Favoriti mjeseca - srpanj 2015. - a little make up obsessed

Favoriti mjeseca - srpanj 2015.

Kao sa svime, ovaj mjesec kasnim i s favoritima mjeseca, no bolje ikad nego nikad :)

Nisam se pretjerano šminkala prošli mjesec i zapravo sam kompletnu kozmetiku svela na minimum. Birala sam što lakše proizvode - od pudera, pa do proizvoda za njegu, koliko god sam mogla sam puštala lice da diše jer mu je dovoljno opterećenje i krema sa SPF-om. 


Najvažnije mi je bilo osvježiti se, tako da sam često posezala za termalnim vodama i drugim vodicama u spreju (Balea voda), no odlučila sam ih ovog puta ne uvrstiti u favorite jer su oni neka konstanta i volim ih uvijek koristiti.


Osim za termalnim vodama, posezala sam za hidrolatima, ali najveća zvijezda prošlog mjeseca kad su šprcalice u pitanju je bio Caudalie Beauty Elixir.* Riječ je o proizvodu koji zaglađuje kožu, sužava pore i daje sjaj. I naravno, hladi :D
Ovo je zgodan dodatni korak u njezi kojeg koristim prije ili nakon kreme, a znam se prešpricati i nakon što nanesem puder, ali i ako ga nemam, znam tu i tamo preko dana se špricnuti njime, onako za osvježenje. Pore sužava trenutno i to nije trajni efekt i ovo nije proizvod kojeg MORATE imati, ali je slatki luksuz.

O iduća dva proizvoda sam pisala, pa neću puno duljiti - Giorgio Armani Maestro* je divan puder, meni možda i najdraži dekorativni proizvod ovog ljeta. Recenziju ste mogle pročitati u OVOM postu. Essence #secretparty rumenilo u nijansi pink up your life* je divno rozo rumenilo fenomenalne teksture. Koristila sam ga skoro svakodnevno, što se vidi i po tome koliko je već korišteno. Swatch i više o rumenilu možete pročitati OVDJE


Catrice matirajući listići su klasik kod mene. Nisam probala nikad neke skuplje jer ovi zadovoljavaju moje potrebe - skidaju višak masnoće koja izbije tijekom dana. Po meni tu nema puno filozofije, ali kažem, nisam probala nijedne skuplje, pa ne znam rade li one svoj posao išta bolje.

Zadnji proizvod za kojim sam često posezala je Stila Sun SPF 15 Bronzing Powder u nijansi 01. Riječ je o predivnom, mat bronzeru koji je idealan za svakodnevne lookove. Nije narančast (što je problem s mnogim bronzerima), pa ten djeluje prirodno, stvarno kao da je osunčan. 


To je bila moja mala, odabrana skupina prošlomjesečnih favorita. Kako vam se sviđaju? Imamo li koji zajednički favorit?

*PR uzorci (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda.)

CONVERSATION

12 komentari:

  1. Volim luksuz kada je kozmetika u pitanju ;) Toliko bih voljela kupiti neki Caudalie proizvod, da ću početi štediti za njega!
    Rumenilo imam, ista nijansa, ne stoji mi dobro jer sam dosta pocrnila. Ali, kada izgubim boju, biće savršeno!
    Zavidim ti već dugo na Armani puderu.....

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Postoji i malo pakiranje beauty elixira, mislim da je 80-ak kn :)
      Meni i sad kad sam pocrnila stoji dobro, ali ja i kad pocrnim sam negdje kao ti zimi, tako da se i ne mogu uspoređivati s tvojim tenom :)
      A Armani puder je stvarno predivan, tako da te razumijem :)

      Izbriši
  2. Nemamo iste favorite jer ne posjedujem niti jedan proizvod ali sve mi je zanimljivo i lijepo. Posebno mi se sviđa stilin bronzer kojeg već dugo gledam i essence rumenilo iz LE kolekcije, mada bih više voljela onaj veliki bronzer iz secret party kolekcije. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Stilin bronzer je stvarno izvrstan, jedan od rijetkih kojem uistinu ne nalazim nikakvu zamjerku :)
      A i onaj bronzer iz secret party kolekcije djeluje jako lijepo, pogodili su s tom kolekcijom :)

      Izbriši
  3. I ja redovno prskam Caudalie BE, prija po vrućini definitivno. Volim i te Catrice papiriće, a Maestro mi je tiha patnja :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Potpuno se razumijemo :D
      A Maestro će nadam se jednog dana naći put do tebe :)

      Izbriši
  4. stila brozner se čini idealan! inače rijetko komentiram na blogovima, ali ovdje moram pohvaliti slike jer su odlične - bijele i minimalističke, nema ružnih pločica ili stolnjaka u pozadini

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Prije svega hvala ti na komentaru za slike, drago mi je da ti se sviđaju, ja volim takve, bez previše detalja koji će odvlačiti pažnju od proizvoda :) ali naravno, svatko ima svoj ukus i netko voli i drugačije :)))
      A što se tiče Stilinog bronzera - stvarno je idealan, djeluje jako prirodno na licu, nema onog narančastog podtona s kojim žena izgleda prljavo :)

      Izbriši
  5. Caudalie Beauty Elixir.....<3 <3 <3 Mine too!

    Inače, i kod mene je sve na minimumu. ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Isti ukus :)

      A onima kod kojih nije sve na minimumu svaka čast, ja stvarno ne mogu :D

      Izbriši
  6. Ja bih htjela Beauty Elixir, baš zbog tog luksuza haha :D i mislim da bi mi dobro došli Catrice listići.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da ni s jednim ni s drugim nećeš pogriješiti :)

      Izbriši