Offtopic post #01 - a little make up obsessed

Offtopic post #01

Drage moje i dragi moji,

prije svega bih vam htjela poželjeti sretnu Novu godinu! Svima nam želim puno zdravlja, a zatim i sreće, ljubavi, pozitive i da vas okružuju isto takvi, pozitivni ljudi i da jedni druge punimo pozitivnom energijom.


Gledajući prošlu godinu kod mene, ne mogu reći da je bila loša (nakon 2013. koja je bila preloša se malo toga moglo dogoditi da ju "nadmaši"), ali definitivno nije bila ni najbolja godina u mom životu. Jednom riječju, bila je "ok". Od ove godine s pravom i pokrićem očekujem da bude jako dobra, a isto želim i svima vama ♥

Ja sam svoju 2014. zaključila na najbolij mogući način, putovanjem. Ovaj put smo se odlučili za jednu bližu destinaciju i odabrali grad odakle su mnogi meni jako dragi i bliski ljudi, Sarajevo. Unatoč poprilično niskim temperaturama (u novogodišnjoj noći je bilo -20), predivno smo se proveli i nadam se da ću se već ovog proljeća vratiti nazad.



Vratila sam se toliko napunjena pozitivnom energijom i odmorena unatoč tome što nisam baš puno spavala tih dana. Jednostavno su mi studeni i prosinac bili toliko naporni da mi je trebao odmor i da se malo maknem, tako da mi je to putovanje savršeno leglo. 

Što se tiče bloga i 2014., generalno mogu reći da sam zadovoljna i to ponajviše zbog vas i vaših komentara. Nažalost bilo je dana kada su me život i obaveze toliko okupirali da nije bilo vremena za blog, pa nisam napisala sve postove i recenzije koje sam namjeravala, no blog nikuda neće pobjeći, tako da će doći vrijeme da objavim sve što sam planirala. Ono što me ispunjava kad je blog u pitanju su vaši komentari, klikovi (čak i u fazama kad ne pišem baš prečesto) i feedback koji dobivam od vas i puno vam hvala svima na tome, kao i na svakom pročitanom postu, na svakom lajku na Facebooku i Instagramu

Nadam se da ću konačno naći vremena i za snimanje videa jer je to nešto što se već dulje vremena spremam, međutim vječno mi neke druge obaveze oduzmu vrijeme. Osim toga i nisam isplanirala neke promjene na blogu, no to ionako mijenjam kad mi nešto padne na pamet, za to mi nije potrebna Nova godina.
Ukoliko vi imate neke sugestije, slobodno ih napišite, rado ću ih razmotriti :)


Ovog tjedna sam isplanirala s vama podijeliti svoje favorite godine jer sam prošle godine otkrila puno izvrsnih proizvoda, za mnoge sam napisala recenziju, no neki još stoje bez nje, pa da barem tako odam počast tim proizvodima. Nakon toga planiram konačno dovršiti sve postove koji mi stoje u skicama, pa dalje krenuti s novim temama i novim proizvodima. 


Što se tiče novih proizvoda, planiram nastaviti s politikom koju sam vodila i prošle godine. Iako bi mi blogerice trebale isprobavati masu stvari, shvatila sam da ne želim maltretirati svoje lice i svako toliko ga šokirati promjenama proizvoda koje koristim, tako da kad nađem preparativu koja mi odgovara, ne prestajem s korištenjem nakon mjesec dana (ili i manje kao neke druge kolegice kad isprobavaju proizvode), nego nastavljam dok god ne potrošim proizvod ili dok god odgovara mojoj koži. Vidim da to mom licu odgovara, tako da ću nastaviti tako raditi. Unatoč tome, očekuju vas recenzije puno preparativnih proizvoda jer mnogi čekaju svoju recenziju već dulje vrijeme. Isto tako, hrpa dekorative čeka svoje recenzije, kao i čak 3 linije proizvoda za kosu, tako da će tema za pisanje svakako biti :)
Isto tako, želim se vratiti NOTD postovima, već sam se žalila zbog toga u tim rijetkim NOTD postovima - prošle godine ih je bilo jako malo što mi je žao jer su na početku mog bloganja upravo takvi postovi bili među najčešćima kod mene, no s vremenom sam ih zanemarila.


Odlučila sam napraviti i nešto što me pomalo plaši - inventuru svoje kozmetike (i preparative i dekorative). Bojim se brojki jer se cijelo vrijeme tješim da nije tako strašno, no s druge strane, nadam se da će me to natjerati na to da neke proizvode redovitije trošim i da se suzdržim u kupovini. Brojke ću svakako podijeliti s vama i nadam se da ću iduću godinu dočekati s puno manje kozmetike u zalihama.


Iako sam mislila da će ovo biti jedan jako kratak post, na kraju sam se raspisala :)
Još jednom vam želim svako dobro u Novoj godini i hvala vam na svakom komentaru, svakom kliku, lajku i sugestiji ♥

Vaša Nives

CONVERSATION

18 komentari:

  1. Svako dobro ti želim u Novoj godini <3
    Uvijek rado navratim na tvoj blog jer mi se sviđa tvoj način pisanja

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti Marijana :)
      Još jednom, svako dobro i tebi :)

      Izbriši
  2. Sretna ti Nova! Meni se sviđa tvoj blog i sve promjene koje uvodiš na njega :)
    Putovanja su super, i baš obogate čovjeka, zar ne?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti draga :)
      A putovanja - da , stvarno stoji da jesu putovanja jedina stvar koju kupimo, a koja nas obogati :)

      Izbriši
  3. Odličan post :)
    Radujem se inventuri <3

    OdgovoriIzbriši
  4. Sve najbolje u Novoj i neka ti se ispuni sve što si si zacrtala :) Inventura će biti zanimljiva, mislim da bi mi sve morale to jednom napraviti :D Sve imamo proizvoda koje smo zaboravili i zakinuli :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti, sve najbolje i tebi :)
      I slažem se, ima tu proizvoda koje treba opet početi koristiti :)

      Izbriši
  5. Svako dobro u Novoj godini ti želim! Puno zdravlja, ljubavi, sreće i svega što si sama želiš :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Sve najbolje u novoj =D i da ti se ispunis sve sto si naumila =D

    OdgovoriIzbriši
  7. Sve mi volimo da isprobamo sve novo na trzistu, ali ne treba zaboraviti da imamo jednu kozu i da je moramo cuvati. Tako da apsolutno podrzavam tvoju odluku i pridruzujem joj se. :) Srecna Nova godina!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. upravo tako, zato mi je i drago da sam tako još prošle godine odlučila raditi - koža mi je zahvalna :)
      I sretna Nova i tebi također :)

      Izbriši
  8. Želim ti da ti ova godina bude mnogo bolja od prošle i da uspeš da postigneš sve što si zacrtala :)
    I podržavam da trebaš uraditi inventuru svoje kolekcije, osećaćeš se bolje posle toga :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti, sve najbolje i tebi :)
      a strah me inventure :D

      Izbriši
  9. I tebi sve najbolje u Novoj!veselim se i dalje postovima na tvom blogu,meni se bas svidja kako pises!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. draga Renchice, puno ti hvala! :)
      Sve najbolje i tebi u Novoj godini :)

      Izbriši