Kozmetičke akcije #2 - a little make up obsessed

Kozmetičke akcije #2


Jako dobro ste prihvatile prošli post na ovu temu, pa sam odlučila objaviti još jedan takav iako je ovog vikenda puno manje akcija nego prošlog (što je moram priznati dobro za moj novčanik jer ne dolazim u napast da kupim nešto što mi ne treba). 

Domaće drogerije:
  • KOZMO ovog vikenda ima 30% (odnosno 40% za korisnike Multiplus kartice) na sve parfeme. Osim toga, u aktualnom katalogu su sniženi Maybelline Affinitone i Affinimat puderi, kao i novi Superstay Better Skin puder, zatim Bourjois ruževi su sniženi 25%, kao i Biobaza mlijeka, losioni za tijelo i deo asortiman
  • Bipa ima vikend akciju 30% na sve proizvode za njegu, oblikovanje i bojenje kose (naravno da sam ja ovih dana baš kupila farbu, ali dobro)
Domaći web shopovi:
  • Ljekarna Coner je objavila kalendar ovomjesečnih popusta:
  • 01.-09.10. Solgar Prenatal, Kalcij-magnezij-cink, Beta 1,3 glukan, Selen-15%
    01.-31.10. Avene Triacneal i Avene Cleanance linija -30%
    01.-15.10. Vichy -20%
    06.10. Skincode -20%
    06.-12.10. Dietpharm -20%
    06.-12.10. Lerbolario -20%
    07.10. Bioderma -20%
    13.10. Biorga, Caudalie, Filorga, Gatineau, Lierac, Mustela, Noviderm,Payot, Phyto, SVR, Uriage -20%
    13.-19.10. Natural Wealth -20%
    13.–19.10. Hamapharm - 10%
    14.–16.10. A-Derma, Avene, Ducray, Elancyl, Klorane -20%
    16.10. Skincode -20%
    20.-22.10. RoC i Novexpert -20%
    22.10. Bioderma -20%
    24.10. Skincode -20%


Online shopovi:


  • do 1/3 sniženi French Pharmacy brandovi

CONVERSATION

20 komentari:

  1. Podržavam ovakav tip postova :)

    OdgovoriIzbriši
  2. O da, sve na jednom mjestu pa ne trebam lutati od weba do weba. Iako, mom novčaniku baš i nije drago :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Ubiše me akcije... odoh po listić za loto haha :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Obožavam ove tvoje popust postove :D
    Za dosta ovih web shop ova nisam prije čula pa hvala ti i na tome :*
    Keep up the good work ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. Super su mi ovakvi postovi, a i popusti su super :D Samo što više ništa ne kupujem do Božića, pa mi je ovo sol na ranu :'( :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj, sretno s tim, nadam se da ćeš uspjeti u namjeri :)

      Izbriši
  6. Kakve divne akcije, bankrotirat ću!

    OdgovoriIzbriši
  7. Zgodno i praktično, ali mala zamjerka ide činjenici da su ovo affiliate linkovi na lookfantastic i sl, a rado bih da si samo to napomenula.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Iskreno, nije mi ni palo na pamet da bi netko mogao dati ovakav komentar i da bi nekome taj dio mogao smetati :/ No hvala ti na komentaru, uvažen je i shopovi čijih sam affiliate programa član su sad navedeni u Pravilima i informacijama o stranici :)
      Tako da ćeš moći vidjeti da od 9 dućana spomenutih u ovom postu, što klasičnih što online u ovom postu sam član affiliate programa u njih 3. Hvala još jednom na skretanju pažnje na to :)

      Izbriši
    2. Ma ne smeta mene što su linkovi iz affiliate programa, već što nije navedeno da jesu. I to nije vezano za eventualnu zaradu, jer je s obzirom na hrvatsko tržište, a u skladu s tim i tvoj krug pratiteljica, najvjerojatnije ta zarada neznatna. Nije da se da zaraditi za novi stan i auto :-D
      Činjenica da link nije naveden kao affiliate, a iskreno i kad stoji u Disclaimeru, mi je u rangu sitnih slova pri potpisivanju ugovora kod teleoperatera. To mi osobno spada kao u neke male obmane, a tebe i druge blogerice smatram cyber prijateljicama kojima dolazim po iskren savjet i preporuku. A vjerujujem da će stalne i vjerne čitateljice rađe kliknuti na affiliate link nego otići direktno na samu stranicu. Tako bih ja osobno, ali samo ako je lijepo i pristojno navedeno.
      K tome, isti linkovi su postavljeni i na forum.hr, a tamo smatram da se ta činjenica dodatno treba naglasiti.

      Izbriši
    3. Zarada je tolika da za mjesec dana zaradim koliko zaradim sa svojim poslom u vremenu koliko mi je potrebno da natipkam taj jedan post. I ne, to ne znači da imam plaću od 50 000 kn na svom poslu. I da završim s tim dijelom, ne pada mi na pamet davati svoju imovinsku karticu jer ovaj blog pišem sebi za gušt i nemam ništa od toga osim tu i tamo koje kremice, a imam puno potrošenog vremena i ljubavi i energije da stignem podijeliti svoje dojmove s proizvodima koji zanimaju moje "cyber prijateljice" i biti u toku s novitetima (a usput pokušavati imati i život i izvršavati sve svoje privatne i poslovne obveze) onda dođe ovako netko i priča o obmanama. Ako ti to što ja podijelim popust sa svojim čitateljicama (uključujući i one koji nisu javni nego affiliate) obmana, meni je jako žao, ali ja nisam nikom uzela ni novac iz džepa ni natjerala nekog da nešto kupi, dapače, nisam ni preporučala što da se kupi. Samo sam podijelila link na shopove na kojima i sama kupujem sa svojim čitateljicama koje kao i ja vole dobre popuste i dobru kozmetiku. Ja s affiliate programima nemam problem i kad tražiš discount code online i kad na toj stranici klikneš na kod i on te automatski preusmjeri na web shop si vjerojatno postala dio nekog affiliatea. No onda se nikog ne proziva i te stranice su super, ali se blogerice proziva baš za sve i koriste se teške riječi poput obmana i uspoređuje ih se s teleoperaterima što mene poprilično vrijeđa.
      meni osobno nije palo ni na pamet da bi netko nekog actually mogao nekog prozivati zbog toga, a nakon što si me prozvala sam lijepo to stavila u disclaimer koji će onaj tko se boji "obmane" svakako pročitati (kao što će pročitati sitna slova teleoperatera jer mlatimo iste pare). Disclaimer je tu s razlogom i kako ga mogu pročitati moji beauty partneri (što im i preporučam kad mi ponude suradnju), tako mogu i čitateljice.

      Ako ne želiš biti dio ijednog affiliate programa, moj savjet ti je da svakodnevno brišeš cookie-je i naravno, čitaš disclaimere ;)

      U svakom slučaju, hvala ti na tvom mišljenju :)

      Izbriši