New In #2 - a little make up obsessed

New In #2

Zadnji new in post je bio prije cca. mjesec dana, a svašta se nakupilo kod mene, pa je došlo vrijeme za novi ovakav post. Iskreno, mislila sam da će se slijedeći new in postovi sastojati samo od PR proizvoda, no naravno da se nisam suzdržala nego sam i kupovala.

Neću puno duljiti nego ću krenuti s proizvodima, nekako više-manje kronološkim redom ovaj put, a ne po funkciji - vi vičite što vas posebno zanima :)

Iako je moj omiljeni balzam za usne Nuxe Reve de Miel (recenzija), nisam odoljela posebnoj ponudi na Jagodici gdje sam za cca. 4 eura kupila Korres Lip Butter In Pomegrante. To što sam ga uvrstila u prošlomjesečne favorite znači da nisam zažalila tu kupnju. Osim njega, kupila sam i Balea Mandel Traum Lip Balm koji je LE, a mene je posebno zainteresirao zbog onog "mandel" u sebi, obožavam badem i sve s bademom me odmah privlači. Trebao mi je stick za torbu jer ne volim gurati prste u teglice kad sam vani, pa sam ga odlučila probati.


Pošto dugo nisam radila kuru učvršćivanja noktiju, kupila sam moj omiljeni proizvod za te svrhe, Eveline 8u1 (recenzija), a nisam odoljela ni Catrice Million Brilliance LE u nijansi The Big Bling Theory koji ste mogle vidjeti u ovom postu. Nisam nikako zadovoljna lakom i ide u druge ruke gdje će mu, nadam se , biti ljepše.
Od moje drage M. sam dobila Catrice Crushed Crystals lak u nijansi PLUMdog Millionaire koji je totalni pogodak, a mogle ste ga vidjeti ovdje. Hvala M. još jednom ♥


U ovom postu ste već vidjele ove IKEA stvarčice koje mi je predraga A. uzela u Italiji, ali tako su mi lijepe da su morale biti uvrštene i u ovaj post ♥



Došle su mi stvarčice iz Avona - Avon makeup setting spray*, Avon Aero Volume maskara* o kojoj ste mogle čitati u ovom postu i Avon Ultra Shiny Tubes sjajila u nijansama Naturally Nude*, Dreamy Peach* i Caramel Crush.*


Jedna od mojih "bolesti" (a s druge strane što nije moja bolest?!) su i gelovi za tuširanje. Jako volim Dove Winter Care gel za tuširanje i to je zapravo jedini Dove koji kupujem zadnjih godinu dana. To je zimska edicija, tako da sam pravila zalihe - imam još jedan u upotrebi. Fa Mystic Moments Perlenproteine & Black Calla meni miriše na ljubičice koje apsolutno obožavam, pa uvijek volim imati ovaj gel u kupaonici. Kako gelove biram prema raspoloženju, ovo je najčešće moj comfort shower gel :)



Ne znam znate li (objavila sam svojedobno na Facebooku) da mi je Vichy ponudio da sudjelujem u programu 100 DANA 100 ŽENA: u 100 dana 100 će žena u Hrvatskoj putem personalizirane rutine staviti Vichy proizvode na test svoje idealne kože i dugoročno preoblikovati njenu kvalitetu i zdravlje. Proizvodi koje sam dobila nakon dijagnoze kože su Vichy Aqualia Thermal serum* koji sam i prije koristila i voljela, Vichy Normaderm Global anti-imperfection hydrating care* i Vichy Normaderm Purifying pore tightening lotion*.


Na tržište je došao novi La Roche-Posay Effaclar Duo+* (koji i vi možete osvojiti na darivanju), a dobila sam i La Roche-Posay fiziološku micelarnu* koja je od sada dostupna i u ambalaži od 400 ml.


S oduševljenjem sam vam u ovom postu pisala o posjeti Chanel Beauty storeu gdje sam na olfativnom baru našla svoj idealni Chanel miris - Chanel Chance* koji sam tom prilikom dobila kao individualni dio poklona, a sve blogerice koje smo bile, pa tako i ja smo dobile klasik - Chanel No.5*, a tu su se našli još i Chanel Hydramax+ active serum* i Chanel Imitable maskara*. Slikala sam sve uz Chanel vrećice jer Chanel The Art Of Wrapping stvarno nije samo floskula ♥


ovom postu sam vam pisala o predstavljanju Organix linije, dostupne ekskluzivno u KOZMO parfumerijama. Isprobavam Šampon s kokosovim mlijekom* i Macadamia suho ulje*. Dojmovi su i više nego pozitivni, no bit će recenzija, pa ću onda više napisati o proizvodima.


I konačno smo došli do zadnjih noviteta - Melvita cvjetne vode od ruže i cvjetova naranče kojima sam se nagradila nakon 11 kilometarske šetnje, zatim tu se našla Clinique All About Eyes Rich krema, Calvin Klein Mesmerize ruž (koji je bio poklon uz kupnju Clinique kremice) i poklon od predrage A. koji mi je danas popravio dan - KIKO Smart Lipstick 922 Lilac ♥


Eto, to bi bili svi moji noviteti :)
Zanima li vas nešto posebno? Što ste vi kupovale u zadnje vrijeme?

*PR uzorak (bez obzira na porijeklo proizvoda, garantiram da su iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu iskrena. Za više informacija pročitajte Pravila i informacije o stranici.)   

CONVERSATION

45 komentari:

  1. Ajme Chanel! Mislim da je jasno da taj dio new in posta najviše oduševio (btw. chanel chance mi je najdraži njihov parfemčić). Sviđa mi se i Melvita i Clinique i Korres i Organix (zapravo sve ono što još nisam isprobala :D).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Melvita cvjetne vodice su divne, sad sam skužila da ovu od ruže nisam nikad recenzirala iako sam ju i prije koristila, morat ću to promijeniti :)
      Mislim da bi ti se svidjela :)

      Izbriši
  2. Meni se apsolutno sve sviđa! Jedva čekam čuti više o Melviti.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Melvita cvjetna vodica od ruže je san snova <3
      korištena i prije u nekoliko navrata i stvarno je prekrasna <3
      no bit će recenzije :)

      Izbriši
  3. New in ti je super, ali ono sto se meni najviše sviđa je Chanel chance - always and forever ,to je moj omiljeni parfem. I ja bi ga voljela na poklon.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. parfem je predivan i meni se uvijek sviđao, a još kad mi je i potvrđeno da je to "moj" parfem, mislila sam ga svakako kupiti, tako da me taj poklon posebno razveselio :)

      Izbriši
  4. Dobar ti je ovaj tvoj no-buy! :)) Moram te malo zezat :) Jel ovo Vichy testiranje znači da ne bi trebala ništa koristiti osim ova tri njihova proizvoda?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ma joooj, samo ti zezaj, hvatam se za glavu svaki put, no ne uspijem odoljeti :/
      To znači da su ta tri proizvoda okosnica njege, naravno, postoji još proizvoda koje koristim jer s ovima ne mogu skinuti šminku ili namazati okoloočno područje, ispilingirati lice i tako još neke radnje napraviti, no ovo su proizvodi koji bi trebali sada biti glavni u njezi :)

      Izbriši
  5. Jao divni pokloni i noviteti! Vichy serum mi je jedan od dražih a i ta Chanel maskara je super!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i ja obožavam ovaj Vichy serum, a Chanel maskaru tek trebam probati :)))

      Izbriši
  6. Wow kako je moguce da ja nisam znala za postojanje tog Vichy seruma? Hmmm ima li ga u Srbiji? Bas cu da pogledam, zelim ga!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja ne znam kako je to moguće, no mijenjaj to pod hitno! Ima ga sigurno u Srbiji, divan je za hidrataciju kože, a ne radi cirkuse na licu :)

      Izbriši
  7. Savršene stvarčice si nabavila, ali ove Chanel vrećice...jooooj <3 Gledala sam jučer ove Organix proizvode, baš taj kokos i makadamiju, mirišu super.
    Najviše me zanima recenzija Clinique kremice jer je planiram kupiti i Balea balzam. I ove Melvita vodice.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Clinique kremicu i Melvita cvjetnu vodicu od ruže ti mogu odmah preporučiti jer sam ih već koristila, bit će recenzije, ali ako ti je hića da iskoristiš popust u Melviti, slobodno kupuj ;)
      A Balea balzam nije loš, no nije ništa spektakularno :)

      Izbriši
  8. Mnogo dobrih proizvoda na jednom mestu :)) Koliko zelim da probam organix, steta sto nema kod nas jos uvek jedva cekam tu recenziju.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ima ih za naručiti na britanskim sajtovima ako ti to nešto znači :)
      no bit će recenzija :)

      Izbriši
  9. te prekrasne chanel kese sa pravim kozmetickim blagom :)
    new in je jedan od najboljih ikada <3
    naravno da cu samo mastati o organix proizvodima ://
    dopada mi se i ova melvita cvetna voda! uf, sve je krasno draga :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da, divne su te vrećice <3
      ako naručuješ izvana, ima organix proizvodima na britanskim sajtovima :)
      i hvala ti draga Lena :)

      Izbriši
  10. Odličan ti je new in :)) Zadnjih dana mi pred oči skaču samo Melvita kupovine, ljubomorna sam :)
    Počela sam dnevno pratiti ponude na jagodici i mislim da pada u vodu moja odluka o ne kupovanju ....

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ako trebaš što, viči :)

      i da, dnevne ponude na jagodici su zlo :)

      Izbriši
  11. Možeš li mi samo reći kakav ti je Avonov fiksator?

    OdgovoriIzbriši
  12. Prekrasan new in :) Sve mi se sviđa i veselim se novim recenzijama :D

    OdgovoriIzbriši
  13. Meni se apsolutno sve sviđa! Kao da sam ja sama sve birala. :D Zanimaju me dojmovi o LRP micelarnoj pa požuriii s testiranjem ;))
    Melvitine vodice sam imala u mini pakiranjima i baš su mi odlične, pogotovo ona s narančom, ali morat cu propustit ovu akciju, teška srca :(
    I definitivno ću se zaletit do Kozma po Organix šampon od kokosa :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. bit će još vodica :)
      LRP micelarna uskoro ide na test, a šampon mi je drago da si u međuvremenu kupila :D

      Izbriši
  14. Imala sam Chance,imam Clinique...a jako želim probati Organix:D Marina

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja sam za sada jako zadovoljna Organixom, pa ti mogu reći da probaš :)

      Izbriši
  15. Divan ti je new in i ne znam sta bih prije izdvojila. Chanel stvari su krasne, a mene mozda najvise zanimaju te Organix stvari za kosu. I ja sam luda za bademima. Bas sam juce uzela gel za tusiranje sa mirisom badema, a imam i taj balzam. Ako volis miris badema u kozmetici, pomirisi Hugo Boss parfem Pure Purple. :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. vidjela sam tvoj gel za tuširanje i što reći nego njam njam :D
      A Pure Purple idem pomirisati prvom prilikom :)

      Izbriši
  16. jako lijepe nove stvari :)
    najviše su mi zanimljive IKEA i AVON stvarčice ;)

    OdgovoriIzbriši
  17. I meni je Chance super, ali jako kišem od njega.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ajoj šteta da kišeš od njega, pogotovo kad ti je super :/

      Izbriši
  18. Korres je jedna od mojih najdražih marki kozmetike! Imam hrpu njihovih stvari. Jedini razlog što nisam uzela taj balzam za usne je jer, isto kao i ti, ne volim gurati prstiće unutra, ali njihov Mango Butter Lipstick nisam ispuštala iz ruku.

    Zanima me kako su ti se svidjele Melvitine cvijetne vodice? Ja sam isto razmišljala uzeti od ruže, ali sam ipak uzela Primaverin toner umjesto toga.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Melvita od ruže je predivna i to je ponovna kupnja, stvarno lijepo hidratizira i omekšava kožu :)

      Korres me uvijek jako privlačio, no nisam nikad ništa uzela, a mislim da sam se sad s ovim lip butterom malo navukla :)

      Izbriši
  19. Super new in, bas lijepe stvari! Vichy Aqualia thermal serum me najvise zanima jer sam bas nedavno pocela koristiti njihovu nocnu kremu iz te linije. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja obožavam i tu noćnu i dnevnu i serum, divna mi je ta linija :)

      Izbriši
  20. Baš me zanima kako su se ti svidjeli Avonovi glossi? Imaju boju na usnama?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nažalost, nisam ih još ni probala, no bit će recenzija kad ih testiram :)

      Izbriši
  21. Zanima me Clinique krema, jesi li možda već napravila recenziju?

    OdgovoriIzbriši