L'Oreal Professionnel Mythic Oil darivanje - a little make up obsessed

L'Oreal Professionnel Mythic Oil darivanje

Iako je rođendanski mjesec iza mene, imam još jedno darivanje za vas ♥
Jedna sretnica ili sretnik će moći osvojiti na mom blogu u suradnji s L'oreal Professionnel timom Hrvatska uistinu predivan proizvod, L'Oreal Professionnel Mythic Oil.
Osobno koristim verziju za bojanu kosu, pisala sam o njemu ovdje i vjerujem da će osoba koja ga osvoji biti zadovoljna uljem. 


Pravila su slijedeća:
- darivanje je za čitateljice s područja Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore.
- biram jednu dobitnicu/dobitnika
- obavezno ostaviti komentar ispod posta s imenom i prezimenom na koji šaljem paket i napisati mi kako vi njegujete kosu - 1 unos
(ukoliko iz nekog razloga ne želite ostaviti ime i prezime, u komentaru ostavite inicijale, a ime i prezime mi pošaljite na mail (koji je naveden pod rubrikom kontakt) s obaveznom naznakom MYTHIC OIL DARIVANJE)
- nepotpune prijave neću uzimati u obzir

- ako želite, nije obavezno, ali meni će biti drago:
pratite moju Facebook stranicu, komentirajte (u komentar upišite ime i prezime na koji šaljem paket) i share-ajte (javno/public) ovu sliku (dakle sva 3 koraka, share, like i komentar) na Facebooku sa oznakom: @A Little Make Up Obsessed - time udvostručujete svoje šanse (ako ćete share-ati na FB-u, stavite postavke tog posta na Public/javno i napišite mi tu u komentaru da ste share-ale da mogu lakše provjeriti jer FB nekada zeza i nije moguće sve provjeriti na klasičan način)

Dobitnicu/dobitnika biram preko random.org i nakon objave, ima 48 sati da mi se javi mailom. Ako se ne javi u roku od 48 sati, biram novog sretnika :)

Darivanje traje do 23.10. u 23:59.

Sretno!

CONVERSATION

79 komentari:

  1. Ono bez čega ne mogu u njezi kose je serum za vrhove. Trenutno koristim arganovo ulje, ali i ovaj bih voljela isprobati, lijepo si ga nahvalila u recenziji.
    Ida Štefanec

    OdgovoriIzbriši
  2. Ne tretiram ju bas nikako posebno.. Sampon i regenerator i to je to..nisam nasla nista posebno za svoju suhu i kovrcavu kosu..svaki put se razocaram..A nemam vise ni volje ni novaca na bacanje za eksperimente.. ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. nesto sam krivo stisla i ode komentar grrrr
    ja koristim arganovo i kokosovo ulje, natrackam navecer pa ujutro perem kosu. stavljam 1-2-3 puta tjedno, kad se sjetim.
    maja medic :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja o kosi mnogo brinem,valjda jedino na nju trošim i vreme i novac ,nekako mi je najvažnija ,volim sve po redu šampon,balzam,pakovanje,prskalice, serumi :)
    Tijana Ilić,odradila sam sve korake

    OdgovoriIzbriši
  5. Ana Kalebic

    Njegujem kosu tako sto kombiniram baby sampon i najcesce aussie i na mokru kosu nanesem njegujuce ulje balea. :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Ćao :)
    Anita Martić
    lajkala sam i sherala na fb.
    Svoju suhu kosu i oštećenu sušilom i peglom njegujem šamponom za suhu kosu, regeneratorom, maskom za kosu od maslinovog ulja, ( češljam ju mokru sa češljem širokih zubaca), koristim ulje avokada za tjeme i ulje badema za vrhove.. ne sušim sušilom i ne peglam,ali ako moram koristim sprej za zaštitu od topline ...
    eto :)
    Super darivanje baš bih voljela osvojiti . :-*

    OdgovoriIzbriši
  7. Marija Bandić
    kosu trenutno njegujem bakra maskom i uljem...koša je divna,mekana, ne mrsi se, sjaju i predivno miriše....
    fb Marija krešić Bandić

    OdgovoriIzbriši
  8. Trenutno posle pranja koristim Johnson's kondicioner bez ispiranja i makadamia ulje. Videla sam dobre recenzije za L'Oréal ulje i baš bih volela da ga probam.. :)

    Jovana Sinadinovic

    OdgovoriIzbriši
  9. Jelena Milojković - milojkovicjelena@yahoo.com
    Nezi kose pridajem baš dosta značaja. Koristim isključivo šampone bez SLS-a, a nakon svakog pranja nanosim masku koji držim koliko god imam vremena na raspolaganju. Pre sušenja na kosu nanosim neki regenerator u spreju i kremu/ulje za zaštitu kose prilikom sušenja fenom. Nekoliko puta mesečno odradim i dubinsku hidrataciju.

    OdgovoriIzbriši
  10. U posljednje vrijeme mi se kosa pojačano masti tako da dosta eksperimentiram sa preparatima za njenu njegu :)

    Trenutno su to Schauma Fresh it Up šampon i regenerator, Batiste šampon za suho pranje,Kerastase maska i Vichy ampule.


    Andrea Čretni
    FB: Andrea Čretni

    OdgovoriIzbriši
  11. Aleksandra Veselinovic.Kosu negujem upravo L'oreal proizvodima za suvu kosu

    OdgovoriIzbriši
  12. Nemam neki posebni način njegovanja kose. Perem je 2-3 put tjedno šamponom i regeneratorom i većinom je držim raspuštenom.

    Antonia Pantelić
    Podijelila sam na FB-u. :)

    OdgovoriIzbriši
  13. koristim masku ponekad i arganovo ulje za vrhove, po ljeti znam namazati cijelu maslinovim..
    Sanja Simpraga

    OdgovoriIzbriši
  14. Perem kosu 2x tjedno, koristim Aussie šampon i regenerator koji su mi odlični te povremeno stavim i masku za kosu. Također koristim serum za vrhove budući da mi je kosa sklona pucanju i Batiste šampon za suho pranje između pranja.
    FB: Tea Šainović, podijelila sam darivanje :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ljiljana Bošnjak Gligorević Kosu njegujem šamponom i regeneratorom,ponekad serum za vrhove. Fb Ljiljana Bošnjak Gligorević podijelila sam darivanje ljiljana_darda@hotmail.com

      Izbriši
  15. Imam dugačku smeđu kosu i trudim se da bude što ljepša i zdravija. Pri tome jedem puno voća i povrća, te pijem puno vode jer ljepota započinje pravilnom ishranom i zdravljem. Biram šampone s prirodnim sastojcima koji neće djelovati agresivno na moju kosu, te redovito stavljam hranjivi serum na vrhove. Ne koristim figaro, peglu niti ostale uređaje koji mogu oštetiti moju kosu. Uporabu sušila za kosu izbjegavam kad god je to moguće kako bih spriječila oštećenje kose toplinom i njezino isušivanje. Izbjegavam vezanje kose u čvrsti konjski rep ili punđu, koji lome kosu, te umjesto toga ispletem labavu pletenicu koja mi kosu skloni s lica a ne zateže tjeme. Tako sam cijeli dan opuštena, imam slatku frizuricu a navečer kada kosu raspustim dobijem lijepe, blage, romantične valove. Iako se trudim maksimalno zaštiti i nahraniti svoju kosu, manja oštećenja su ipak neizbježna stoga redovito odlazim frizeru kako bih uklonila oštećene vrhove, obnovila i osvježila kosu te joj omogućila zdrav rast i napredak. Kosa mi je zdrava, prirodna i lijepa, gusta, a ja sam zadovoljna!
    Jelena Kovačević
    FB: Moon Child

    OdgovoriIzbriši
  16. Maja Sredojev
    Posto imam kovrdzavu kosu, imam na hiljade raznih preparata... od kreme za lokne do spreja za oblikovanje. Najvaznija su mi pakovanja jer mi je posle njih olaksano rascesljavanje

    OdgovoriIzbriši
  17. Pri pranju kose koristim šampon i masku koju držim na kosi 10-ak minuta. Na vlažnu kosu stavljam Loko ulje za kosu, serum za vrhove. A prije ponovnog pranja obavezno nauljim kosu istim Loko prirodnim uljem i ostavim na glavi sat vremena i operem.
    FB: Manuela Mališ - komentirala sam i podijelila. :D

    OdgovoriIzbriši
  18. Jelena Janečić
    Kosu perem 2-3 puta tjedno šamponom za suhu kosu, obavezno svaki put stavljam regenerator i jednom tjedno masku. Također koristim sprejeve i mlijeka za rasčešljavanje kose i ulje. Trenutno kostitim od Afrodite čičkovo ulje. Također se trudim što manje kosu izlagati suhom zraku iz sušila i pegle.

    OdgovoriIzbriši
  19. Kosu perem svaki drugi - treći dan koristim šamponi regenerator za masnu kosu a koristim i ulje za suhe i ispucale vrhove i po potrebi masku od maslinovog ulja :)

    OdgovoriIzbriši
  20. Koristim šampon i regenerator za suhu kosu i obavezno Mythic Oil koji mi je pri kraju pa bi me razveselila nova bočica. :)

    Danijela Kovačević

    OdgovoriIzbriši
  21. KOsu posebno njegujem 1 tjedno sa maskom od praha od neema :)
    fb: Dolly Cool
    fb share: https://www.facebook.com/doli.doli.315/posts/347030605460831
    Dolores Kulaš

    OdgovoriIzbriši
  22. Kosu perem 2-3 puta tjedno. Obavezno dva puta šamponiram kosu i nakon što ju dobro isperem pod mlazom vode, nanosim regenerator za kosu. Ako želim dobiti volumen i postojanost kose nanosim pjenu za kosu, osušim kosu te ju dobro ulakiram lakom za kosu. Jednom mjesečno kosu tretiram vrlo hranjivom, regenerirajućom maskom za kosu nakon čega je vrlo mekana, sjajna i glatka, te zdravog i lijepog izgleda.

    ANICA MIROSAVLJEVIĆ
    FB: Anica Mirosavljević

    OdgovoriIzbriši
  23. Kosu njegujem šamponima za suhu kosu bez SLS i silikona jer me u suprotnom zna svrbiti vlasište. Nabavila sam prije peglanja i sušenja od John Masters Rose & Apricot Hair Milk tako da sada testiram kako će se on ponašati. Ponekad napravim masku s kombinacijom ricinusa,argana i makadamije.
    Ana B.

    OdgovoriIzbriši
  24. prije kose obavezno stavim mješavinu kokosova i ricnusova ulja. zatim klasično šamponiranje 2x (trenutno novi syoss) i onda regenerator. (svako drugo, treće pranje regenerator zamjenim sa maskom So cap koja mi je odlična) :)
    Petra Blazinić

    OdgovoriIzbriši
  25. Melisa K.
    melisa1008@gmail.com
    Nikako da uzmem ovo ulje da isprobam a vjerujem da ga ne hvale bez razloga. Pisala sam post o tome, mogu se jedino razvezati ovdje, mi blogerke ne znamo kratko :) Znas koji vichy sampon koristim, nakon toga macadamia maska i poslije kako koji serumi i kreme se nadju pod rukom, cesljanje uz macadamia no tangle cetku, a maska prije pranja je kokosovo ulje. Krace ne mogu :))

    OdgovoriIzbriši
  26. Perem kosu 2x tjedno, koristim sampon i regenerator obavezno, s vremena na vrijeme i masku, trudim se koristiti peglu sto rijedje, a kad ju koristim, upotrebljavam sprej za zastitu od topline. Nedavno sam si narucila i hvaljenu macadamia cetku i preporodile smo se i ja i kosa odkad ju koristim.
    Ivana Ugarkovic, podijeljeno je darivanje na fejsu

    OdgovoriIzbriši
  27. Svoju kosu jako Pazim!
    Koristim kokosovo ulje prije pranja! Operemo ju sa šamponom i regeneratorom!Pazim prilikom rascesljavanja! I prije sušenja stavim zaštitu od topline!tamara Šutej

    OdgovoriIzbriši
  28. Aleksandra Stankovic
    Kosu operem a zatim stavim masku za kosu. Za moju koau to je fantasticno jer kod frizera odem samo kad mi se izgubi oblik a ne zato ato au mi krajevi procvetali :-D

    OdgovoriIzbriši
  29. Fb: Gordana Mandić Čotra
    podjelila
    Kosu njegujem šamponom, regeneratorom i tretmanom iz linije Aussie. Ne sušim nikad sa fenom, niti peglom....

    OdgovoriIzbriši
  30. klasika šampon i regenerator, što manje fena, pegle i umjetnih stvari....povremeno neki losion iz subrine protiv peruti i na vrhove čičkovo olje

    share na FB: Ivana Spudić
    ivana.spudic@yahoo.com

    OdgovoriIzbriši
  31. Tea Matešić Bugarin (očito) :)
    Share an FBu: https://www.facebook.com/tea.matesic.bugarin/posts/839631406077570

    Obzirom da bojam kosu u crveno, najbitnije mi je da su šampon i regenerator namijenjeni obojanoj kosi. Nažalost jedina linija baš za crvenu kosu je Pureology (bar koliko ja znam) i odlična je, ali ne mogu opravdati trošenje toliko novaca na to. Ne koristim puno preparata za kosu, samo kvalitetan šampon, regenerator i serum i kad ju peglam koristim got2be zaštitu od topline. Pri kraju sam sa serumom i toplinskom zaštitom, dobro bi mi došlo ovo ulje. Ionako ga još nisam isprobala.

    OdgovoriIzbriši
  32. Ima dugu kosu i za nju uvijek biram najbolje , pa tako želim isprobati i Mythic Oil jer su Loreal proizvodi uvijek moj prvi izbor u njezi kose.

    FB share Danijela Saric

    daniela.saric@net.hr

    OdgovoriIzbriši
  33. Kosu njegujem kokosovim uljem onda kad ju ne tretiram toplinom i drugim preparatima. Inace kod svakog pranja koristim loreal extreme total repair masku.
    Andrea Kristic

    OdgovoriIzbriši
  34. Kosu negujem tako sto nikad ne preskacem da stavim pakovanje, prskalicu(roza loreal) i ulje za kosu :)
    justprettynails@yahoo.com

    OdgovoriIzbriši
  35. Nezi kose posvecujem dosta paznje. Koristim sampone bez silikona, biram dobre balsame i kvalitetna pakovanja, povremeno radim dubinsku hidrataciju kose, a s vremena na vreme i neko ulje (brahmi, kokososvo) stavim na glacu i prespavam s njim. Koristim i Uniq One da zastitim kosu od pegle i fena, kao i silikonske kapi za vrhove, da zglade kosu. Mozda sam nesto i preskocila, ali sustina je tu :-)

    Aleksandra Devic
    asm.sandra@hotmail.com

    OdgovoriIzbriši
  36. Marijana Šimić10/10/2014 11:31:00 AM

    Ja već duži period ,mogu slobodno reći i par godinica koristim Elseve šampon od Loreala .Koji god novi dođe u naše trgovine ja ga isprobavam,zadnji koristim sa Arganovim uljem (crna kutija).E sad koliko je to dobro koristiti duži period isti šampon ,neznam,samo znam da je meni Elseve jako kvalitetan šampon i odgovara mi baš.Koliko god kvalitetan šampon bio dođe period (a to zavisi od godišnjeg doba , pada imuniteta itd) kosa opada ko luda ,jednostavno se nekako ofuca :) i onda posežem za konkretnijim proizvodom koji je namjenjen za tu vrstu problema , prije nekih dvadesetak dana na tvoju preporuku sam kupila i koristim Subrina šampon protiv opadanja kose .Još je rano govoriti o rezultatima ali mi se čini da stvarno nije loš šampon.
    Podijelila sam na Facebook: Marijana Šimić

    OdgovoriIzbriši
  37. Trenutno koristim Fitoval od Krke jer sam ljeti očito pretjerala sa suhim šamponima, pa mi se pojavila neka alergija na tjemenu, koju sada nastojim iskorijeniti. Inače koristim Aussie šampon od divlje breskve:
    Podijelila sam na Facebook: Magdica Duvnjak

    OdgovoriIzbriši
  38. Kosu perem dva puta tjedno i ostavim da se osuši sama :-) Podijelila na fb Natali Horvat

    OdgovoriIzbriši
  39. Jelena Škoro, negujem ksou tako sto jednom nedeljno nanosim amla ulje na koren kose i kokosovo ulje na krajeve za hidrataciju.

    OdgovoriIzbriši
  40. kosu njegujem tako da koristim masku za kosu, a povremeno koristim bademovo ulje...
    podijelila na FB: Zeljka Satosek
    zeljka.satosek@net.hr

    OdgovoriIzbriši
  41. Tijana Pantovic10/10/2014 03:01:00 PM

    Kosu perem blagim ili prirodni samponom, tenutno insight, koristim regenerator, leave-in kremu i domacu masku sa vremena na vreme :) Tijana Pantovic

    OdgovoriIzbriši
  42. Matea Jovanović Nešić

    trenutna njega kose uključuje afroditin šampon s koprivom i biotinom, naime tjeme mi je masno a suhi vrhovi, balea oil repair regenerator i schwarzkopf gliss kur 1 minute intensive kur (crni), balea smokva i biseri maska, i avonov plavi serum s arganovim uljem <3 ponekad se tu nađu i diy maske i ricinusovo ulje :) eto cijeli opis hahaha

    OdgovoriIzbriši
  43. Trenutno mi kosa opada vise nego inace tako da koristim sampon protiv opadanja kose, a za vrhove Balein regenerator i arganovo ulje. Zerina Muhović

    OdgovoriIzbriši
  44. Stella Žuvela

    Nakon isprobavanja svih skupih preparata, na kraju sam očarana najobičnijom plavom Niveom :-) Navečer utrljam dvije žlice u vrhove (imam dugu, suhu i kovrčavu kosu), zavežem labavom gumicom i do jutra sve upije.

    I interesantno, otkad ne koristim regeneratore, nemam niti jednu jedinu ispucalu vlas na glavi :-/

    OdgovoriIzbriši
  45. Marina Djelic
    Kosu perem dva tri puta nedeljno. Koristim isključivo šampone bez SLS-a, a nakon svakog pranja nanosim regenerator. Trudim se da budu istog proizvodjaca. Nekoliko puta mesečno stavljam masku koju držim koliko god imam vremena na raspolaganju.

    OdgovoriIzbriši
  46. Tina Ivanišević

    Redovito nahranim kosu različitim prirodnim uljima, ponekad koristim i kupovne maske za kosu

    OdgovoriIzbriši
  47. Pratim te putem fb pod imenom Suzana Sakovic. Tamo sam lajk,podelila i komentarisala.
    Trenutno koristim kosili sampon za kosu,koristim hidratantnu i proteinsku masku za kosu,pa ih rotiram u zavisnosti od raspolozenja i stanja kose. Koristim stillovu cetku,ulje za kosu tj serum i avon tretman za zastitu od feniranja kada hocu da ispeglam kosu i to je to :D

    OdgovoriIzbriši
  48. Sara Zemljić
    Osim maske za kosu na vrhove, koji su mi poprilično suhi, obavezno nakon svakog pranja nanosim ulje za kosu, a trenutacno koristim Loreal Elseve huile extraordinare..

    OdgovoriIzbriši
  49. Kosu trenutno njegujem Orofluido šamponom i regeneratorom, te za vrhove koristim Avonov moroccan argan oil :)
    Nemam Facebook...

    A.B. / podatke šaljem na mail

    OdgovoriIzbriši
  50. Kosu perem svaka 2-3 dana šamponom prilagođenim mojoj kosi. Stavim i regenerator, a povremeno i "vruće ulje".
    Podijelila sam na fejsu: https://www.facebook.com/blue.sandrinne/posts/10205209390453553
    Sunčica Lovković

    OdgovoriIzbriši
  51. Jednostavno - kosu bojim samo kanom, ne feniram se i ne maltretiram kosu natezanjem i čupanjem te koristim prirodni šampon. :)
    Nikolina Vukelić
    strijelcic@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  52. Kosu perem svako 2-3 dana, ne feniram je ali farbam. ponekad stavim serume, i regenerator ali samo na vrhove :)
    Irma Karasoftic
    podijelila sam i lajkala na facebooku,

    OdgovoriIzbriši
  53. Kosu perem dva do tri puta tjedno ovisi koliko mi se kosa umasti,prvo nanesem i istrljam šampon a onda nakon toga regenerator za kosu.Kada osušim kosu obavezno nanesem serum za vrhove bez kojeg moja kosa ne može :)
    Podijelila sam na fejsu
    FB: Mirna Oreč

    OdgovoriIzbriši
  54. Koristim Head&Shoulders za masnu kosu i perut, a zatim stavljam Loreal masku za kosu, susim ju prirodnim putem i kad je suha, stavim malo ulja makadamije na vrhove :)
    Valentina Levar
    Lajkala sam i podijelila na facebooku

    OdgovoriIzbriši
  55. Andreja Petrovic
    uglavnom samo sampon i regenerator, ali u poslednje vreme sam primetila da se malo isusila, pa bih trebala uvesti jos nesto za negu :)
    pozz

    OdgovoriIzbriši
  56. Kosu perem tri puta jedno jer se brzo masti i imam problematično vlasište, najčešće su to šamponi za masnu kosu i protiv prhuti. Regenerator mi je važan u procesu pranja kose jer bez istog ne mogu normalno počeljati kosu koja se zna jako zamrsiti te ju mogu pošeljati samo kada je mokra, također je u opticaju i regenerator u spreju. Kako mi je kosa kovrčava iznimnom je i suha i u tu svrhu koristim više proizvoda naizmjence jer pokušavam naći kombinaciju koja mi najbolje odgovara kako bi nahranila kosu i vrhove. Ponekad si znam stavljati diy kure i maske, ponekad se tu nađe i neka kupovna :D
    - Katarina Čančar
    - FB: Make up kutak - share-ano :)

    OdgovoriIzbriši
  57. Josipa Kristić

    Čim krenu hladniji dani najvažnije u njezi moje kose je hidratacija. Trenutno koristim Baleino ulje za kosu i jako sam zadovoljna jer je s njim moja kosa mekana, sjajna, nahranjena. Budući da je moja kosa masna ali sa suhim vrhovima (zbog toga mi je potrebno ulje) često moram prati kosu. Barem 3 puta tjedno. Ali kada je to moguće pokušavam produžiti dane kada ne perem kosu jer se u zadnje vrijeme na veliko piše o prednostima za kosu koja se ne pere peviše često. Volim koristiti i razne maske za kosu. Kao i regeneratore koji se ne ispiru.

    OdgovoriIzbriši
  58. Kristina Đokić
    Ništa posebno, šampon i maska za kosu sa mirisom višnje.

    OdgovoriIzbriši
  59. Jovana Veljkov
    FB post: https://www.facebook.com/jovanaveljkov/posts/579938175467804
    Sto se kose tice, pored redovnog sisanja, koje je najefikasnije kod ispucalih i suvih krajeva :) koristim vise sampona koje rotiram, jer mi se teme vrlo brzo zasiti ako se odluzim samo za jedan. Jonson's baby sampon, obican litarski od koprive, Balea sensitive shampoo Aloa Vera, i Garnier Ultra Doux (kajsija) u kominaciji sa regeneratorom. jednom nedeljno je natopim maskom, opet rotiram 2 :) Avonova sa maslinovim uljem i Dahlia 3 minut mask. Perem je iskljucivo mlakom vodom. Podrazumeva sprej za zastitu od toplote ako je peglam, a to je najvise jednom nedeljno.
    Sve u svemu opsednuta sam kosom :D

    OdgovoriIzbriši
  60. Trenutno koristim šampon i regenerator iz Mythic Oil linije i zasad sam jako zadovoljna pa bih voljela isprobati i to čudo od ulja o kojem već godinama slus samo hvalospjeve! ;) Jednom tjedno radim pakung od mješavine njegujucih ulja i trudim se svoju suhu kosu prati najviše 2 puta tjedno.
    Kristina Kemešić

    OdgovoriIzbriši
  61. Zorica Djurdjevic
    FB Zoka Miki Djurdjevic
    Trenutno za negu kose koristim Nivein sampon za plavu kosu i Nivein balsam, a kad operem kosu na krajeve stavim neke kapi iz Avona koje mi stite vrhove da ne ispucaju, i posto imam prirodno kovrdzavu kosu, nikad je ne susim fenom, a i retko kada se feniram, pustim je da se prirodno osusi.
    FB
    https://www.facebook.com/zorica.ostojic.9/posts/737592592974806

    objavu podelila osim na fb, i na twitter ZokaMiki83 https://twitter.com/ZokaMiki83/status/523205805156229121
    i na Google Zorica Djurdjevic

    OdgovoriIzbriši
  62. Kristina Ilovača

    Za njegu kose obavezno koristim Lorealove maske za kosu i serume za vrhove, imam kovrčavu kosu i neophodna mi je dubinska njega :)

    OdgovoriIzbriši
  63. Za njegu kose koristim sampon i regenerator za obojenu kosu a posto je uz to i suha koristim i maske i ulja, najvise macadamia oil
    Irena Hajtok

    OdgovoriIzbriši
  64. Kosu njegujem tako da ju perem svaki drugi dan (jer se brzo masti) sa Johnsons baby šamponom jer imam osjetljivo vlasište i tipa jednom tjedno stavim neku masku :) Matea Ivančić

    OdgovoriIzbriši
  65. Ja se jako trudim njegovati svoju kosu pa uz naravno sampon obavezno koristim i masku za kosu. Nju volim ostaviti duze vrijeme na kosi jer imam osjecaj da onda bude i bolji njen ucinak. Zatim na mokru kosu na vrhove stavljam uvijek neki serum ili ulje a trenutno koristim Macadamia ulje za kosu koje obozavam. Prije susenja na mokru kosu stavljam sprej za zastitu od topline i ako poslije toga koristim jos i peglu ili figaro opet na suhu kosu prvo naspricam sprej. I na kraju opet stavljam malo ulja na vrhove. I to je to :)
    Maja Šloser

    OdgovoriIzbriši
  66. Ksenija Vekić
    Budući da imam zathjevan tip kose (masno tjeme, suhi vrhovi), trudim se pronaći što bolju opciju za njegu svoje kose. Svako drugo pranje na tjeme nanesem mješavinu lješnjakovog i jojobinog ulja, a na vrhove Olival avokadovo ulje i to držim nekoliko sati prije samog pranja kose. Kosu perem nedavno otkrivenim Biobaza 3u1 s mirisom kokosa, a umjesto regeneratora trenutno koristim Genera masku za kosu s kokosom. Nakon pranja kose, posušim ju, na vrhove nanaesem L'orealovo ulje za kosu i malo Alverde pjene za oblikovanje. Kad god mogu sušim ju prirodno, bez fena, a prije spavanja kosu spletem u pletenicu. ;)
    Na FB like, share i komentar ;)

    OdgovoriIzbriši
  67. Bez sampona i regeneratora nemogu i do sada sam koristila dikson blue ulje koji bi nanosila po cijeloj kosi a najvise na vrhove..Takoder koristim serum od macadamie dva puta tjedno :)..Vrijeme da isprobam nesto novo :)
    SUZANA SAINOVIC-KISICEK

    OdgovoriIzbriši
  68. Minka Avdic
    Na fb pratim pod Hannah Hannah
    Afroditin sampon, Elseve maska s maticnom mlijeci i suho ulje na vrhove nakon susenja. :)
    pozZz

    OdgovoriIzbriši
  69. Imam seboreju, pakosu perem Vichy šamponom bez sulfata, koristim Macadamia masku i ulje. L'Oreal Professionnel proizvode nisam probala.

    Ajla Filipović

    OdgovoriIzbriši
  70. FB: Sara Štajduhar
    lajkala, komentirala i podijelila ;)

    Kosu perem svaki drugi dan, većinom sa Nivea šamponima..a za dodatno njegovanje ponekad napravim nekakav pakung za kosu ;)

    OdgovoriIzbriši
  71. Sandra Đuran

    Odličen giveaway! <3
    Svoje lase negujem tako, da pred pranjem uporabljam kokosovo olje (pustim ga na laseh pribl. 2 uri ali več), potem uporabim šampon za moj tip las in balzam za poškodovane lase (trenutno Dove Nourishing Oil Care Express Treatment Conditioner) in kasneje še Gliss olje 6 čudežnih olj. :)

    OdgovoriIzbriši
  72. Izbacila sam regeneratore iz upotrebe, koristim samo maske i to tako da nakon pranja kosu umotam u ručnik da se upije višak vode, zatim stavim masku, pa kapu za tuširanje i sve umotam ručnikom. Suhi i ispucali vrhovi su prošlost, a kosa je meka i njegovana. Inače puno brinem o kosi i nije mi žao dati novac za proizvode za kosu :D
    Marina Požgaj

    OdgovoriIzbriši
  73. o tome kako njegujem kosu bi se dao napisati cijeli elaborat xD većina ljudi iz moje okoline misli da pretjerujem sa preparatima ali ja vidim da mi je kosa zahvalna i s vremenom sve kvalitetnija :) a otkako rjeđe posjećujem frizere a više se sama informiram i investiram u kvalitetne proizvode, kosa mi je u sve boljem stanju...gledam da koristim uvijek kvalitetan šampon i masku (trenutno kerastase) a nakon pranja neki leave-in tretman (bilo u vidu prskalice, ulja ili kreme), kosu ne perem češće od 2x tjedno, tretiranje toplinom i preparatima za stiliziranje izbjegavam maksimalno, jedino bez čega ne mogu je batiste xxl volume ... i to je uglavnom sva filozofija, uz mnoštvo raznih preparata koje ja volim rotirati :)

    OdgovoriIzbriši
  74. fb: upam, da ni problem, da pišem v slovenščini :P
    Sama najprej operem lase z 2 šamponoma: prvi je proti izpadanju, drugi pa za mastne lase. Sledi balzam za lase: Subrina (za poškodovane), kar izperem. Po sušenju z brisačo nanesem malo Gliss Kur olja za lase ter kakšen sprej za razvozlavanje las. Včasih še nanesem Gliss kur Oil Nutritive sprej na glavnik za mokre lase.

    Simona Ribič

    OdgovoriIzbriši
  75. Za njegu kose trenutno koristim Earth Science masku za kosu s maslinovim i avokadovim uljem, Avon tretman s marokanskim arganovim uljem te Organix arganovo ulje. Kada mi treba dubinska njega, posežem za hladno prešanim kokosovim, avokadovim te uljem makadamije. Taj mix ulja umasiram u tjeme i u cijelu kosu te ostavim par sati da djeluje :)

    Super darivanje, sherala sam na FB-u.

    Ida Tomašković

    OdgovoriIzbriši
  76. Pozdrav!
    Moja je kosa smeđa, često farbana i nekako suha. Isprobala sam dosta proizvoda. Ovo ulje Advance Techniques iz Avona mi je bilo jako dobro.( http://www.kozmetika.mobi/katalog/slike/1136182.jpg )
    Koristim i kokosovo ulje i kosa mi je puno mekša i izgleda bolje.
    Šampon koji koristim je Garnier Ultra Doux i odličan mi je.
    Martina Šoš

    OdgovoriIzbriši