Favoriti mjeseca - ožujak 2015. - a little make up obsessed

Favoriti mjeseca - ožujak 2015.

Zadnjih nekoliko postova o favoritima počinjem čuđenjem kud je vrijeme prošlo, ali ja se naprosto ne mogu čuditi kako mi je proletio prošli mjesec. Ne znam leti li mi vrijeme brže s godinama (ili zbog njih)  ili je do mog prenatrpanog rasporeda, ali stvarno se iznenadim kad postanem svjesna toga kako mi vrijeme brzo prolazi, pa smo eto, opet došli do novog posta s favoritima mjeseca.


Ovog mjeseca se među favoritima našlo (za mene) iznenađujuće puno dekorativnih proizvoda, ali kako se trenutno uglavnom držim uhodane preparative i tu ni nema puno novosti, više sam se posvetila dekorativi. 


Od preparative su se među favoritima našla svega dva proizvoda: Vichy micelarno ulje* i Konjac spužva s rozom glinom.*

Vichy micelarno ulje je jedan od najnovijih Vichy proizvoda i već nakon nekoliko korištenja sam znala da će se naći u ovom postu, a sad, nakon nekoliko tjedana korištenja mi je drago da nisam pogriješila u svojoj početnoj procjeni i da nije došlo do nikakvih problema u obliku prištića ili isušivanja. Proizvod je namijenjen skidanju šminke i to radi izvrsno, no više o njemu u skoroj recenziji.

Konjac spužva s rozom glinom je proizvod s kojim sam vidjela razliku već nakon prvog korištenja. Riječ je o 100% prirodnoj spužvi (moja je s rozom glinom, a ima više vrsta) koja čisti lice, nježno odstranjuje odumrle stanice kože i masira ga. Toliko sam zaljubljena u taj osjećaj dok ju koristim da bih ju mogla satima koristiti i masirati lice njome ♥ Naravno, nemam toliko vremena, pa se sve to svede da minutu-dvije-tri, a rezultat je vidljivo glađa koža, pore su čišće, koža je elastičnija i ono što sam primjetila već nakon prvog korištenja (da, prvog!) - poboljšana je tekstura kože. Dugo sam se dvoumila treba li mi ta spužvica ili ne, no sad sam se totalno navukla i svakako ću ju nastaviti kupovati. Prije nego mi je došao Magnitone sam ju koristila dva puta dnevno (ujutro bih prebrisala lice micelarnom, a nakon toga koristila nju, dok bih skinula make up i nakon toga još koristila spužvicu - dakle oba puta na čisto lice (iako se piše da se može skidati i šminka na bazi vode, no nisam isprobavala)),  a sada ju koristim kao dio jutarnje rutine i to je stvarno lijep način za započeti dan ♥

Iskreno, nisam mislila da će mi se proizvod tog tipa toliko svidjeti, ali eto oduševila me ♥ Recenzija će svakako biti nakon duljeg korištenja (inače rok spužvici je uz dobro održavanje 3 mjeseca). Dostupna je na web shopovima: Konjac Sponge Comany, Lookfantastic, HqHair, Beauty Expert, itd. 


Parfem mjeseca je definitivno bila Chanel Misia*. Ženstven i puderast mi je baš odgovarao za ovo prijelazno razdoblje. O parfemu sam više pisala u ovom postu


Kao što sam rekla, imala sam (za mene) dosta dekorativnih favorita prošli mjesec. Hit mjeseca mi je svakako bilo Essence Cinderella rumenilo koje sam nosila valjda svaki dan otkad sam ga uspjela ugrabiti. Divna boja i trajnost i pakiranje za djevojčice u duši :D Recenziju i swatcheve možete vidjeti u ovom postu.

Maybelline Master Precise tuš* je jedan od meni dva trenutno najdraža tuša. Posežem za njime često kad sam u žurbi jer je s njim jednostavno doslovno u par sekundi povući savršenu liniju, a jako je trajan. Više o njemu sam pisala u ovom postu, a u njemu možete vidjeti i usporedbe s drugim tuševima.

U new in postu koji slijedi ćete vidjeti da sam obnovila kolekciju sjenila s nekoliko KIKO komada, a sjenilo koje obožavam i koje je bilo sastavni dio skoro svakog mog make up looka proteklog mjeseca je KIKO Infinity Eyeshadow u nijansi 243. Ovdje na slici baca na ljubičasto, no u recenziji ćete vidjeti realnije slike - zapravo je više neka bordo nijansa. Izvrsno je pigmentiran i trajan je, ali boja je ta koja me osvojila.

Burberry Antique Rose ruž je ruž nježne boje, u boji mojih usana, izuzetno je ugodan na usnama i jako sam često posezala za njim prošlog mjeseca. Ne mogu vjerovati da još nisam napravila recenziju, morat ću to promijeniti ovog mjeseca.

MAC Lightscapade je highlighter kojeg sam jako dugo željela i u veljači sam si konačno ispunila tu želju ♥ Od tada ga koristim skoro pa svakodnevno i za sada ću samo reći da ga jako volim, a ostatak dojmova ćete moći pročitati u skoroj recenziji. 



I to su moji favoriti za ovaj mjesec :)
Oni koji još nemaju recenziju će ju uskoro dobiti jer to apsolutno zaslužuju.

Dijelimo li koji zajednički favorit? Što ste vi voljele prošlog mjeseca?


*PR uzorak (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda. Za više informacija pročitajte Pravila i informacije o stranici.) 

CONVERSATION

12 komentari:

  1. jedva cekam da nam pokazes kiko novitete :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Jooj burberry ruz mi je tiha patnja! Gdje si ga nabavila?

    OdgovoriIzbriši
  3. Moj najdivniji Lightscapade, dvoumila sam se izmedju njega i Soft&gentle, ali sam na preporuku devojke iz MAC-a uzela Lightscapade i nisam se pokajala, odlican je za nas bledolike :) Mada, kako ide leto, ko zna, mozda dodje red i na S&G :D
    Odlican post, puno pozdrava!
    Ana

    OdgovoriIzbriši
  4. Uopće nisam znala da KIKO ima freedom sistem, rekla sam čim dobijem neku lovu i oni napokon dobiju nijanse koje želim (jer su sve OOS) naručujem :D Lightscapade <3

    OdgovoriIzbriši
  5. Micelarno ulje, ovo me baš zanima! Kiko sjenilo i ovako lijepo izgleda, a ako više ide na bordo, onda još bolje :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Konjac spužvu naručujem prvom prilikom!
    Sad si me još zainteresirala i za micelarno ulje i kiko :D Izbjegavat ću tvoje postove o favoritima ubuduće :D :D

    OdgovoriIzbriši
  7. dakle, upravo si mi prodala Konjac spužvu :D Prvom prilikom naručujem :)
    Cinderella rumenilo nisam uspjela ugrabiti :( A Lightscapade izgleda divno

    OdgovoriIzbriši
  8. Odlican post, obozavam Chanel parfem :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Dijelimo dojmove o Konjac spužvi, baš sam ugodno iznenađena efektom iako sam u startu bila jako skeptična. Onak, šta jedna spužva može značajno napravit!? :D
    Lightscapade je krasan, baš krasan i prvom prilikom će biti moj. Drago mi je vidjeti Burberry ruž u favoritima ;) :*

    OdgovoriIzbriši
  10. Ovaj sundjercic mi izgleda bas zanimljivo nisam videla nista slicno. Boja Kiko senke je prelepa

    Moji favoriti: http://sparklygoddess.blogspot.com/2015/03/march-favorites-favoriti-za-mart.html

    OdgovoriIzbriši
  11. KIKO sjena izgleda nehumano predobro LJUBICASTO! <3

    OdgovoriIzbriši