Kad bjutiholičarka ide na more vol. 2 - a little make up obsessed

Kad bjutiholičarka ide na more vol. 2

Došlo je i to vrijeme godine - konačno se ide na zasluženi odmor! Uspjela sam natipkati nešto postova za vas, pa ću ih objavljivati, no na komentare neću odgovarati jer ne nosim ni laptop ni tablet sa sobom jer se želim odmoriti. Ipak, javljat ću vam se tu i tamo na Facebooku, a možete me pratiti i na Instagramu pod imenom NIVETTE179 ili preko ovog linka - tamo ću sigurno redovito objavljivati slike :)

Pošto je prošle godine post Kad bjutiholičarka ide na more bio izuzetno dobro prihvaćen, odlučila sam i ove godine podijeliti s vama što nosim sa sobom na more. Istina, 2-3 stvari sam ipak izbacila nakon slikanja (žena sam, imam se pravo predomisliti), no to ću vam naznačiti, ali opet nisam uspjela u naumu da smanjim količinu kozmetike koju nosim sa sobom, no tješi me to što ću se ipak vratiti s puno manje stvari jer će mnoge od njih biti potrošene.



Počet ću s njegom tijela - nosim La Petite Marseillais gel za tuširanje s cvijetom pamuka i maka, Eucerin After sun losion za tijelo, omiljenu Barfuss kremu za stopala (recenzija), Nuxe Huile Prodigeuse OR*  zlatno ulje, Nuxe Reve de Miel kremu za ruke* (recenzija),  Nivea Powder Touch dezodorans, Gilette britvicu, Nivea In-shower after sun losion* (recenzija) i Aveo odstranjivač laka za nokte. 


Što se tiče kose - neke proizvode sam ipak izbacila - Vichy šampon i Wella masku za kosu i umjesto toga sam uzela razne testere koje ću potrošiti. Ponijela sam Balea After sun šampon (kojeg imam od prošle godine i mislim da mi ga neće biti dovoljno, pa sam zato mislila ponijeti sa sobom i Vichy da njega dovršim, no odlučila sam ipak biti ekonomična po pitanju prostora i odustala sam od tog nauma. Osim toga, nosim sa sobom Kerastase Soleil CC kremu za kosu*, te Dessata Aussie četku za kosu* kao i češalj za raščešljavanje kose. 


Po pitanju proizvoda za zaštitu od sunca ne štedim prostora, tako da sam ponijela svašta sa sobom. Vichy sprej za zaštitu od sunca*, zatim Vichy pjenu za djecu*, La Roche-Posay Anthelios ulje za zaštitu od sunca* (recenzija), La Roche-Posay Anthelios XL FUltra legere fluid* za lice, Eucerin Sun creme-gel (izvrstan za osobe sklone alergijama), Tropic kremu za sunčanje* (koju će koristiti moj dragi jer je njemu to "čist ok faktor", a meni je premali), Vichy Capital Soleil ulje za sunčanje, te dva Olivalova proizvoda za ubrzano tamnjenje: Olival pekmez i Olival ulje s glitterom (kojeg sam voljela koristiti i po Zagrebu, onako, iz gušta). 


Za lice sam uzela Afrodita micelarnu* (koju sam kasnije ipak presipala u manju bočicu), Balea Aqua - vodu koju ću koristiti na plaži da bih "isprala" lice od soli, La Roche-Posay Toleriane Ultra fluid*, Payot Elixir d'Eau (recenzija), Clinique 7 day scrub (recenzija), Vichy Idealia Eyes*, Novexpert Repulp masku*, Biotherm Pure-effect gel za umivanje*, Schaebens masku za područje oko očiju (recenzija), Schaebens After sun masku, Nuxe Reve de Miel (recenzija)  i Maybelline Baby Lips* (4 komada - nisam se mogla odlučiti koje da uzmem - znam, grozna sam).


Tu su se našli i SOS proizvodi - Sarazen (Mullerova robna marka) sprej protiv komaraca koji mi se već pokazao izvrsnim, zatim Octenisept i Avene termalna voda. 


Šminku sam stvarno reducirala - kao što vidite, nema ni maskare ni sjenila ovdje, jedino sam zaboravila slikati ono najvažnije - sjenila za obrve. Nosim sa sobom Vichy BB kremu*, MAC Blot (recenzija), MAC Petticoat, Maybelline Fucshia Flash ruž (recenzija), Sleek Heartbreaker ruž (recenzija), NYX sjajilo u nijansi Tea Rose, Clinique Airbrush Concealer, Coverderm za moj vitiligo i samo pet lakova: KIKO Electric Blue (swatch), Essie Peach Daiquiri (swatch), Maybelline Colorama Bleached Neons u nijansi 242 (swatch), KIKO Sugar Mat 633 Magneta (swatch) i KIKO 344 Verde Nebbia Marina (swatch).



Znam da se nekima možda ovo čini puno stvari, no sve je stalo u jedan (poveći) neseser i sigurno ću sve koristiti (osim šminke) i mnoge stvari (proizvode sa SPF) i potrošiti, tako da meni je ovo ipak taman koliko mi treba :)

Jeste li i vi ovako neumjereni kad idete na more ili se ipak kontrolirate?

*PR uzorak 

CONVERSATION

12 komentari:

  1. Mislim da je ovo sasvim u redu količina, čak si i umerena. :D Dobro, jedino Baby Lips, ali oni i onako ne zauzimaju puno prostora :) Divim ti se koliko si malo šminke ponela. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Umerena si. Ja nosim i vise, ali uglavnom se vrati za 70% praznih bocica :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Uf, pa tebi treba poseban kufer za sve ovo :D Iako ne ljetujem skoro pa nikad, jer živim na moru, na putovanja nosim minimum stvari (iako se mom mužu ne čini tako). Što se preparative tiče, nosim uglavnom "ziher stvari", tipa dezića ili kreme za lice s kojima ne volim eksperimentirati van sigurnosti vlastitog doma :D, ali ostatak - šampon, regenerator, tuširalice, mazalice... To se kupi na licu mjesta :D idealna isprika za ŠOPINGGG i isprobavanje novih stvari (npr. kod nas u Dubrovniku nema Bipe ni Muellera :D) A što se dekorative tiče, tu sam prilično neumjerena inače, pa uvijek završim s neseserom prepunim ruževa koje na kraju ne stignem iznositi :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Ništa nije previše! :D Što se tiče preparative, ja nosim uglavnom testere, ali dekorativa zauzme punooo više mjesta nego kod tebe. Tako da smo ukupno tu negdje! :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Za tri dana idem na more i zaista strah me pakiranja! Mislim da ću ponesti još više proizvoda od tebe, a trudit' ću se uzeti samo 'korisno' i 'potrebno'!

    OdgovoriIzbriši
  6. Meni sve ovo jako lijepo izgleda :) Ja sam na moru pa ne znam kako bi to kod mene izgledalo.
    Inače kad putujem uglavnom idem na kraća putovanja od 3-4 dana pa je samim time i proizvoda manje. Uglavnom putujem autobusom pa sam jako disciplinirana jer mi se ne da nositi za tamo ali teglim stvarčice za nazad....

    OdgovoriIzbriši
  7. iskreno meni je jedino možda malo too much ovih proizvoda za zastitu od sunca, ja bi to na pola prepolovila a ostalo sve okej, taman ;) e da, i jedino sta ja nebi uzela je piling jer imam strah da bi mi maknuo boju sa lica :P
    kad sam na moru umjesto pilinga koristim sol koja mi ostane na licu pa prije tuširanja malo izmasiram lice s njom i to je to :) prirodni piling di ces bolje ;)

    OdgovoriIzbriši
  8. Nije previse..osim krema sa spf..sigurno ih ne potrosis mislim dabih i za cijelo ljeto bilo previse a ne za 10-tak dana...haha kraljice

    OdgovoriIzbriši
  9. Meni je ovo sasvim ok za puta, nije niti malo pretjerano, i sama sam takva ;).

    OdgovoriIzbriši
  10. Ajme, ja bih se ubacila u tvoj kufer i guštala :-D
    Kako živim na moru, obično ako negdje ljeti i odem to je kod momka na vikendicu, na max. 2 tjedna, a sa sobom nosim 2 kreme za sunačnje za tijelo, jednu za lice, nešto za zaštitu kose i Tangle Teezer koji je spas za dugu kosu sklonu petljanju. Šamponi i regeneratori najčešće budu testeri da mi zauzmu što manje prostora. Od ostalih stvarčica gel za tuširanje i umivanje, hidratantnu kremu/masku za noć, dezić i neki after sun losion ili kremu. I britvicu :-D I kremu za ruke. Sad kad sam ovako napisala, pari mi se puno :-D A 100% sam nešto zaboravila.
    Dekorativu svedem na minimum - samo maskara, tuš i neki ruž ili sjajilo. Ionako se na odmoru nikan ne šminkam :-P

    OdgovoriIzbriši
  11. Tako nekako to izgleda i kod mene. :) Osim onih koji su mi zaista nužni, nosim mnoštvo proizvoda koje planiram testirati za blog.

    OdgovoriIzbriši
  12. Uh, malo previše ipak nosiš. Ja sam ove godine bila uzorna, nisam imala puno stvari, a na kraju se sve svodilo na kreme za spf, okoloočne i noćne kreme.

    OdgovoriIzbriši