Obsessed with... #01 - a little make up obsessed

Obsessed with... #01

Odlučila sam uvesti novu rubriku nedjeljom - "Obsessed with...". Kao što i samo ime bloga govori, kozmetika je kod mene opsesija, a unutar te opsesije, uvijek postoje neki proizvodi kojima sam trenutno opsjednuta, tako da sam konačno odlučila malo upotrijebiti i ime bloga da bi iz njega konačno izašlo ime nekog posta.


Reći ćete - pa zar treba i ta vrsta posta uz Favorite mjeseca? Da, treba. U favoritima se uglavnom trudim istaknuti proizvodi koji su novi(ji) u mojoj kolekciji i koji su me oduševili, dok u obsessed postovima će često puta biti i riječ o nekim proizvodima koje koristim duže vrijeme, no jako sam ih voljela/koristila prošlog tjedna. Ovotjedni proizvodi su bili u "pogonu" baš svaki dan ovog tjedna, tako da svakako idu u ovu kategoriju.


Nakon ovog podužeg uvoda, donosim vam konačno i proizvode kojima sam ovog tjedna bila opsjednuta:



  • L'Occitane Sublime Beauty BB krema* je proizvod koji sam dobila na nedavnom mini tretmanu u L'Occitane trgovini. Lani sam imala tester i nije mi odgovarala - stvarno to ne znam objasniti, ali koža mi sad super reagira na nju. Lagana, sa SPF 30, lijepo ujednači ten i ne zamastim se brzo s njom. Proizvod koji sam nosila veći dio svibnja, čak je završila i u favoritima mjeseca i eto, ljubav se nastavila i sad u lipnju.
  • Stila bronzing powder shade 01 - izvrsna boja koja licu daje dojam osunčanosti i predivna tekstura su  bili dovoljni da ovaj proizvod proglasim jednim od favorita prošlog mjeseca. Nanosim ga na način koji  je preporučila Silva Stojanović (Ministry of Beauty).
  • p2 sand style 120 dreamy je lak koji sam nosila cijeli (da, dobro čitate - cijeli!) tjedan na noktima ♥ prava ljetna boja koja će sigurno biti puno nošena ovog ljeta. Swatch možete vidjeti ovdje.
  • MAC Blot Powder/Pressed - proizvod koji sudjeluje u održavanju mog lica matiranim (s još nekim proizvodima, no o tome u posebnom postu). Moja boja je medium dark i savršeno se stapa s mojim tenom. Inače, za matiranje jako volim i Ben Nye Banana Luxury Powder kao i Givenchy Prisme Libre, no pošto su oba u prahu, tražila sam proizvod koji će mi biti praktičnije navesti i kad sam negdje "na terenu" i našla sam idealnog suputnika u ovom proizvodu.
Kako vam se sviđa nova rubrika? Što ste vi posebno voljele ovaj tjedan?

*PR uzorak (iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu su iskrena neovisno o porijeklu proizvoda. Za više informacija pročitajte Pravila i informacije o stranici.)   

CONVERSATION

22 komentari:

  1. super rubrika :)
    i ja sam baš skužila kako preskačem neke stvari u postovima, a stvarno su mi oke, i zaslužuju da ih se spomene :D
    ovo je super način da sve malo po malo obuhvatiš :)
    baš me zanima ovaj Stila Bronzer :D
    meni je tjedan prošao u pripremanju zadnjeg projekta za faks hehe nisam nikud ni išla, ali sam zato stavljala Barfuss masku za stopla :) Voljela sam SAN dnevnu kremu i Seche Vite top coat :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. baš to, neki proizvodi stvarno zaslužuju da ih se spomene :)

      bit će recenzija Stila bronzera uskoro :)
      Nadam se da ti je maska dobra :)))

      Izbriši
  2. Ja sam očito u fazi u kojoj si ti bila prošle godine, jer mi L BB krema nikako ne odgovara.. Moram doći u tvoju fazu :D
    Piši i MAC Blotu! Meni Banana nije bila dobra za matiranje pak... Mora biti da sam masnija od tebe koliko god to čudno zvučalo hehe :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. postani mješovita :P
      meni je izgleda koža divljala lani nakon ljeta, pa mi valjda zato nije odgovarala. Barem mislim, ne znam, iskreno, ne sjećam se da sam neku muku mučila s kožom, ali se sjećam da mi je grozna bila na licu.

      MAC Blot recenzija ide uskoro, bolji je od banane i to puno ;)
      A ajde da si i ti nekako masnija od mene :)

      Izbriši
  3. Najviše mi se sviđa Stila bronzer, i ofkors p2 hrapavac :) super rubrika, baš ima smisla i veselim se otkrivanju raznih novih dobrih proizvoda! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala na mišljenju o rubrici, a stvarčice koje ti se sviđaju iz posta su stvarno divne :)

      Izbriši
  4. Rubrika je savršena :) Taman se lijepo nadopunjuje sa nazivom bloga. Prošli tjedan me oduševio E.L.F. blush Peachy Cheaky kojeg sam stalno nosila :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti ;))))

      sad sam ga guglala i razumijem ljubav :)

      Izbriši
  5. ne možeš vjerovati, prošle godine mi je ta bb krema super odgovarala, a ove godine nikako :(

    OdgovoriIzbriši
  6. Sviđa mi se uvedena rubrika jer to pokazuje trenutno korištene i tjedne proizvode. Tako se bolje upoznajemo s tvojim navikama koje svakodnevno obavljaš, a odnose se na kozmetičke proizvode. Ova BB krema me baš zaintrigirala i zanima me da li ističe suhe dijelove.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :)
      Što se tiče isticanja suhih dijelova - trenutno mi je lice savršeno hidratizirano, pa ih nemam i ne mogu reći ništa na tu temu :(

      Izbriši
  7. Stvarno je super ova BB krema. :) Stila bronzing powder djeluje interesantno.

    OdgovoriIzbriši
  8. Opsesija Stila bronzerom je u potpunosti opravdana! Već me dugo neki proizvod nije tako oduševio i svaki put kad ga koristim u sebi govorim OMGOMGOGOMG :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahahahahaha dobro, ja baš ne govorim svaki put OMGOMG, ali da, stvarno je za divljenje :)

      Izbriši
  9. Joooj bas je lijepi ovaj lak! I ja bih ga nosila tjedan :D.

    OdgovoriIzbriši
  10. Ok.... sad definitvno uz Stila convertible colours želim i njihov bronzer :D Stvarno ću vas sve morat prestat čitati :v

    OdgovoriIzbriši
  11. Odlična rubrika ;) ... baš kao i BB-ca i blot.

    OdgovoriIzbriši