Instapost - lipanj - a little make up obsessed

Instapost - lipanj


 Novi mjesec je, tako da je na redu novi instapost. Iako početak mjeseca nije bio nešto obećavajuć, na kraju je to ispao jako produktivan, ispunjen i uspješan mjesec.

Kad kažem da početak mjeseca nije bio obećavajuć, uistinu to mislim - mjesec je počeo upalom sinusa. Imam problema sa sinusima i svaka prehlada meni udari na njih. Moj veliki saveznik tada je rhino horn kojim ispirem nos (sa slanom vodom). Nemate pojma koliko mi to olakšava život u tim danima ♥

Ukoliko imate problema sa sinusima, ovo je moja topla preporuka, sada proizvodi takav proizvod i naš Aqua Maris.


Na testiranje sam dobila i neke Paula's Choice proizvode - Paula's Choice CLEAR Anti-Redness Exfoliating Solution With 2% Salicylic Acid, Extra Strength i Paula's Choice Resist Ultra-Light Super Antioxidant Concentrate Serum koje sam spomenula i u zadnjem new in postu.


A na testiranje su s Pink Pande došle i Make Up Revolution stvarčice.


Majka me razveselila ovom divnom limenom kutijom s lavandom, a ovu drugu sam onda ja kupila dragoj prijateljici ♥
Inače, totalno padam na ovakve limene kutije ♥


Bila sam u predivnom studiju Ministry of Beauty na Make up radionici sa Silvom Stojanović powered by Budi.in. O tome ste mogle čitati u ovom postu. Silva me oduševila i sve u svemu, to je bilo jako lijepo iskustvo.  


Nakon toga sam prošetala gradom i prizalogajila s Ivanom i Andreom, a kako je tada trajao C'est is the best, uslikala sam i ove ulične umjetnike. Nisu li izvrsni? :)


Nakon toga sam i sjela s Andreom na piće - Somersby za mene, radler za Andreu :)


Puno puta su mi prošli mjesec dan uljepšale sitnice, a u zadnje vrijeme me oduševljava kako se Kraš trudi oko pakiranja svojih bomboniera.


Otišle smo podržati i trku Volim trčanje, čiji je sponzor bio brand s kojim rado surađujem - La Roche-Posay, a na slici možete vidjeti kako su ukrasili drveće uz Savski most. 


Pisala sam o čišćenju lica ljeti (klik za post), a ovo je moj izbor proizvoda za čist ten.


U Kauflandu su bile na akciji neke Disney stvarčice, pa sam ja, kao pravo dijete, a ne odrasla žena, pohrlila po njih. Kupila sam si torbu za kupovinu s Minnie te šalicu, a uzela sam i torbu za kupovinu s Disney princezama i pernicu koju koristim kao neseser, a koju ste mogle vidjeti u postu What's In My Cosmetic Bag.


Definitivno je lak mjeseca bio p2 Sand Style lak u nijansi Dreamy čiji ste swatch mogle vidjeti u ovom postu, a također sam a spomenula i u Obsessed with...#03 postu.


Loreal Luxe je organizirao Summer Escape za nas, o čemu ste mogli čitati ovdje. Tu sam definitivno ustanovila da mi treba Clarisonic, a kao i uvijek, tim se potrudio prigodno dekorirati prostor, a i hrana je bila prigodna, ljetna.


Po  povratku s eventa (koji je bio dan prije početka Svjetskog prvenstva u nogometu) sam prolazila pokraj Muzeja automobila Ferdinand Budicki i MORALA sam uslikati ovog preslatkog fiću s "kockicama". 



Moja Minnie šalica u akciji - kasnojutarnje subotnje ispijanje kave u mojoj omiljenoj pidžami ♥



Doma imamo puno orhideja, a čak njih 5 ih trenutno cvate ♥ 
Ovdje su uslikane na svom "kupanju". Inače, orhideje se "zalijevaju" tako da ih uronite s teglom u vodu.



Ukrala sam jednoj bebi kašicu :D Hipp Good Night kašica s čokoladom i grizom. Divna je ♥



Vječno prokletstvo, mislim da za ovu sliku nije potreban komentar :)

Stigli su mi i Aussie proizvodi, Aussie Miracle Moist šampon sam već imala prilike isprobati, kao i 3 minute Miracle Reconstructor (recenzija), a noviteti su Aussie Dessata četka za kosu (izvrsna je!) i Miracle Recharge Moisture (leave in regenerator).


I ja sam podlegla nogometnoj groznici - ovdje je Super Mario (Mandžukić). Utakmica protiv Kameruna nam je nažalost bila jedino veselje.



Trešnja na trešnji na trešnji :)
Trešnje do prije par godina nisam jela (ne znam zašto), no sad ih jako volim. Posebno ovakve neobične :)



Već sam napisala da mi je ovo bio jako produktivan i uspješan mjesec. A ovaj buket su mi baš iz tog razloga poslali meni  jako dragi ljudi ♥


Iako volim i trešnje i jagode i razne druge vrste voća, moja najveća ljubav su ipak maline, mogla bih živjeti na njima ♥


 A mjesec je završio zatvaranjem jedne ere za moju obitelj, što smo obilježili na jako lijep način, nazdravili smo s dragim prijateljima koji su nas iznenadili zvonom na vratima i bocom šampanjca ♥


Nadam se da je i vaš mjesec bio tako ispunjen uspjesima, veseljem i dragim ljudima ♥

CONVERSATION

26 komentari:

  1. Limene kutijice <3 Disney <3 Orhideje <3 <3 <3 ja ih imam 6, od toga 2 trenutno cvetaju, jedna se sprema, a ostalima bujaju listovi :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i meni se sad još jedna sprema procvasti, jedva čekam :D <3

      Izbriši
  2. Orhideje su predivne. mama i ja imamo prvu orhideju, nažalost, jedan dan smo je ostavili na prejakom suncu i otpali su nam svi cvjetovi...sad samo rastu oni golemi mesnati listovi, a od cvjetova ništa...baš sam ljubomorna na vaše orhideje...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj, šteta, one baš ne vole direktno sunce :(
      Probajte kupiti gnojivo za orhideje, možda krenu i pupoljci :)

      Izbriši
  3. predivan post. dobila sam i ja aussie, odlični su proizvodi. cvjeće mi se jako sviđa jer sam i sama veliki ljubitelj. buket je prekokrasan! drago mije sto nisam jedina kojoj se sampon/kupka na priceze sa shimmerom jako sviđa! :Đ

    OdgovoriIzbriši
  4. Meni je bilo drago biti dijelom tvog divnog mjeseca ;).

    ps-ja imam isto problema sa sinusima, sve znam :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A meni je drago da si bila dio njega ;)

      Nisam znala da smo supatnice po sinusima, sve razumiješ onda :(

      Izbriši
  5. Predivan mjesec :D Fićo mi je legendaran :) Maline su mi najdraže voće i ovaj mjesec sam ih jela u svim mogućim kombinacijama :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Vidim da su mi neke slike promaknule na Instagramu pa ih je lijepo sve vidjeti na jednom mjestu. Baš ti je slatka Minnie šalica. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, ovo dođe kao dobar sažetak :)
      A šalica je medena, hvala ti :)

      Izbriši
  7. Limene kutijice obozavam! Orhideje isto, ali mi nikako ne uspojevaju! Tvoj raspored radnog dana je isti kao moj! Svaku vecer mislim kako cu ranije ma spavanje, a onda mi bas nesto zaokupi paznju.....jagode i tresnje-, maline-ne!

    OdgovoriIzbriši
  8. Ove limene kutijice vec dugo gledam, i sutra idem po njih dok ih nisu drugi pokupili! orhideje su mi najdraze cvijece, ali mi bas odrzavanje i ne ide. koliko cesto ih stavljas u vodu? zanimljiv post!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. U mom Kiku onih s lavandom više nije bilo, nadam se da ćeš ti imati više sreće :)

      Orhideje ljeti stavljam svakih 5 dana u vodu, zimi jednom tjedno. S tim da svaka 2 tjedna stavim tekuće gnojivo za orhideje. Cvjetaju kao lude, evo, baš još jedna ima pupoljke :)

      Izbriši
  9. Obožavam orhideje i višnje i maline i nikad mi neće biti dosadno pojesti niti nagledat se! Jako su ti lijepe slike! Nažalost i ja imam problema sa sinusima i također imam tu kadicu za nos. Moja preporuka, ako nisi već isprobala, je koloidno srebro koje se koristi kao kapi za nos i Headache Soother krema od Badger Balm - za ublažavanje glavobolje.

    OdgovoriIzbriši
  10. Baš lijepe fotografije :D
    zašto nisam znala za ovaj popust na Disney stvarčice, baš mi je slatkaa ova Minnie šalica <3
    gdje se mogu naći ovakve limene kutijice?
    i sama imam problem sa spavanjem, zbog Interneta i serija.. onda sam pola dana zombi, trebam to mijenjati hehe :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti, šalica je divna :D <3
      Limene kutijice su iz Kik-a :)

      Ja baš ne bih trebala tako jer se treba ustati rano ujutro, ali eto, zato sam uvijek pospana :(

      Izbriši
  11. Draga prijateljica uživa u prekrasnoj kutiji :)))) ♥
    O spavanju bolje da ništa ne govorim... da mi je samo jedan dan u komadu 12 sati da odspavam preporodila bih se :D
    e da, presladak mi je i bas simpatićan ovaj Fićooooo :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da iživaš, šteta što nije više bilo lavande :)

      Jooj, i ja bih rado 12 sati spavala :)))

      Izbriši
  12. Divne su slike, lep ti je mesec bio. Aussie proizvode jako zelim da probam, ali naravno ne mogu se naci u Srbiji. Pretpostavljam da je njihova cetka kao tangle teezer? :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, da, isti sistem kao tangle teezer :)
      Nadam se da će se netko sjetiti i uvesti vam njihove proizvode :)

      Izbriši
  13. Orhidejiceeee :)) Divan ti je mjesec bio, ne znam što bih izdvojila - od kockastog fiće, uličnih zabavljača, buketa, prekrasnih limenih kutijica... i da, taj "rog" za sinuse, meni ne treba, ali dragi ima sa sinusima problema i nikako ga ne mogu natjerati da isproba to, pa onda neću niti trošiti novce jer znam da ga ne bi niti pipnuo i na kraju bih ga ja koristila :D

    OdgovoriIzbriši
  14. joj fićek je presladak :D limene kutijice su i meni drage, zapravo volim razne kutijice al limene su mi baš nekako retro :D a što se tiče voća - ja i trešnje i maline volim, ma volim sve voće iako sam rođeni mesožder :P hahaha

    OdgovoriIzbriši