NOTD: Blue Glitter - a little make up obsessed

NOTD: Blue Glitter

Iako imam puno plavih lakova (klik za dokaz), nekako u zadnje vrijeme rijetko posežem za njima, pa sam s prvim danima proljeća odlučila nanijeti življe boje na nokte i naravno, posegnula za plavom. 


Odabir je pao na Golden Rose lakove, kao bazu sam koristila Golden Rose 349, a na prstenjak sam kao akcent nanijela Golden Rose Jolly Jewels 114.

Nokte sam skratila prije lakiranja, kožica je imala i boljih dana, ali sam zaključila da je život prekratak da čekam idealnu situaciju, tako da eto :D


Jeste li i vi s dolaskom proljeća posegnule za življim bojama ili ste se zadržale na klasici? Kako vam se sviđa ova manikura?

CONVERSATION

9 komentari:

  1. Meni se baš sviđa,a vjeruj mi super su ti nokti,moji nisu ništa posebno,kratki skroz,jedino što imam dugu osnovu nokta pa me to i nekako vadi :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Jako mi se svida jer i sama cesto nosim takve manikure i to cak vjerovala ili ne i ja jako volim kombinaciju bas ova dva laka. Golden Rose lakovi su meni najdrazi i cine veeeeliiiku vecinu moje kolekcije. Isto kao i ti volim plave lakove u svim nijansama a ovog plavca imam vec trecu bocicu. I ovaj JJ mi je isto predivan. I sada na noktima imam upravo jednog Catrice plavca :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Baš je dobra kombinacija, meni se jako sviđa :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Svidja mi se ovaj 349, bas je divan :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Nijansa je vauuu, predobra. :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Ti ženo meni imaš najljepše nokte u blogosferi i točka. A jolly jewels o-bo-ža-vam! Iako ih rijetko koristim jer sam lijena za skidanje i uvijek se napatim, pa mi ih bude tako žao jer stoje u ormaru zanemareni i tužni ;))

    OdgovoriIzbriši