Obsessed with... #07 - a little make up obsessed

Obsessed with... #07

Nakon male stanke ponovno krećem s Obsessed with... postovima. Proizvode koje sam voljela na moru ćete vidjeti u posebnom postu, a danas sam vam odlučila pokazati moje ovotjedne ljubavi.


Zaključila sam da ovo ne mora biti isključivo kozmetički post nego generalno post sa stvarima koje sam voljela proteklog tjedna, tako da se uz kozmetiku tu našla i jedna knjiga, kao i jedan komad nakita. 

Što se tiče kozmetike, neke stvari su mi favoriti već nekoliko tjedana, neki su novi favoriti, a neki su stare ljubavi.


Le Petit Marseillais gel za tuširanje s mlijekom pamuka i makom je moj ljetni favorit, a bit će i zimski i vjerujem da ću ga kupiti još puno puta. Mirisom podsjeća na Kenzo Flower parfem što ga odmah čini predivnim po mojim kriterijima, a uz to ga krase sve kvalitete koje imaju i ostali LPM gelovi za tuširanje koje sam isprobala. 

La Roche-Posay Toleriane Ultra Fluid* je proizvod od kojeg sam imala velika očekivanja (nakon korištenja La Roche-Posay Toleriane Ultra kreme). Koristim ga od mora i u kombinaciji s ostalim proizvodima koje trenutno koristim mogu reći da mi lice već jaaako dugo nije bilo tako lijepo i čisto. Kroz koji tjedan ćete moći pročitati recenziju - ovaj proizvod to svakako zaslužuje.

Biotherm PURE∙FECT SKIN Anti-Shine gel za čišćenje lica* je još jedan od proizvoda koji svakako drže moje lice čistim, u smislu odstranjivanja svakodnevnih nečistoća, ali i u smislu čistoće mog tena. Također uskoro možete očekivati recenziju.

L'Occitane Relaxing Massage Body Oil* je uistinu divan proizvod za opuštanje, međutim kako nitko nema želju svakodnevno me masirati, koristim ga za njegu i tu je izvrstan. Sadrži ulje slatkog badema, lavande, bergamota, mandarine, slatke naranče i geraniuma koji u kombinaciji divno njeguju kožu i opuštaju um. 

Tu su se našli i nekozmetički favoriti. Ogrlica s eBaya koju sam vam pokazala svojedobno na Facebooku i Instagramu i napisala vam da mi je kičasta, ali da joj nisam odoljela i da sam ju morala kupiti. Iako sam mislila da ju možda i nikad neću nositi, zapravo ju nosim dosta često jer izvrsno ide uz crnu boju u kojoj sam najčeššće, kao i uz bež i tamnoplavu (koje su nakon crne najzastupljenije u mom ormaru) i lijepo digne svaku kombinaciju. Uz to je čvrsta i kvalitetne izrade, pa smatram to jednom od boljih eBay kupnji.

Ovog ljeta sam stvarno uživala i pročitala puno knjiga, uglavnom trilera/krimića koji su mi i inače omiljeni žanr, a posljednjih godina posebno volim skandinavske pisce koji u zadnje vrijeme pišu (po mom ukusu) najbolje romane tog žanra. Trenutno čitam Sobu zla (Tko je Victoria Bergman - prvi dio) Erika Axla Sunda. Ono što je zanimljivo jest to da se iza ovog pseudonima kriju zapravo 2 pisca, što kad sam počela čitati knjigu i nisam znala i moram priznati da je tok radnje i misli takav da nikad ne bih pomislila da su ju pisale dvije osobe. Riječ je o izvrsnom, ali jako mračnom trileru gdje ima i pedofila, trgovaca djecom kao seksualnim robljem, tako da ova knjiga nije baš za svakog jer će za neke biti premračna. Jedina zamjerka (a ona je potpuno nebitna) koju ja vidim u knjizi je jako nemaštovit odabir imena za liječnika patologa, zove se Ivo Andrić. Svaka čast Ivi Andriću (i sama ga jako volim), no od svih imena s ovih prostora, nisu morali odabrati baš ime nobelovca - mogli su se potruditi "iskopati" barem neko drugo ime :)
Više o radnji možete pročitati OVDJE, a roman uistinu ima sve moje preporuke i jedva čekam dokopati se drugog i trećeg dijela. 

I zadnji favorit je moj all time favorite krema za njegu tijela - riječ je o Uriage Xemose emolijentnoj kremi. Izvrsna za hidrataciju kože koja je naročito poželjna nakon mora, a meni je vjeran suputnik već nekoliko godina. Zašto - možete pročitati u RECENZIJI

Što vi volite u zadnje vrijeme?

*PR uzorak (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda. Za više informacija pročitajte Pravila i informacije o stranici.)   

CONVERSATION

11 komentari:

  1. Imamo istu ogrlicu samo sto moja ima tkaninu umjesto lanca na vratu :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. kad sam ja kupovala vtrenutno nigdje nije bilo te s tkaninom (osim po za eBay previsokim cijenama), inače bih ju i ja uzela :D

      Izbriši
  2. Ovu ogrlicu sam i ja škicala na Ebayju, baš je zgodna :D
    Krimiće obožavam i imam namjeru pročitati i ovu, već je na popisu :D
    Veselim se recenziji LRP fluida :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ogrlica je stvarno ispala super, ali i dalje ju smatram kičastom :D
      A knjigu svakako pročitaj, izvrsna je :)

      Izbriši
  3. Jedva čekam recenziju Biotherm umivalice. :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Zaintrigirala si me za knjigu, pogotovo jer se lik zove Ivo Andrić :D Mogli su si dati malo više truda, ali dobro :) Kad već spominješ dva pisca, čitala sam nekoliko knjiga koje imaju dva autora i to ti funkcionira na principu da jedan provodi istraživanje i svoja zapažanja, mišljenje, ideje piše u obliku natuknica, a drugi sve to oblikuje u knjigu, odnosno tekst koji mi čitamo. Uvijek samo jedan piše, jer svatko ima svoj specifičan način izražavanja i to bi se, kao što si i sama rekla, osjetilo u čitanju knjige :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znam inače kako to funkcionira, ali oni baš pišu skupa, nije da jedan istražuje, drugi piše. No oni se inače svačime bave, i muzikom i mnogim drugim oblicima umjetnosti, pa su valjda baš na istoj valnoj dužini :)

      Izbriši
  5. Želim to L'Occitane ulje :-( Cijela ta linija mi djeluje predivno, jedva čekam isprobati

    OdgovoriIzbriši