Catrice Longlasting Eyepencil Waterproof - a little make up obsessed

Catrice Longlasting Eyepencil Waterproof

Prije nekoliko dana je bio divan Catrice event na kojem su predstavljeni proljetni noviteti, a koji me inspirirao na danaĆĄnji post o Catrice Longlasting olovkama za oči. 

Dvije nijanse sam imala otprije, a dvije sam dobila na eventu, tako da su dojmovi već odavno formirani, a dvije nove nijanse su super "uletile" da njihove swatcheve ubacim u ovaj post. 


Catrice Longlasting vodootporne olovke dolaze u osam nijansi, u količini od 0,3 grama  i po cijeni od 18,90 kn. 

Ovo su "olovke na odvrtanje", ambalaĆŸa je čvrsta i super praktična, naime, u donjem dijelu ambalaĆŸe se nalazi i ĆĄiljilo tako da ćete uvijek imati oĆĄtar vrh (ĆĄto mi je svojedobno bila velika mana kod ovakvih olovaka jer nisam znala ĆĄto s njima nakon ĆĄto otupe). 


Sama tekstura olovaka je meni idealana, nije pretvrda niti premekana, kremasta je, no opet, ne toliko kremasta da će se razmazivati, već tako kremasta da ćete olovku nanijeti bez problema.

Moje nijanse moĆŸete vidjeti na donjoj slici, s lijeva na desno su 110 Rendez-Blue, 090 Petrol And The Wolf*, 040 Karate With Bronze Lee i 100 Pearly Bird.*


Sve četiri nijanse koje imam su izvrsno pigmentirane, nanose se bez problema, u jednom potezu ćete imati savrĆĄenu boju, bez potrebe za prelaĆŸenjem dva ili viĆĄe puta preko linije.

Ć to se tiče trajnosti, ona je stvarno dobra. Nakon jedno 7-8 sati će boja mrvicu izblijediti, no i dalje će biti zavidne pigmentacije, a neće se ni razmazati, a koliko su trajne, vidjet ćete prilikom skidanja ĆĄminke jer se ne skidaju tako lako. 

Ć to se tiče potencijalnih iritacija, nisam ih imala. Nosim leće i moje oči (a i kapci) su osjetljivi, no s ovim olovkama nisam imala nikakvih problema. 

L-R: 100 Pearly Bird, 040 Karate With Bronze Lee, 090 Petrol And The Wolf, 110 Rendez-Blue

Sve u svemu, ako traĆŸite dugotrajne, pigmentirane olovke, moje preporuke idu ovima. Koliko mi se sviđaju dovoljno govori to ĆĄto sam do sada skupila 4 nijanse, a mislim da ću nabaviti i preostale 4.

Jeste li probale ove olovke? Koji su vaĆĄi dojmovi?

*PR uzorak (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda.)

CONVERSATION

4 komentari:

  1. Imam ovu plavu olovku i meni je takoder odlicna. Iskreno olovke za oci ne koristim bas cesto pa se ni ne sjetim pogledati kakvih sve ima. Ali obozavam zlatne nijanse na ocima i zato mi je ova zlatno-broncana olovka stvarno predivna. Imam vrlo slicnu boju od Golden Rosa ali po kvaliteti ove su olovke puuunooo bolje.

    OdgovoriIzbriĆĄi
  2. Mali zarezac je too cute. :D Imam jednu sivu olovku iz ove linije i cini mi se dosta suvom.

    OdgovoriIzbriĆĄi
  3. Joj kako dobro izgledaju, ĆŸelim ih :D. Ja sam opsednuta olovkama za oči kao i mackalicama za kosu, ali retko nađem neke dobre da mi se ne razmaĆŸu na problematičnom levom kapku :)

    OdgovoriIzbriĆĄi
  4. boje su predivne, najviơe mi se sviđaju zlatna i tamnoplava

    OdgovoriIzbriĆĄi