Essence iArriba! LE kolekcija - a little make up obsessed

Essence iArriba! LE kolekcija

U dm drogerijama je od ovog tjedna dostupna Essence iArriba! LE kolekcija,* a neke od proizvoda ću vam predstaviti u ovom postu, dok kompletnu kolekciju možete vidjeti na Essence stranici

Ovo je prava ljetna kolekcija i žao mi je što nije došla u jeku ljeta kod nas, već na samom zalasku, tako da mislim da neću ove godine koristiti ovu predivnu lepezu, no čuvat ću je za iduću godinu.


Osim lepeze, nećete ništa čitati ni o kredi za kosu jer ju neću ni isprobavati pošto mislim da se boja ne bi vidjela na mojoj tamnosmeđoj kosi (nažalost), tako da ću je radije prepustiti nekome sa svjetlijom kosom. Kreda za kosu osim u tirkiznoj, dolazi i u rozoj boji. 

Osim krede za kosu, kod mene su se našli i Essence iArriba! rumenilo u nijansi 01 baila, baila, te sjenila u nijansama 01 la vida loca i 02 macarena mint (kužite da su imena po nazivima pjesama? :D).


Essence iArriba! rumenilo u nijansi 01 baila, baila je multicolour rumenilo, a daje svjež izgled zahvaljujući svojim rozim i crvenim nijansama koje zajedno daju lijepu breskvastu boju. Idealan je ukoliko želite svjež izgled. Trajnost mu je dobra i ukoliko se ne dirate po licu, trajat će satima.



Proizvod dolazi u jednostavnoj, plastičnoj ambalaži koja je dovoljno čvrsta da vam se proizvod ne otvara u torbici, no opet, ne vjerujem da bi preživjela pad. Rumenilo dolazi u količini od  grama i po cijeni od 25,90 kn. 



Essence iArriba! sjenilo u nijansi 01 la vida loca je također multicolour proizvod, no kad sve izmiješate, dobijete lijepu ljubičastu boju mat finiša. Izvrsne je pigmentacije, a ukoliko ga nanesete preko baze za sjenila, trajat će dok ga ne poželite skinuti (bez baze ga nisam isprobavala na kapcima).



Ambalaža je kao i kod rumenila, jednostavna. Sjenilo dolazi u količini od grama i po cijeni od 16,90 kn.

Essence iArriba! sjenilo u nijansi 02 macarena mint je isto multicolour proizvod,no boja koja prevladava i koju ćete dobiti je mint nijansa zelene. Kao i ljubičasto, i ovo je izvrsne pigmentacije i vrijedi sve što vrijedi i za prethodnu nijansu.



Ambalaža je ista kao kod prethodnika, kao i količina i cijena - 16,90 kn.

Na swatchevima možete vidjeti kako su sjenila i bez baze (na lijevom dijelu slike bez baze, desno s bazom) dobro pigmentirana, a baza to samo malo poboljšava i naravno, produljuje trajnost. 


Sve u svemu, ovo je jedna lijepa, razigrana kolekcija puna boja, pa ukoliko ih volite, svakako obratite pogled u dm-u na ovu kolekciju. Meni su još interesantni i lakovi - dva su s mat, a dva s metalik finišem, tako da možda još obogatm svoju iArriba! kolekciju.

Kako vam se sviđa ova kolekcija?

*PR uzorak (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda.)

CONVERSATION

14 komentari:

  1. Svida mi se ova kolekcija i kako sama kazes bas je prava ljetna. Imam jedan lak iz te kolekcije, ljubicasti i stvarno je pre predivan, jedan od najljepsih ljubicastih koje imam. Ja sam ga kupila pocetkom osmog mjeseca u susjednoj BiH u njihovoj parfumeriji Didaco. Vec sam primjetila da kod njih te Essence LE kolekcije dodu i po mjesec dana prije nego kod nas. Ova kreda za kosu me bas zanima jer je ljetos necakinja htjela par sarenih pramenova ali i ona smedu kosu pa sam si i ja mislila da se nece ni vidjeti.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nažalost kad nam kolekcije dolaze ovisi o uvozniku...
      A za ovu kredu za kosu ne znam što da ti kažem, ja ju neću isprobavati jer sam uvjerena da se neće vidjeti, pa ću je radije novu dati nekome :)

      Izbriši
  2. Ja sam došla videti swatch hair chalk-a :D
    Zaigrana kolekcija, prava letnja.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha ništa od toga kod mene :)

      Je, prava je ljetna kolekcija, šteta što nam dolazi na samom kraju ljeta...

      Izbriši
  3. Idem po bailamos danas pjevajući :D I vjerojatno po još ona dva chalky matt laka, baš me zanimaju!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, ne može čovjek ne zapjevati :D

      I mene lakovi zanimaju, mislim da ću nabaviti koji :D

      Izbriši
  4. Odlična kolekcija koja je stigla u krivo vrijeme!
    Razočaralo me što su sjenila jednobojna....u pakiranju mi izgledaju šarena, pa sam mislila da će na swach-u izgledati ljepše

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. pa uvijek je tako s tim printevima na sjenilima/rumenilima ;)

      Izbriši
  5. Čitala sam recenzije za tu kredu za kosu i lijepo se vidi na tamnijoj kosi :) Vidjela sam tu kolekciju još prije mjesec dana, ali sam se obuzdala, ništa mi ne treba :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pogledala i ja naknadno recenzije, ali preskačem, nije moj đir :D
      I bravo za karakter :D

      Izbriši
  6. Ja bih kredu za kosuuu, inače cijela kolekcija mi je predivna i baš ljetna.

    OdgovoriIzbriši
  7. nisam nešto oduševljena bojama, lijepe, ali ja ih ne bih puno nosila, ali lepeza je moja ako je uspijem "uloviti" ;)

    OdgovoriIzbriši