Essence Cinderella Collection - So This Is Love rumenilo - a little make up obsessed

Essence Cinderella Collection - So This Is Love rumenilo

Iako je riječ o limitiranoj kolekciji koja je rekla bih rasprodana u Hrvatskoj, ja sam naprosto morala dati mjesta ovom rumenilu na mom blogu. Dakle, riječ je o Essence Cinderella kolekciji i rumenilu So This Is Love. 

Iako sam do sada imala (i još uvijek ga imam) samo jedno Essence rumenilo (isto je iz jedne davne LE), nisam nimalo dvojila oko toga želim li ovo rumenilo kad sam vidjela promo slike. Pepeljuga je jedna od meni najdražih bajki, a Disney-jeva animirana verzija crtić uz kojeg sam odrasla (i koji mi je uz Malu sirenu i najdraži crtić), tako da sam od starta znala da želim ovo rumenilo. Naravno, nastao je problem jer nisam jedina koja je tako razmišljala i bilo je rasprodano u svim Mullerima u koje sam ušla, tako da sam se pomirila da ništa od njega i odlučila se nadati da će se pojaviti i u dm i KOZMO drogerijama. 

Prošlog tjedna sam bila u West Gate-u i odlučila ipak proviriti u Muller i pogledati koja je aktualna LE i srce mi je na sekundu zatitralo kad sam vidjela 2 (dva) Cinderella rumenila, no onda sam se "skulirala" i odlučila ne nadati previše jer je bilo za očekivati da su nekulturne žene kakve viđamo po drogerijama i parfumerijama umočile svoje papke u njih. Prvo rumenilo - da, tragovi nečijih prstiju. Odmah sam bila uvjerena da će i drugo biti takvo, ali nije bilo! Uspjela sam ga uloviti i bila sam sretna doslovno kao malo dijete :D I još uvijek sam sretna, toliko da ga koristim baš svaki dan od dana kad sam ga nabavila :D

Nakon ovog poduljeg uvoda (koji sam eto morala napisati), vrijeme je da prijeđem i na recenziju. 


Rumenilo dolazi u predivnoj, preslatkoj kartonskoj ambalaži (s magnetnim zatvaranjem), s animacijama s vanjske i unutarnje strane poklopca. Dolazi u količini od 8 grama. 



Sama boja je nešto između koraljne i breskvaste, barem u ambalaži, no na meni je  riječ o breskvasto-rozoj boji (što mi i savršeno odgovara). Rumenilo ne sadrži shimmer niti ikakve svjetlucajuće čestice.

Samo rumenilo je srednje pigmentacije, lako se dozira, nadograđuje i blenda, tako da je vrlo mala vjerojatnost da ćete završiti s lookom klauna.

Što se tiče trajnosti na licu, ona je dobra, nisam do sada primjetila da mi je rumenilo nestalo s lica prije nego što je trebalo.


Ovo rumenilo će dati zdrav i svjež izgled svakom licu i idealno je svakodnevno rumenilo i vjerujem da će kod mene biti često korišteno, a ambalaža s Pepeljugom je samo dodatni plus ♥

Kako se vama sviđa ovo rumeilo? Jeste li ulovile nešto iz Cinderella kolekcije?

CONVERSATION

33 komentari:

  1. Jao predivno je, a pakiranje je *.*

    OdgovoriIzbriši
  2. Tako je divno... Vjerojatno je teško za očekivati da ga ima kod nas u Mulleru, ali baš ću pogledati, tko zna :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nadam se da ćeš ga uloviti, isplati se pogledati :)

      Izbriši
  3. I meni je Pepeljuga najdraža bajka i crtić i nisam mogla doći k sebi kada su najavili film i još ovu kolekciju :D Iste sam sreće bila kao i ti da je sve živo (već drugi dan) bilo rasprodano i onda sam i ja išla do West gatea i tamo tražila ono što sam htjela, a to je šljokičavi nadlak :D I našla sam, bio je zadnji :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eto, i ti si bila jedna od sretnica koja je ulovila što je htjela :D

      Izbriši
  4. ove nekulturne žene i curice treba počet šamarat - ako nema testera - riskiraj i kupi, joj neš' ti 20 kuna košta. mrzim takve glupače.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. pa baš to :/
      ili jednostavno guglaj swatch, danas barem svi imaju smartphonove, pa možeš i na licu mjesta potražiti swatch online :/

      Izbriši
  5. Prekrasna nijansa, baš po mom ukusu :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Želim ga! Nadam se da ću ga uspjeti naći :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sretno, nadam se da će se pojaviti ta kolekcija u dm-u, pa da ga kupe sve cure koje ga žele :)

      Izbriši
  7. Divno je, ali meni ovakve nijanse nikako ne pristaju tako da sam barem nešto preskočila, haha :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. eto, ti si jedna od rijetkih koja ne pati za njim :)

      Izbriši
  8. Pakovanje je preslatko, bas mi se dopada. :)

    OdgovoriIzbriši
  9. preslatkoooo je, a boja je divna :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Predivno mi je ovo rumenilo i jako sam sretna šta sam ga uspjela nabaviti :) Žao mi je da ta kolekcija nije stigla do Pule :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da, baš šteta, divno je, nije mi jasno zašto kod vas nije bil te kolekcije :/

      Izbriši
  11. Drago mi je da si na kraju ipak uspjela uloviti netaknuti primjerak. :)) Vidjela sam ovo rumenilo, ali nekako me se nijasna nije previše dojmila, sad na ovim tvojim fotkama mi je baš divno, izgleda da je to do one umjetne rasvjete u Mulleru pa mi je rumenilo bilo meh, sad mi je žao kaj ga nisam kupila...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da, ona rasvjeta često puta zezne stvar :/
      Šteta jer je baš divno :)

      Izbriši
  12. Jaaao, ambalaža je prekrasna i nijansa je mnogo lijepa ali mislim da ću ga zaobići jer mi ne pašu takve :)

    OdgovoriIzbriši
  13. Pakiranje je <3, ja mislim da bi ti uzela i da je bilo zapackano i drugo :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma joooj, ne bih, već sam na Trgu imala takav primjerak u ruci i spominjala toj osobi koja je zabila papke unutra cijelu familiju :D

      Izbriši
  14. Disney je moja ljubav od malih nogu,sve vezano za te crtiće volim :D kupila bih vala rumenilo pa makar ga samo gledala,al vjerujem da bih ga koristila jer mi se čini ok nijansa :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Je, divna je i nijansa, tako da sumnjam da bi ostalo na gledanju :D

      Izbriši
  15. Predivna je nijansa ali mi se pakovanje baš i ne sviđa za razliku od drugih devojaka koje su oduševljene. Essence rumenila su uvek bila super pa tako verujem da je i ovo :) L.

    OdgovoriIzbriši
  16. Danas otisla da ulovim sta i nista fino nije ostalo... :(((((( a tako sam zeljela ovo rumenilo! :D XD

    OdgovoriIzbriši
  17. ja sam kupila highlighter i predivan je, kako u pakiranju tako i na koži :D nije previše rozi, dovoljno je srebrnast za mene blijedu žutu :)

    OdgovoriIzbriši
  18. Izuzetno slatko pakiranje, a i nijansica djeluje odlično :).

    OdgovoriIzbriši