Sleek Blush By 3: Flame - a little make up obsessed

Sleek Blush By 3: Flame

Sleek je jedan od meni omiljenih "drogerijskih" brandova, što ste mogle vidjeti već puno puta na mom blogu, a odmah na početku recenzije ću vam reći da me i ovaj put nije razočarao ♥

Stavljam "drogerijski" pod navodnike jer je riječ o brandu koji se prodaje o drogerijama u UK, dok smo mi ipak osuđene na online kupovinu, za što vam mogu preporučiti službenu Sleek stranicu, no ukoliko ne želite naručivati tamo, proizvodi su dostupni i na Pink Panda stranici. Konkretno ova paleta se isplati više naručiti sa službene Sleek stranice jer je tamo (već dulje vrijeme) na sniženju, no što se ostalih cijena tiče, one su tu negdje i na Pink Pandi i na službenoj stranici. 


Sleek Blush By 3: Flame paleta rumenila dolazi u standardnoj, klasičnoj crnoj Sleek ambalaži. Ambalaža je čvrsta, tako da vam se neće otvoriti ukoliko ju ponesete u torbici, a sadrži i ogledalo.

Sama paleta sadrži 20 grama, sastoji se od tri rumenila i dolazi po cijeni od 7,49 dolara (+ shipping na službenoj Sleek stranici odnosno 99,95 kn na Pink Pandi (+ poštarina). 


Mene nije strah boja (jedno od najdražih rumenila mi je upravo crveno MAC Frankly Scarlet), ali za ovu paletu sam bila i pomalo skeptična kako će mi pristajati jer je dosta topla i vjerujem da će bolje stajati osobama toplog podtona. Isto tako, kako je dosta pigmentirana, treba biti lagane ruke prilikom nanošenja. 

Sastoji se od tri nijanse:

  • Molten - topla, breskvasta nijansa, mat finiša. Trusi se nešto više od ostale dvije nijanse, no to nije razlog zašto najmanje posežem za njom već to što je riječ o dosta toploj nijansi koja neće najbolje pristajati hladnom i neutralnom podtonu koji više preteže na hladniju stranu.
  • Bon Fire - riječ je o žarkoj, crvenoj boji toplog podtona koja, pogađate, isto više pristaje toplom podtonu, no i na neutralnom može dobro izgledati. Jako je pigmentirana, tako da trebate biti laganije ruke prilikom nanošenja kako ne biste završile s izgledom klauna.
  • Furnace - ciglasta nijansa sa zlatnim shimmerom od koje sam zapravo najmanje očekivala, a koja me na kraju najviše osvojila! I s njom treba biti lagan na kistu, no daje lijepu, zdravu boju i sjaj. I ova nijansa će bolje izgledati na toplom i neutralnom podtonu.


Molten, Bon Fire, Furnace

Sve tri nijanse krasi dobra trajnost, a s vremenom ravnomjerno blijede, tako da sigurno nećete završiti flekave kako će dan odmicati

Kao što je vidljivo iz mog opisa boja, ovu paletu bih najprije preporučila osobama toplog podtona, kao i onima neutralnog. Za mene možda nije idealna zbog svoje topline, no to me ne sprječava da često posegnem za Furnace, nijansom koja me baš osvojila ♥

Sleek rumenila su se još jednom pokazala izvrsnim omjerom cijene i kvalitete zbog svoje pigmentiranosti i trajnosti, pa ukoliko ste u potrazi za toplim i pigmentiranim rumenilima jakih boja, ova paleta ima sve moje preporuke. 

Koristite li ovakva jarka rumenila? Jeste li isprobale ovu paletu rumenila ili neko drugo Sleek rumenilo? Koji su vaši dojmovi?

CONVERSATION

20 komentari:

  1. imam rose gold, suede i trio pink lemonade, nisam bas za one jace nijanse koje imaju u ponudi jer mislim da bi lako pretjerala :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imaš divne nijanse ♥ Pink Lemonade svako toliko stavljam i skidam s liste jer su mi savršena, a okušavam se uvjeriti da mi ne trebaju :D

      Izbriši
  2. Obožavam jarke boje rumenila, a ovo su totalno moje boje, ide paletica na wl. Oduvek želim da probam njihova rumenila i senke, a sve mi je "teško" da naručujem, ja bih to sve sada i odmah ;D

    OdgovoriIzbriši
  3. Jako mi se sviđaju Sleek rumenila, ali ovo mi je preeetamno. Znam da je to nekima minus, ali ja ne volim jako pigmentirana rumenila.

    OdgovoriIzbriši
  4. Imam trio Lace i to mi je daleko najdraža paleta i jedan od općenito najdražih komada kozmetike koji posjedujem, a Pink Sprint srednja i zadnja su u upotrebi, potrebna je jaaaaaako lagana ruka za moj bljedunjavi ten, a sa prvom nijansom te palete jednostavno ne mogu ne pretjerati jer je toliko pigmentirana da i sa najlagaijim dodirom kista i brutalnim blendanjem izgledam kao da me netko šakom :D Ali mi je super što se mogu upotrijebiti i kao sjenila, jer su sva 3 mat :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Ja sam skroz 'nova' što se tiče rumenila i za sad biram samo one slabije pigmentirane i malo nježnije nijanse, ove su ipak previše za mene :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Ne koristim toliko cesto rumenila, ali kada stavim (obicno za vecernji izlazak) to je jace nijanse. Bas mi se dopada ambalaza. Najvise mi se dopada Molten nijansa :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Imam ovaj set rumenila u rozoj boji....odlična rumenila

    OdgovoriIzbriši
  8. Ufff, definitivno nisu moje nijanse, ali Furnace je stvarno predivna! :D

    OdgovoriIzbriši
  9. Odlična recenzija! :)
    Rumenila izgledaju jako lijepo ali ne bih se usudila nositi ih (pogotovo crveno) jer još nisam najspretnija s nanošenjem rumenila. :

    OdgovoriIzbriši
  10. Lijepa paleta, nazalost ja sam dosta blijeda pa mi je dosta jedno crveno kojeg imam u "Lace" verziji, osobno mi ona bolje odgovara. :) ali crvena mogu bas dobro izgledati ako se pazljivo nanesu, super su mi sad za zimu, bas daju posebnu rumenost licu :D

    OdgovoriIzbriši
  11. Lijepe bojice, volim Sleek jako, a od crvenih rumenila imam jedno kremasto Illamasqua, prvi put sam bila sreće jer sam ga prvo isprobala prije nego sam cijeli makeup s njim uništila, jedva sam izblendala jer sam pretjerala, pa sam kasnije imala laganiju ruku pri doziranju xD

    OdgovoriIzbriši
  12. Nisam još probala ova Sleek rumenila, ali me jako privlače i mislim da ću ih probati. Više volim neutralnija rumenila tako da ću potražiti takvu varijantu. :)

    OdgovoriIzbriši
  13. Za sada imam samo jedno Sleek rumenilo, Rose Gold, a sigurno da to nece biti poslednje. Ovo tvoje je predivno, ne bi me cudilo da uskoro zavrsi u korpici :) L.

    OdgovoriIzbriši
  14. Prekrasna je i mislim da je moram imati :D A nedavno sam naručila 3 njihova rumenila tako da mi ne treba, ali nijanse su mi skroz divne :)

    OdgovoriIzbriši
  15. Molten breskvasta nijansa mi se najviše sviđa. Baš je po mome <3

    OdgovoriIzbriši
  16. Jako lepo izgledaju rumenila ;-) još uvek nikako da nabavim nešto od Sleek kozmetike.

    OdgovoriIzbriši
  17. Obožavam ih! Nakon što sam isprobala Sleek, više nemam namjeru kupovati druge marke rumenila. Oni su sve što trebam. <3

    OdgovoriIzbriši
  18. Obožavam ovu paleticu, obožavam! Mene je automatski na prvu privukla Bon Fire nijansa, a onda kad mi je paleta stigla sam bila oduševljena s Furnace a na kraju najviše nosim Molten jer mi ju je najlakše iskombinirati uz lagani dnevni makeup :D

    OdgovoriIzbriši
  19. U baš je lijepa... Imam Lace i Sugar, i još 2 single Sleek rumenila (Rose gold i zaboravih kako se zove ovo drugo) i obožavam ih. Sve mi se čini da je ovo sljedeće kao budem opet naručivala.

    OdgovoriIzbriši