New in 2015. - vol. 8 - a little make up obsessed

New in 2015. - vol. 8

Prošlog mjeseca se našlo raznoraznih noviteta kod mene, što kupljenih, što dobivenih od mojih beauty partnera. Neke sam već i pokazala (recenzirala) na blogu jer su me toliko oduševili (riječ je o dekorativi, naravno), a ostali čekaju testiranje ili su u fazi testiranja, pa čekaju vrijeme za svoju recenziju :)

Nivea* mi je poslala proizvode za čišćenje lica prema svom izboru, a u tijeku je i nagradna igra gdje i vi možete osvojiti proizvode za čišćenje lica.

Proizvodi su trenutno u fazi testiranja i uskoro će biti spremna i recenzija.


Ukoliko me redovito pratite, znate da je Caudalie jedan od meni najdražih brandova. Osim što sama često kupujem njihove proizvode, surađivala sam s prošlim uvoznikom za Hrvatsku, a drago mi je da se suradnja nastavila i s novim. Dobila sam hrpu testera koje vam nisam slikala, a tu su se našli i Caudalie Vinoperfect  Obojeni fluid* koji trenutno testiram, no ne znam koliko ću to još dugo moći jer imam nijansu 02 medium koja mi neće biti još dugo dobra (gubim ljetnu boju i vraćam se na svoj svjetli ten) i Caudalie Vinosource Matirajući fluid.*


Stigli su i neki proizvodi od Olivala: Olival piling za lice s uljem smilja*, Olival hranjiva maska za lice s uljem smilja* (koju otprije koristim i volim), Olival Zlatno ulje smilja* (koje se već našlo u prošlomjesečnim favoritima), te Olival CC krema s uljem smilja.*


Kupila sam Magnitone Active Clean zamjenske četke za moj Magnitone Lucid koji još čeka recenziju. Takvu sam dobila i sa samim Magnitone-om, bojala sam se da će mi biti prejaka, međutim pokazala mi se izvrsnom, pa nisam imala potrebu kupiti sensitive verziju.

Za zimu sam si uzela na eBayu i mali Clinique 7 Day Scrub Clean. Riječ je o blagom pilingu koji mi je idealan za zimu. Recenziju možete pročitati ovdje.


DM mi je poslao paket Byphasse kozmetike*. Oduševila sam se Byphasse tonikom (recenzija), tako da sam se paketu jako razveselila. Neke od proizvoda ću proslijediti vama, neke već isprobavam, a neki tek čekaju isprobavanje. Odmah ću vam reći da nisam svim proizvodima jednako oduševljena, no više o tome kad dođe vrijeme za recenzije :)


L'Oreal Professionnel Pro Fiber* je najnovija linija iz L'oreal Professionnel asortimana. Riječ je o prvom L'Oreal Professionnel tretmanu za dugotrajnu njegu oštećene kose, koji počinje u salonu i nastavlja se kod kuće. Još nisam ulovila vremena za otići na tretman, tako da nisam još ni počela s testiranjem linije.


Kerastase Therapiste šampon i maska za kosu* su još neki od noviteta za kosu. Namijenjeni su oštećenoj kosi i rekla bih da se koriste kao tretman, a ne stalno. Koliko sam čitala, žene potroše jedan šampon i masku, a zatim prijeđu na neku laganiju liniju. Trenutno isprobavam ovu liniju i zasada ću vam reći da mi se jako sviđa, no za više dojmova ćete morati pričekati recenziju :)


Le Petit Marseillais mlijeko za tijelo s mlijekom pamuka, makom i bademom se već našlo u favoritima mjeseca, tako da ste ga već vidjele kod mene. Osim toga, uzela sam Got2b Slani sprej za kosu jer sam čitala pohvale na njegov račun. Moram priznati da me se zasada nije toliko dojmio, no isprobat ću ga još koji put prije konačnog dojma. Balea ulje za brijanje mi se činilo kao zanimljiv proizvod, pa sam i to ubacila u košaricu. ne znam, nije loše, ali nije ni neki spektakularan proizvod bez kojeg se ne može. 
Rexona Maximum Protection je moj omiljeni dezodorans za stresne situacije, tako da on uvijek mora biti u mojoj kupaonici.




Vichy Capital (Ideal) Soleil balzam za pomoć stanicama nakon sunčanja* mi je došao nakon što sam završila s morem za ovu godinu, tako da će isprobavanje dočekati tek iduće godine. Inače, moja velika preporuka je Eucerin Balzam nakon sunčanja, tako da me jako zanima kakvim će mi se pokazati ovaj Vichyjev proizvod.


Iako nije kozmetika, vezano je uz kozmetiku. Kako planiram malo češće putovati, kupila sam ove bočice za pretočiti proizvode za njegu lica i tijela. U ovom postu sam vam pokazala Essence bočice za putovanja koje su super za vikend putovanje, no za sve više od toga su mi premale. Kako sam ovog ljeta spajala (i sama si stvarala) produžene vikende kako bih putovala na more, bile su mi premale za npr. šampon (jer na moru kosu perem svaki dan), a opet, glupo mi je za 4 dana nositi cijelu bocu, tako da su mi se ove pokazale izvrsnima. IKEA, svega 10 kn uz Family karticu, a nema više kemijanja i kombiniranja u što staviti šampon :D


Iako vam obično ne pokazujem kupovine ovakvih stvari, ovu sam morala jer mi je preslatka ♥ U dm-u je bila akcija 1+1 gratis na razne proizvode i između ostalog, i na ove maramice, pa im nisam odoljela ♥ (iako se nadam da ću ih što manje morati koristiti nadolazeće jeseni i zime).


Kistovi iz Essence Make Me Pretty kolekcije su se razgrabili u Mulleru, no ja sam uspjela uloviti ono što sam htjela :D
Navodno će kolekcija stići ove jeseni i u dm-ove, pa ako se to dogodi, recenzirati ću vam ih, no za sada ću vam reći da je ovaj narančasti kist postao moj najdraži kist za highlighter (kojeg svakodnevno nanosim).


I za kraj sam ostavila malo dekorative :D

Essence Wild White Days mi je dostao jedan od lakova ljeta, a zašto - možete vidjeti u ovom postu. Osim njega, kupila sam i Essie Dandy Blossom i Essie Big Spender, zatim China Glaze Fifth Avenue i China Glaze Creative Fantasy (kojeg će biti muka uslikati). 

Kupila sam i NYX Soft Matte Lip Cream u nijansi Antwerp koji me totalno oduševio, a hvalospjeve na njegov račun možete pročitati u ovom postu. U mojoj košarici se našalo i Catrice Pinkerbell rumenilo. Gledam ga otkad je lansirano, no cijelo vrijeme sam se uvjeravala da mi ne treba, no kako izlazi iz asortimana sam ga ipak uzela, bila je situacija sad ili nikad i naravno da je bilo SAD :D


I to je to što se tiče mojih prošlomjesečnih noviteta, a kako je mjesec počeo, neće ni idući post biti za baciti :D

Imate li želje koje recenzije da stavim kao prioritet? Što ste vi kupovale/dobile u zadnje vrijeme?

*PR uzorak (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda.)

CONVERSATION

18 komentari:

  1. Divni noviteti! Ja sam upravo jucer probala tretman sa Pro Fiber i kosa mi nikad nije bila tako mekana, zdrava i sa sjajom.

    OdgovoriIzbriši
  2. Odlični noviteti! Ove Nivea čistače nisam koristila, imala sam neke druge. Kako sam blajhala kosu (radi pramenova!), trenutno sam objesdnuta proizvodima za kosu. To bih htjela prvo da recenziraš

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. bit će recenzija puno proizvoda za kosu u dogledno vrijeme, nisam dugo :D

      Izbriši
  3. Prekrasni noviteti! Got 2 be sprej ni meni ne valja, imam osjećaj kao da mi još više isuši moju ionako suhu kosu!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja nisam primjetila da mi isušuje kosu, ali je izostao taj beach waves efekt :/

      Izbriši
  4. Puno prekrasnoća. Naravno, najviše mi se istaknuo ljubičasti lak <3 Ništa nisam probala, ali se veselim isprobavanju Byphasse proizvoda. Caudalie mi je na vrhu za isprobavanje. Još nisam imala prilike isprobati nešto njihovo, ali namjeravam to ispraviti. Bočice za putovanja su baš kjut. Ah vi s tom Ikeom :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vjerujem da ćeš među Caudalie proizvodima naći nešto za sebe :)

      Izbriši
  5. Noviteti su predivni, posebno lakovi. Prava divota. :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Odličan post, ja obožavam Niveine proizvode za njegu lica i većinu ovih sa slike imam. Oduševljena sam, posebno mlijekom i pjenom za umivanje :-)

    OdgovoriIzbriši
  7. Ženooo predivni noviteti, slinim :D Jedva čekam recenziju L'orealovih noviteta za kosu :) I ja imam ove Ikeine bočice i super su za putovanja :))

    OdgovoriIzbriši
  8. Noviteti su... <3, s naglaskom na Olival, što se mene tiče ;)

    OdgovoriIzbriši
  9. Odlični noviteti! Maramice su preslatke. :D

    OdgovoriIzbriši
  10. LIIIKEEEE!!!!! :DDDDDDDDDDDD


    Sutra idem tražiti ulje smilja!!!! :DDDDDDDDDD

    OdgovoriIzbriši
  11. Uvek na tvoje novitete posebno gubim dah, pa je tako bilo i ovaj put, sve mi je savršeno i sve bi i ja da probam haha :*

    OdgovoriIzbriši
  12. Hoce li biti recenzija Therapiste sampona i maske?

    OdgovoriIzbriši