Giorgio Armani Beauty u Hrvatskoj - a little make up obsessed

Giorgio Armani Beauty u Hrvatskoj

Petnaest godina nakon prvog službenog predstavljanja Giorgio Armani kozmetike, konačno je i Hrvatska, točnije Zagreb uvršten na kartu gdje se prodaju Giorgio Armani Beauty proizvodi ♥

Proizvodi su dostupni ekskluzivno u Douglas parfumeriji, na Trgu bana Jelačića 1, u Zagrebu. 



Prije desetak dana sam bila na Giorgio Armani Beauty radionici koja je bila organizirana za nas nekoliko blogerica i gdje smo imale priliku isprobati proizvode za lice i poslušati o karakteristikama svakog od proizvoda. Za nas su ih predstavili Zlatko Novaković, senior product manager za Giorgio Armani Beauty i Mirta Pejić, face designer za Giorgio Armani Beauty. 


Tu su se našli poznati (i hvaljeni) tekući puderi Maestro, Luminous Silk, Lasting Silk i Designer Lift, korektori Maestro Ereaser, High Precision Retouch i Maestro Corrector, Eye&Brow Maestro (multifunkcionali proizvod namijenjen za obrve, definiranje očiju i konturiranje) i Fluid Sheer.


Mirta Pejić nam je na Karmeli Horvat pokazala viziju make up-a koju ima Giorgio Armani Beauty.

Poput haljine koja savršeno ističe figuru, makeup se u trenu prilagođava prirodnim crtama lica i savršeno se stapa s kožom. Tako je prilikom stvaranja tekućih pudera bilo važno postići lagane teksture poput svile.

Tehnološka profinjenost svake formule nanošenje čini jednostavnim i lakim, a uvijek je tu prisutan i poznati Armani glow koji je prva stvar na koju većina pomisli čim se spominje Giorgio Armani beauty. 


Pošto smo mogle isprobati sve proizvode o kojima su nam Zlatko i Mirta pričali dok je Mirta šminkala Karmelu, na prvu su me se posebno dojmili Lasting Silk puder i naravno, Fluid Sheer koji se čine kao proizvodi idealni za moju mješovitu kožu, s dovoljno prekrivanja (puder) i s lijepim sjajem (Fluid Sheer). 


Naravno, proizvod koji treba posebno istaknuti je Maestro tekući puder. Riječ je o posebnom puderu koji ima patentiranu Fusion tehnologiju. Naime, riječ je o iznimno finoj suspenziji uljnih pigmenata za savršen ten. Fusion makeup tehnologija pruža iznimno tanak sloj boje koji se savršeno stapa s kožom i prekriva nepravilnosti bez efekta maske.

Riječ je o izrazito laganoj teksturi koju ne osjećate na licu, a koja ujednačuje ten i daje mu prirodnu blistavost.

Linda Cantello, međunarodna vizažistica za Giorgio Armani Beauty o njemu kaže:

„Ovo nije klasična podloga, već Complexion Perfector - proizvod za ujednačavanje i usavršavanje tena. Sasvim nova generacija make-upa koji pruža nevjerojatnu ugodu, djeluje nevidljivo i koži donosi prirodan sjaj. Može ga nositi baš svatko!!!“

(Linda Cantello, međunarodna visažistica za Giorgio Armani Cosmetics)

Ovaj puder je poseban po tome što sadrži uljnu bazu koja je nekomedogena i pametnu tehnologiju pigmenata. Još jedna zanimljivost vezana uz njega jest da se preporuča nanositi prstima kako bi se ulja ugrijala na jagodicama prije nanošenja na lice. Ono što vam već sad mogu reći jest da ćete još čitati o ovom puderu na blogu :)


Preporučene cijene nekih od proizvoda:

Giorgio Armani, Maestro 30ML 509 HRK 
Giorgio Armani, Rouge D’Armani 269 HRK 
Giorgio Armani, Eyes to kill mascara 269 HRK 
Giorgio Armani, Luminous silk 30 ML 379 HRK 
Giorgio Armani, Eye and brow Maestro 269 HRK 

Jeste li isprobale neki Giorgio Armani Beauty proizvod? Imate li preporuke? Koji proizvodi vas zanimaju?

CONVERSATION

5 komentari:

  1. I ja jedva čekam recenziju! A zanima me svašta: multifunkcionalna pomada za obrve/konturiranje, Maestro, mat tekući ruževi... trošit će se u Douglasu! :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Jedva čekam čitati o maestro puderu!!! Bravo za dolazak novog brenda :) godina je divno počela :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Maestro baaaš baš želim! Jeste da je opako skup, ali jako me privlači. Drago mi je zbog dolaska Armanija, posebno što sam i ja u prilici da kupujem u ZG :D

    OdgovoriIzbriši