Avon True Color duo sjenila u nijansama Deep Wine i Blue Duet - a little make up obsessed

Avon True Color duo sjenila u nijansama Deep Wine i Blue Duet

Aktualni Avon katalog je pun noviteta, a između ostalog, tu se našla i nova sezonska, limitirana kolekcija koja obuhvaća Ideal Luminous rumenilo u nijansi Antique Rose, Hidrokolor ruževe u nijansama Demure, Very Violet i Rasin Craze, te dva sjenila koja su tema ovog posta, True Color Duo sjenila u nijansama Deep Wine* i Blue Duet*. 


Sjenila dolaze u klasičnoj Avon ambalaži, s jednom razlikom, na pakiranju su šare u boji bakra. Količina u kojoj dolaze je 3,6 grama, a u aktualnom katalogu je cijena od 39 kn, dok im je regularna cijena 65 kn.


Deep Wine duo je moj osobni favorit jer su boje totalno moje i izuzev jedne večeri (kad sam koristila Blue Duet duo), svaki dan prošlog tjedna otkad sam ih dobila sam koristila upravo ovaj duo. 

Sjenila su mat, pa sam bila skeptična oko pigmentacije (znate kako je to s mat sjenilima, teško je pronaći dobro pigmentirana), međutim ova sjenila su me uistinu ugodno iznenadila. Lijepo su pigmentirana i bez baze, a bazom ljepota boja u potpunosti dolazi do izražaja.



Ne truse se nimalo, a maziva su poput maslaca. Užitak je nanositi ih, a što se tiče trajnosti, i tu su izvrsna. Jedan dan sam ih nosila od 8 ujutro pa skoro do ponoći i tek su se nakon cca. 14 sati nošenja počela malo nakupljati u pregibu. Sve u svemu, ukoliko volite ovakve boje, ovaj duo ima sve moje preporuke. 


Lijevo su sjenila nanesena bez baze, a desno s bazom.

Blue Duet duo sjenila se sastoji od srebrne i tamnoplave boje i za razliku od prethodnog dua, ovaj je sa shimmerom. Iskreno, kad sam ih tek otvorila, bila sam uvjerena da će upravo ovaj duo biti pigmentiraniji i kvalitetniji, no prevarila sam se i puno više me očarao Deep Wine od ovog dua. 


Pigmentacija ovog dua je slabija, no uz bazu je zadovoljavajuća. Sjenila se ne truse i pigmentirana su. Nisam ih testirala na tako dug period kao prethodni duo, nosila sam ih nekih 7 sati i uz bazu su ostala kao i onog momenta kad sam ih nanijela. 


Lijevo su sjenila bez baze, desno s bazom.


Moj glas svakako ide prvom duu, kako iz razloga što su potpuno moje boje (što je potpuno subjektivno), tako i zbog toga što su me sjenila iz tog dua ugodno iznenadila pigmentacijom. 

Jeste li probale ova nova LE Avon sjenila? Kako vam se sviđaju?

*PR uzorak (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda. Za više informacija pročitajte Pravila i informacije o stranici.)   

CONVERSATION

25 komentari:

  1. Wow, sad mi je zao sto u narudzbu nisam ubacila prvu paleticu :( jako mi se sviđaju nijanse!

    OdgovoriIzbriši
  2. Ova prva paletica je predivna, posebno ova tamna nijansa <3

    OdgovoriIzbriši
  3. Deep Wine *.* Boje izgledaju genijalno, točno po mom ukusu! :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Deep Wine mi je prekrasna, pogotovo ova desna šljivasto-ljubičasta nijansa <3

    OdgovoriIzbriši
  5. Koji si primer koristila?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. za slikanje swatcheva koristim essence colour arts, a na kapcima koristim Urban Decay Eden primer :)

      Izbriši
  6. Deep Wine je prelep duo!

    OdgovoriIzbriši
  7. Baš su lijepa sjenila :D Meni se nekako više sviđa Blue Duet, možda zato što sam u potrazi za idealnim plavim sjenilom :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. jako je lijepa ta plava, meni draža od srebrne :)
      najljpše plavo sjenilo koje ja imam je iz neke Catrice LE, uistinu je divno i znam kako ti je jer sam i ja dugo tražila idealno plavo sjenilo :)

      Izbriši
  8. Nisam probala, ali prvi duo mi je prekrasan posebno ova ljubicasta/sljiva nijansa :) bas se vidi iz swatcha da su kremasti i trajni kako si opisala :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj baš mi je drago da se to vidi i na slikama :)
      I uistinu je prekrasan taj prvi duo, ja sam zaljubljena ♥

      Izbriši
  9. Jako lijepo izgledaju bojice, meni se obje sviđaju, a sviđa mi se i dizajn ambalaže!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Fora je dizajn, boje su supet u obje palete, ali eto, kod mene ipak prednost ima Deep Wine, totalno sam se zaljubila :)

      Izbriši
  10. Deep Wine je predivan <3 uživaj u njemu ove jeseni :D

    OdgovoriIzbriši
  11. Nisam ih još isprobala jer čekam da ih pofotkam. Vjerujem da će moj favorit biti Deep Wine. :)
    Blue Duet mi se nažalost malkice oštetio prilikom transporta.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja sam malo oštetila Deep Wine noktom, no uspjela sam to nekako zakamuflirati na fotki. Deep Wine ćeš sigurno obožavati :) Nadam se da ćeš ih što prije poslikati pa da možeš uživati u njima :)

      Izbriši
  12. oh shit, pardon my french, baš sam danas naručila neke stvarčice od avona i pola dana se mislila oko sjenila, trebaju mi ili ne... sad mi je žao što nisam uzela koje :(

    OdgovoriIzbriši