Urban Decay Naked Basics vs. Urban Decay Naked Basics 2 - a little make up obsessed

Urban Decay Naked Basics vs. Urban Decay Naked Basics 2

U prošlom postu sam vam predstavila Urban Decay Naked Basics 2 paletu, o jedinici sam već pisala, tako da će ovo biti post s malo teksta :D


Na gornjoj slici vidite ambalažu, slična je - od istog materijala, istih dimenzija, isti font, samo je različit tekst i sama nijansa ambalaže. Kao što možete vidjeti, moža jedinica je "ozlijeđena", naime, kapnuo mi je odstranjivač laka na nju i nisam odmah to skužila, a dok sam skužila, već je malo nagrizao zaštitni sloj. Moram priznati da mi to pomalo smeta i nervira me (horoskopska Djevica), ali trudim se ignorirati to jer je bitan sadržaj, a ne ambalaža :)

Na slici ispod je lijevo gore dvojka, dok je jedinica desno dolje. Kao što možete vidjeti, u jedinici su svjetlije nijanse, no već i je i kontrast između njih - zadnja boja je crna, dok je u dvojci više taupe nijansi i manji je kontrast među njima (zadnja boja je smeđa).


Na slici ispod je Urban Decay Naked Basics 2 gore, dok su swatchevi Urban Decay Basics palete broj jedan dolje. 



Češće posežem za dvojkom - ne zato jer je nova, a svi volimo nove igračke, već zato jer mi trenutno više odgovaraju takve taupe nijanse, dok su u jedinici ipak nešto svjetlije boje, a sada mi se ne nose takve boje. 

Po pitanju kvalitete su tu negdje i sjenila su u obje palete dobro pigmentirana (na slici su nanesena na bazu) i na meni traju poprilično dugo.

Ako birate samo jednu od ove dvije palete, netko poput mene vam definitivno ne može preporučiti nijednu jer su obje kvalitetom (i cijenom) jednake, pa je jedina prevaga u korist jedne od paleta ta koje će vam boje više odgovarati za vaše lookove. 


Recenziju Urban Decay Naked Basics palete možete pročitati ovdje, dok recenziju Urban Decay Naked Basics 2 palete možete pročitati ovdje.

Koja se vama više sviđa?

CONVERSATION

10 komentari:

  1. Nosim UD basics redovito, najdraže nijanse su mi Foxy i Faint i meni na svijetle oči nije presvijetlo, već nekakav dnevni look. Uz crnu ili sivu olovku i dva sloja maskare, malo popravim obrve i ja sam good to go! ne mogu uspoređivati s Naked Basic dvojkom, ali nijanse su po meni slične, to su samo nijanse, a kad blendaš i miješaš, laik ionako ne može prepoznati...Vjerojatno ću i ja popustiti i kupiti i tu dvojku, kad uspije doći na red... ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni se isto kao i tebi vise svidja dvojka, tj. nju bi cesce koristila :) obje su super i bas razmisljam o narucivanju jer trenutno mi je naporno vuci cijelu Naked 3 paletu kad putujem, ogromna je, pa bi radije ovako nesto za torbicu. Vjerujem ti da su jednako dobre jer sta god dosad sam imala od Urban Decay sjenila bilo je izvanredne kvalitete :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Gdje god sam vidjela swatcheve jedne pored drugih, meni je i dalje jedinica ljepsa i dvojka mi je skroz nepotrebna ako se vec ima jedinica...
    Ali opet, sto ti sama kazes, stvar je preferencije :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Predivne su obje! Imam jedinicu, ali bi sad i dvojku. Iako mi se kod dvojke više sviđaju svjetlije nijanse, moram priznati da mi je draže što u jedinici ima crna koja je savršeno pigmentirana.

    OdgovoriIzbriši
  5. eto narucila sam si i dvojku, smatram kako se odlicno nadopunjuju :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Predivne su obje no meni se ipak malo više sviđa Naked basics 2 :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Obje palete su prekrasne, stvarno je gušt gledati swatcheve :).

    OdgovoriIzbriši
  8. Nemam nijednu, ali dvojku sigurno neću kupiti jer mislim da mi te taupe nijanse stoje - grozno! :D Jedinica mi je odlična!

    OdgovoriIzbriši