Favoriti mjeseca - srpanj 2014. - a little make up obsessed

Favoriti mjeseca - srpanj 2014.

Početak novog mjeseca znači da je vrijeme za favorite prošlog. On je svakako bio u znaku preparative i to uglavnom proizvoda za tijelo. 


To ne treba čuditi jer s dolaskom toplijih dana zanemarujem dekorativu i više se okrećem preparativi i njezi kože tijela, pa i stopala, a i zaštiti kose, kao i proizvodima koji me osvježavaju.



Kerastase Soleil CC krema* se našla među favoritima iako je more došlo na red tek krajem srpnja. Riječ je o proizvodu koji obećava zaštitu, obnavljanje i sjaj i uistinu to radi. Kosa je nakon korištenja sjajna i čudesno mekana, što mene svaki put iznova oduševi.

Melvita vodica s cvijetom naranče je jedan od favorita koje držim u hladnjaku i vadim po potrebi. Riječ je o hidrolatu koji smiruje i omekšava kožu. Uistinu, ukoliko mi se pojavi neko crvenilo, pošpricam lice njome i odmah osjećam olakšanje na koži.

Garnier Ambre Solaire sprej za samotamnjenje je proizvod čiju sam recenziju mislila napraviti prije mora, no kako se odlazak na more neočekivano pomaknuo na raniji datum, jednostavno nisam stigla poslikati efekt koji daje na koži, pa će čekati bolje dane. Riječ je o jako dobrom proizvodu za samotamnjenje uz kojeg (uz pravilno nanošenje) nećete imati fleke, a uz to daje i lijepu, prirodnu boju.



Nuxe Huile Prodigieuse OR* je proizvod koji se izvrsno slagao s mojim tamnim (umjetnim) tenom, no lijepo se slaže i sa svjetlijom puti. Više o njemu ćete uskoro moći pročitati u recenziji.

L'Occitane Frisson de Verveine* je miris koji neprestano koristim od kad sam ga dobila. Toliko je lagan i osvježavajuć da je to čudo, savršeno mi odgovara, a vjerojatno ga sama nikad ne bih ni probala baš zbog citronovca koji je u njemu, no u kombinaciji sa svim ostalim sastojcima je predivan na mojoj koži. Više o njemu možete pročitati OVDJE


Kako sam se samotamnila, bio mi je potreban i dobar piling za pripremu kože kako ne bih bila sva flekava i tu me oduševio Balea uljni piling - limunska trava. Dovoljno grub, a opet hranjiv i uz to divno miriše. Za mene definitivno omiljeni ljetni piling. Njegovu recenziju možete pročitati OVDJE

Kako su ljeti stopala posebno izložena vanjskim utjecajima, bitno ih je i dobro njegovati, a ja svoja stopala već godinu dana njegujem fenomenalnom Barfuss maskom za stopala. Hvalospjev sam napisala u OVOM postu, pa neću puno duljiti kad tamo pišu moji kompletni dojmovi.



I to je to od mojih favorita :)

Imamo li koji zajednički favorit? Što ste vi voljele prošlog mjeseca?


*PR uzorak (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda. Za više informacija pročitajte Pravila i informacije o stranici.)   

CONVERSATION

4 komentari:

  1. Dopadaju mi se favoriti kako zvuče, baš su pravi letnji. Nisam ni jedan proizvod probala, mada Nuxe ulje gledam već godinama, a Balea piling bih mogla probati. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Zajednicki favorit je Barfuss maska za stopala,a Balea piling kupujem kroz koji dan.pozz

    OdgovoriIzbriši
  3. Barfuss imam ali od avokada,Nuxe ulje želim već sto godina,valjda ću ga kupiti ubrzo :D

    OdgovoriIzbriši
  4. balein piling naprosto obozavam otkad sam ga kupila, odlican je :)

    OdgovoriIzbriši