Essence highlighter - potrošen do kraja! :D kad sam dotakla dno, zainatila sam se i skoro uvijek njega koristila dok ga nisam potrošila. Lijepe čestice i sjaj, da nemam previše highlightera u kolekciji, kupila bih opet :)
  • Maybelline Fit Me korektor - moj najdraži drogerijski korektor koji u RH više nije dostupan, pa ću ga morati ili naručivati izvana ili naći zamjenu. 
  • Maybelline Colossal vodootporna maskara* - jedino dobro na njoj je to što mi je bila vodootporna. No nije mi davala nikakav efekt na trepavicama, tako da nisam bila zadovoljna.
  • Apivita Lip Care with Cocoa Butter - bačen u smeće jer mi je bio baš loš. Više možete pročitati ovdje
I to bi bili moji dojmovi o proizvodima koje sam potrošila :)
Jeste li koristile neki od tih proizvoda? Imamo li iste dojmove?

*PR uzorak (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda.)

CONVERSATION

19 komentari:

  1. Nivea Harmony Time sam koristila i bio mi je sasvim okej. Slazem se sa tobom oko mirisa, jednolican je nekako i brzo dosadi, ali nega je super. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Zapisala preporuku za Kerastase masku kad potrošim ovu koju sad koristim :)

    OdgovoriIzbriši
  3. zapisala preporuku za wella masku :D ne znam jesam li ikad imala išta njihovo. za kerastase nikako da prelomim i dam toliko novca, čak su mi i na sniženjima preskupi, ali vjerujem da vrijede. Nivea dezodorans također kupujem ako ne zaboravim. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kerastase je moja velika velika ljubav godinama ♥ Ako ćeš ikad uzimati nešto njihovo, kreni s maskom, tu se najviše vidi razlika u odnosu s ostalim brandovima :)
      A Wella je meni najbolje iz drogerija definitivno ♥
      Za Nivea dezić ne moram ništa reći - mislim da količina potrošenih sve govori :D

      Izbriši
  4. Odavno imam na wish listi ovo vichy micelarno ulje i svaki put kad odem da ću ga kupiti kupim nešto drugo :D Isprobala sam jedno 4 linije Kerastase šampona, ali mi je discipline možda najdraža. Sada koristim Kerastase Chronologiste šampon i masku i isto su odlični. U biti sve su to varijacije odličnih šampona :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vichy ulje stvarno super radi svoj posao :)
      A za Kerastase se slažemo, i meni je Discipline najdraža linija :)

      Izbriši
  5. Puno si se istrošila, čestitam. I ja volim gomilati praznu ambalažu, baš neopisiv osjećaj zadovoljstva pruža gledati u to smeće :D Čak i da prestanem blogati mislim da bih skupljala praznu ambalažu, hehe.
    Wella maska mi je upala u oko, kao i LPM tuširalica i Niveina uljana. Pobuksat ću to negdje među proizvode za isprobavanje. Samo trpam i trpam :).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha hvala, da, super je osjećaj :D
      Ma samo trpaj, troše se te stvari :D

      Izbriši
  6. Pielor Hamam peeling imas ga u Didacu u BiH,pa ako ti je blizu BiH ili imas nekoga tamo,eto :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti na info :)
      Nažalost nisam blizu, no probat ću iskoristiti neke kanale da dođem do njega :)

      Izbriši
  7. s koje stranice bi mogla naručiti fit me korektor?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. daa, hvala ti, tu sam već gledala al nema nijanse 10 koju trebam heh

      Izbriši
  8. Svaka čast na potrošnji, nek te tješi činjenica da ima puno gorih od tebe, npr ja. :3 I ja obožavam Niveine gelove za tuširanje, Waterlily nisam još isprobala,a harmony time sam kupila već nebrojeno puta iako nisam neki ljubitelj mirisa ruža. :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Fino si ti to potrošila! I meni se jako dopala Eveline anticelulitna krema za tijelo, powder touch je i moj odabir samo u roll on verziji, a Alba Botanica čistilica za lice je pri kraju. Meni je OK, ali ne žurim ju baš opet kupiti ;)

    OdgovoriIzbriši