L'Oreal Super Liner Blockbuster - a little make up obsessed

L'Oreal Super Liner Blockbuster

Mislim da je tuš za oči proizvod koji (nakon što se ispraksate) u doslovno par sekundi mijenja svaki look. Kako ovih dana nemam vremena za full make up, kad poželim izgledati baš uređeno, a bez puno muke, stavim tuš i jarki ruž i to stvarno učini razliku. 

U ovom postu vam pišem o L'Oreal Super Liner Blockbuster tušu za oči koji me oduševio.

Dolazi u elegantnom, crno zlatnom, chubby pakiranju, s rokom upotrebe 6 mjeseci od otvaranja. Dolazi samo u jednoj, crnoj nijansi.


Moram priznati da me na prvu nije privlačio zbog njegovog chubby pakiranja (ne znam kako sam to povezala s nekim chubby vrhom, ali eto, čudni su moji tokovi misli), no kad sam vidjela kako lijep i precizan vrh ima, bilo mi je jasno da ćemo se voljeti. S ovim tušem možete povući tanku crtu, a naravno, moći ćete napraviti i deblju, dramatičniju crtu. Vrh je uistinu prekrasan, s njim se lijepo surađuje i ovaj tuš je po meni izvrstan i za početnike jer s njim stvarno nije teško biti precizan.


Što se tiče pigmentacije: dobro je pigmentiran i imat ćete pravu, jaku crnu crtu. Nakon što se osuši na kapku, postane mat i lijepo se fiksira na kapak, pa će trajati na kapcima preko 8 sati bez potrebe za popravcima. Nije mi izazvao nikakve iritacije, a osoba sam s izuzetno osjetljivim očima. 

Što se tiče skidanja, za razliku od nekih drugih trajnih tuševa, ovaj se skida bez problema. Trenutno šminku oko očiju skidam La Roche-Posay fiziološkom micelarnom i ona bez imalo muke odstrani sav tuš.


Cijena ovog tuša je 74,90 kn, a dostupan je u svim drogerijama. 

Kao neki konačan zaključak bih rekla da je ovo izvrstan tuš za kojim najčešće posežem kad sam u stisci s vremenom jer sam sigurna da ću s njim u najkraćem mogućem vremenu povući super crtu (sliku na kapcima ću naknadno ubaciti jer trenutno imam podočnjake do brade i ne želim nikoga plašiti takvim slikama :D ). Čini mi se čak da s njim brže povučem crtu nego s gel linerima u koje sam se inače klela i masovno ih preporučivala osobama koje nisu pretjerano spretne u nanošenju tuša.
Preporučila bih ga svakako početnicama koje se još nisu ispraksirale s nanošenjem tuša jer će uz njega vrlo brzo početi povlačiti savršeno precizne linije.

Trajnost, dobra pigmentiranost i jednostavnost nanošenja su zaslužni da ovaj tuš od mene dobije svaku pohvalu.
Jeste li vi isprobale ovaj tuš? Kakve tuševe vi volite i koji je vaš favorit?

CONVERSATION

24 komentari:

  1. Slažem se sa napisanim!
    Super tuš i stvarno s njim čovjek teško može fulati i povući krivu liniju :)

    Mila

    OdgovoriIzbriši
  2. Odlično zvuči! Meni su i gel lineri i lineri tipa ovog jednako dobri što se tiče povlačenje linija. Jedina razlika mi je što gel liner traje do beskonačnosti na mojim masnim kapcima, ali zato još nisam našla tuš ovog tipa koji bi mi stajao na mjestu cijeli dan :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To stoji, gel lineri su ipak nenadmašni po pitanju trajnosti :)

      Izbriši
  3. bas sam ga gledala danas u bipe! morat cu se vratit po njega kad ga tako hvalis ;)

    OdgovoriIzbriši
  4. Sviđa mi se jača pigmentiranost ovog tuša. Dolazi samo u crnoj boji, jelda? :/ Inače, kako koristim smeđu maskaru tako i uz nju onda smeđi tuš koji mi je isto malo kompliciranije naći.. trenutno imam Artdeco High Precision Liquid Liner i ok je, ništa specijalno.. ne sviđa mi se što, ako se ne koristi svaki dan, nakon nekog vremena stajanja postane malo vodenkast :S

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, samo u crnoj dolazi nažalost... A i nemam ti prijedlog za smeđi tuš, ja sam jedno vrijeme isto bila u potrazi za dobrim smeđim tušem, no odustala sam jer nisam našla ništa zadovoljavajuće :/

      Izbriši
  5. Inače ne koristim tuš za oči, ali me u zadnje vrijeme stvarno počeo interesirati :) Tako da bih voljela probati ovaj, sviđa mi se što je jednostavan i kao što si rekla dobar je za početnike, a to sam ja definitivno :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Drago mi je da je recenzija već na blogu! Dakle, idem ovih dana po njega :D Par mjeseci uopće nisam stavljala tuš i sad mi je opet došlo da ga vratim u rutinu a Essence ink eyeliner mi je pri kraju i nekako, nisam baš oduševljena s njegovom trajnošću iako slovi kao vodootporan :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nisam taj Essence koristila, pa ne mogu uspoređivati, no ovaj je stvarno poprilično trajan :)
      Iako naravno ne šiša gel linere :)

      Izbriši
  7. Bas super izgleda, meni ne prode dan bez tusa na ocima i uvijek sam u potrazi za dobrim tusevima :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Onda uzmi u obzir i ovaj, mogao bi ti se svidjeti :)

      Izbriši
  8. Čitala sam dosta o njemu i na mnogim je blogovima hvaljen tako da ga planiram isporbati u skorije vrijeme :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Ovaj nisan isprobala, ali sam čula da je dobar. Volim sve tuševe, samo neka imaju dobru pigmentaciju. :D Dobar mi je ovaj novi od Maybellinea, a volim i gel linere.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E ja nisam još taj novi MNY isprobala, a za gel linere se slažem :)

      Izbriši
  10. Bas sam u potrazi za jednim pravim, sad znam koji će to biti :)))

    OdgovoriIzbriši
  11. Imam ga,nije loš,ali nisam ni prezadovoljna. Imam male oči pa mi je aplikator pomalo velik :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš mi je žao to čuti, tim više što nemam ni ja nešto velike oči, no dobar mi je :)

      Izbriši
  12. Baš sam ga u subotu gledala u Kozmu, povukla sam crtu testerom i nije billa ni približno pigmentirana i crna kao tvoja. Doduše, može biti da je do korištenja, ali svejedno ne bih baš htjela imati tuš koji s vremenom blijedi. A što se tiče skidanja, tu crtu sam bez problema oprala u doslovce dva poteza vodom, pa bi ga i suzenje očiju moglo lako saprati.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa ja stvarno ne znam kako da ovo komentiram :D
      Vjerojatno je bio star tester, pa je u njemu problem jer se pigmentacija jasno vidi na swatchu gore.
      Jedino ako očekuješ da će ti tuš trajati vječno i da se nikad neće potrošiti/posušiti, no onda ćeš sa svakim biti nezadovoljna ;)

      Meni, kao što sam napisala, traje na kapcima dok ga ne skinem, a pošto mi i suze oči pri ulasku iz hladnog u toplo, mogu reći da suzenje očiju ne utječe na izgled tuša na očima.

      Izbriši