Summer escape with Biotherm & Clarisonic - a little make up obsessed

Summer escape with Biotherm & Clarisonic

Prošlog petka Loreal Luxe tim je za nas blogerice priredio pravi bijeg od gradskih vrućina. Uz predivne dekoracije, Matija Posavec, Retail Education and Service Manager je popričao s nama o Clarisonicu i Biotherm proizvodima. 


Za razliku od uređaja s rotirajućim četkicama, Clarisonicova patentirana tehnologija zvučnih valova djeluje na prirodnu elastičnost kože, uklanja dubinske nečistoće iz pora i priprema kožu za bolje upijanje proizvoda za njegu.

Klinički su rezultati pokazali da se korištenjem aparata postiže poboljšano upijanje, a uklanjanje make-upa, nečistoća i masnoća šest je puta učinkovitije od čišćenja lica rukom.

Kod nas su na tržištu dostupa dva Clarisonic uređaja, Clarisonic Plus i Clarisonic Mia 2. 

Clarisonic Plus ima širok spektar primjene, s tri raspoložive brzine za čišćenje lica i postavkama za čišćenje tijela u trajanju od tri minute. Uređaj nježno uklanja mrtve stanice, ostavljajući kožu lica i tijela mekom i glatkom. Ovo je zapravo 2 u 1 uređaj i može se koristiti i za tijelo i za lice, no ovisno o potrebi, mijenjate četkice. Preporučena cijena uređaja je 1.763,62 kn, a uz njega se dobije: uređaj Clarisonic Plus, univerzalni punjač (100v-240v AC; 50/60 Hz) , četka za čišćenje lica – za osjetljivu kožu, četka za čišćenje tijela, osvježavajući gel za čišćenje lica (uzorak od 30 ml) i gel za zaglađivanje i sjaj kože – za tijelo (uzorak od 60 ml).



Clarisonic Mia 2 također se temelji na metodi soničnih valova; ima dvije brzine, ugrađeni vremenski indikator (T-Timer) s jednominutnim ciklusom čišćenja, a u komplet je uključena i praktična zaštitna kutija – putna futrola.  Mia 2 oscilira naprijed-natrag u dvije dostupne brzine pri soničnim vibracijama od preko 300 okretaja u sekundi, nježno uklanjajući nečistoće iz pora. Čišćenje je toliko učinkovito da koža neusporedivo bolje upija kreme, serume i ostale proizvode za njegu. Klinički su rezultati pokazali smanjenje pora, sitnih linija i bora, te poboljšanje tonusa kože. 

Nakon što je Matija rekao da je dobar i za osobe koje imaju seboreični dermatitis (that would be me), dogovorili smo se da će mi Matija očistiti lice njime. Bojala sam se kako će mi koža reagirati jer je jako osjetljiva, međutim Mia 2 je stvarno izuzetno nježan, čišćenje nema usporedbe s ičim drugim što sam do sada isprobala, a koža mi je nakon toga djelovala "oslobođeno". Iako me nakon toga YSL vizažistica našminkala (to je bio moj uvjet da isprobam uređaj), dakle nisam odmah nanosila sve preparativne proizvode koje nanosim svakodnevno na lice, kad sam došla doma i skinula šminku, te nanijela noćnu njegu, vidjela sam da se proizvodi stvarno brže upijaju. Iako sam se prije dvoumila, sad znam da mi Clarisonic treba. 

Ukoliko ga i vi želite isprobati, to uvijek možete napraviti u Mulleru i CC1 West i u Mulleru na Trgu, gdje je i ekskluzivno dostupan. 

Uz taj divan efekt, uređaj ima i jedinstveni, kompaktni punjač pLink™ koji se magnetski pričvršćuje za dršku te omogućuje 24-minutno korištenje. Za ujednačeno i dubinsko čišćenje lica, Mia 2 sadrži patentom zaštićen T-Timer koji nakon određenog vremena pulsirajući ukazujući da je vrijeme za prelazak na sljedeći dio lica. Time omogućava jednominutni ciklus čišćenja: 20 sekundi na čelu, 20 sekundi na nosu i bradi te po 10 sekundi na svakom obrazu. Aparat je pod dvogodišnjim jamstvom; u potpunosti je vodootporan, što ga čini idealnim za korištenje u kadi ili pod tušem, a uz njega dobivate i kutiju optimalnu za nošenje na put. 

Komplet Clarisonic Mia 2 sadrži:  uređaj Clarisonic Mia 2, univerzalni punjač, četku za čišćenje lica – za osjetljivu kožu, gel za čišćenje lica (uzorak od 30 ml) i zaštitnu kutiju za nošenje na put.

Matija je za moju kožu preporučio delicate četku, pa ukoliko i vi imate osjetljivu kožu, mislim da je to dobra preporuka i za vas. 

Clarisonic Mia 2 sonično čišćenje lica prodaje se po cijeni od: 1.175,70 HRK - ekskluzivno u Muelleru: Trg i CC1 West.



Osim Clarisonica, riječ je bila i o Biothermu. Biotherm je predvodnik u biologiji kože od 1952. Koristeći snagu svjetskih voda stvaramo napredna rješenja za njegu kože koja djeluju dubinski i u optimalnoj srodnosti s kožom. Koriste mikroorganizame, planktone i alge s jedinstvenim i snažnim svojstvima koja svakog dana otvaraju nove horizonte za znanost, zdravlje i ljepotu.


Matija nam je preporičio Aquasource liniju, posebno Aquasource Deep Serum, eliksir sa 3x većom koncentracijom Aquasource regenerativnog termalnog planktona i hidratantne Manoze. Riječ je o laganom serumu za dubinsku hidrataciju.

Iz te linije treba još spomenuti hidratantnu kremu - svakih 7 sekundi se proda jedan primjerak. 

Tu je još i Aquasource gel-krema za koju kažu da klizi rashlađujuće po koži lica s neprimjetno vodenastom lakoćom gela. Isprobat ću je i javiti vam moje dojmove.

PURE∙FECT SKIN linija ciljano djeluje na smanjivanje nepravilnosti u mlađoj i starijoj dobi kroz trostruku formulu protiv neprirodnog sjaja, vidljivih pora i nepravilnosti. 

Snažna antibakterijska svojstva ekstrakta alge Laminaria digitata regulira lučenje sebuma, a ekstrakt perlita upotpunjuje aktivne sastojke koji poboljšavaju kvalitetu naše kože. Na testiranje sam dobila gel iz te linije i očekujte dojmove idući mjesec.


Biotherm je tu i kad je njega tijela u pitanju - valja spomenuti Slimming Duo - kombinacija CELLULI ERASER i BODY SCULPTER tretmana prošla je kroz čitav niz testova kako bi se procijenila njihovu učinkovitost u paru: svakodnevno nanošenje tijekom perioda od 4 tjedna omogućuje gubljenje centimetara na bedrima, istovjetno odlasku na 6 tretmana mršavljenja. 

Tu je još i LAIT CORPOREL, već kultno mlijeko za tijelo, izuzetno hranjivo i blagog mirisa citrusa. Zanimljivo je i da daje blagi efekt hlađenja koji je idealan za ljetne dane. Ovaj proizvod moja mama godinama koristi i ne mijenja ga za nijedan drugi, mislim da vam i to nešto govori :)



Naravno, za kraj su nas čekale i divne slastice, baš u bojama ljeta - tko ne bi uživao? :)

Hvala još jednom našim domaćinima na pozivu i druženju.

Što vi kažete, jeste li isprobale Clarisonic, privlači li vas? I jeste li probale - i ako jeste, koje Biotherm proizvode volite?

CONVERSATION

11 komentari:

  1. Volim Biotherm kreme za lice, isprobala sam Aquasource dnevnu i laganu Aquasource noćnu (zapravo je to gel) koja mi je odlična za ljeto. Imam i jednu gelastu okoloočnu koja mi je super, a jedna noćna okoloočna mi nije valjala jer me peckala - a sada na poslu ne znam kako se točno zove išta od toga što sam nabrojila :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. mene sad zanima ta okoloočna koja ti je bila super :)

      Izbriši
  2. Kako se ekipa u L'oreal Luxe-u uvijek potrudi oko evenata, stvarno izgleda sve predivno i super osmišljeno. Žao mi je što nisam mogla doći. Clarisonic nisam probala, a od Biotherma jesam neke proizvode, nova BB krema mi se sviđa.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, u L'Oreal Luxe se uvijek potrude oko evenata, stvarno je uvijek sve izvrsno osmišljeno :)
      Clarisonic probaj :)

      Izbriši
  3. Ajoj i ja želim tooooo :-( Nadam se da ću jednom moći izdvojit kunice za Clarisonic. Zvuči predobro. Snašla si se ti vidim ja čak i za make-up haha. Bravo! Da sam bar mogla bit tamo. Uživala bih. Uživala sam i ovako čitajući jer si sve super detaljno napisala. Ove slastice na kraju su isto primamljive kao i Clarisonic. :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da, Clarisonic nije jeftin, ali bojim se da mi treba :)
      A za make up sam se snašla - pa neću gradom hodati nenašminkana :)))))

      Izbriši
  4. Imam Clarisonic i oooodlican je,svakome bih ga preporucila!Nisam se puno dvoumila,procitala sam 2,3 recenzije,isprobala ga na ruci i dan kasnije je bio moj:-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja sam se dvoumila jer stvarno imam osjetljivu kožu, no mislim da sad više nemam dvojbi :)
      uživaj u svom :)

      Izbriši
  5. Ja sam oduševljena cijelim konceptom i uređenjem eventa :D
    Clarisonic mi je još uvijek financijski nedostupan ali jednom će biti moj! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. je, stvarno je bilo izvrsno osmišljeno :)
      A Clarisonic - nadam se da će što prije biti tvoj (a i moj) :)))

      Izbriši
  6. Bilo nam je lijepo i drago mi je da si napokon isprobala Clarisonic i uvjerila se koliko je dobar.

    OdgovoriIzbriši