Estee Lauder Double Wear Zero Smudge Lengthening Mascara - a little make up obsessed

Estee Lauder Double Wear Zero Smudge Lengthening Mascara

Kad sam radila svoj zadnji EOTD (Eye Of The Day) post, jako puno pohvala sam dobila na račun trepavica. Tad sam napisala da to nisam ja nego moja EL maskara. I stvarno, ova maskara je divna ♥



Pakiranje koje vidite na slikama je GWP pakiranje koje sam dobila prilikom jedne kupnje (izvan Hrvatske - da se ne čudite kako sam to dobila u našim parfumerijama). Full size sadrži količinu od 6 ml i prodaje se po cijeni od 249 kn. Moja nijansa je Black, a postoji još i u nijansi Brown.

Četkica je old school, a meni to odgovara, njome mogu savršeno odvojiti i obuhvatiti baš svaku trepavicu.




"Ova maskara obećava izgled koji se ne razmazuje 15 sati. Otporna na visoke temperature i visoku vlažnost zraka. Ne razmazuje se, ljušti niti ne umanjuje nošenjem."

Ono što ću vam ja reći jest da je stvarno tako. Ova maskara uistinu traje na očima bez problema od jutra do u noć (isprobano), bez da će se razmazati ili trusiti. Pošto sam zadnjih dana nanosila nešto bogatiju okoloočnu kremu, bilo me strah da ću izgledati kao rakun (da će mi se maskara razmazati oko očiju odnosno rastopiti od kreme), međutim i taj test je prošla. Što se tiče skidanja, ni ovdje nema problema. Skidala sam ju ili dvofaznim uljnim skidačem okoloočnog make up-a, a nekad i micelarnim otopinama i s oba sredstva sam ju kompletno uspijevala skinuti s trepavica. Tako da što se tiče kvalitete, sve (meni) bitne stavke je zadovoljila.

Naravno, postoji još jedna bitna stavka, a ta je da mi ne iritira oči. Moje oči su osjetljive i nosim leće, pa mi je zato jako važno da zadovoljava i taj kriterij. I taj je zadovoljila.

A sada kako izgleda na trepavicama... Na prvoj slici vidite moje oko bez maskare. Moje trepavice nisu neka prevelika sreća same po sebi, nisu preduge, no uvijene su i relativno guste, pa s većinom maskara dobijem dobar efekt. 




Ovako izgleda jedan sloj maskare:




Ja se ispričavam zbog obrva koje djeluju nepočupano, no stvarno nisu takve nego glupi fotić vidi što ljudsko oko ne vidi :)

A ovdje su dva sloja maskare:




Ja sam jako zadovoljna efektom, uistinu produži trepavice i lijepo ih razdvoji. Ova maskara je definitivno u vrhu mojih omiljenih maskara i kad potrošim zalihe, mislim da ću joj se vratiti iako imam želju isprobati i najnoviju iz obitelji Estee Lauder maskara - Estee Lauder Sumptuous Infinite Daring Length + Volume Mascara koja zvuči jako obećavajuće jer obećava i volumen i dužinu.

Kako vam se sviđa efekt moje omiljene Estee Lauder maskare? Koja je vaša omiljena maskara?




CONVERSATION

28 komentari:

  1. Jaaako lijepo izgleda, sviđa mi se...doduše i ja sam se zapalila za novu, mislim da ću nju isprobati...vrebam je već danima, ali nikako da stigne u Muller na trgu, unatoč svim najavama Estee Lauder Hrvatska na fejsu, morat ću je negdje drugdje potražiti :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ovako, pitala sam za maskaru i u Mulleru je još nisu "ulistali", ali možeš ju već kupiti u Douglas parfumerijama :)

      Izbriši
    2. To mi je bila sljedeća destinacija. Odlično, tnx! :)

      Izbriši
  2. Odlično izgleda i baš fino razdvoji i produži trepuše :) Kako god, mislim da se kod mene neće naći... ne kupujem skupe maskare, većinom sam zadovoljna s drogerijskima pa nekako nisam još dobila želju za takvim skupljim "izletom" :D Možda jednom ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. slažem se da se među drogerijskim maskarama može naći jako dobrih proizvoda :)

      Izbriši
  3. Dobro izgleda, samo meni je minus cijena, ne mogu si priuštiti toliko skupu maskaru!

    xo

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. naravno, svatko prema mogućnostima i prioritetima :)

      Izbriši
  4. Drugi sloj je pravo dramatičan. :D

    OdgovoriIzbriši
  5. hmmmm, ništa posebno, bar meni. tu maskaru nisam nikad koristila jer mi je cijena previsoka, zapravo, nema mi smisla kupovati tako skupu maskaru, ali svatko prema svojim mogućnostima kupuje, naravno. isprobala sam podosta drogerijskih maskara raznih marki, jer želim nešto novo isprobati, ali uvijek se vraćam 2000 calorie, ali u zadnjih godinu dana od essence-a ILE mi je savršena, a košta 25 kn!! i bolja mi je od 2000 calorie. još jedna koju sam nedavno otkrila je bipina maskara u žarko rozoj tubici, odlična. za maskaru koja daje takav efekt ne bih dala ni preko 50 kn.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Upravo tako, svatko kupuje prema svojim mogućnostima i potrebama :)
      Meni je bitno da mi se maskara ne razmazuje i da je trajna, a ovo je najtrajnija maskara koju sam probala ;)
      Essence sam nekad davno kupila jednu maskaru koju su svi hvalilli pa su mi od nje trepavice počele otpadati tako da sam njihove maskare prekrižila, a tu Bipinu bih rado probala, ali kad god sam ju gledala, nisam našla nijednu neotvaranu, tako da ju nisam nikad kupila. A za Max Factor 2000 Calorie se slažem da je super maskara, samo otkad je nova verzija s njom moram paziti koju okoloočnu stavljam jer mi se inače razmazuje odnosno "topi", pa izgledam kao panda, a to mi je prevelika tlaka :/

      Izbriši
  6. U poslednja dva dana, naletela sam na tri recenzije odličnih maskara, sve neobičnija do neobičnije. Ova mi se takođe veoma dopada. Prilično dugačka četkica :).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja sam jako zadovoljna :)
      i ako ćeš ikad imati viška novca, preporučam :)

      Izbriši
  7. Drugi sloj je savršen. Baš ono što volim. Moja omiljena je Le volume de Chanel, ali nakon ovog posta se čini da pariraju. I cijena im je čak ista. Uzet ću ovu maskaru u obzir jednom.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i ja volim Le volume de Chanel, a ova mi je čak i bolja zbog trajnosti - Chanel mi se nakon cjelonoćnog izlaska ipak pred kraj znala malo preslikati, EL nikad :)

      Izbriši
  8. Uh, što je lepa! Šteta jedino zbog cene, žao mi da dam toliko para na nešto šta koristim 3 meseca.

    OdgovoriIzbriši
  9. djeluje odlično! baš mi se sviđa :) cijena ko cijena...nije baš primamljiva... :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da, cijena nije tako primamljiva :)
      ali efekt je divan :)

      Izbriši
  10. super ti izgledaju trepavice s ovom maskarom :) nekako daju očima svijež izgled :D

    OdgovoriIzbriši
  11. Imala i bila sam zadovoljna istom :))

    OdgovoriIzbriši
  12. Prvo sam ju mrzila, a onda kada se razradila bila je super. Nije se trusila i odlično je produživala trepavice, ipak za tu cijenu ima boljih.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hmm.. meni je od prvog dana bia fenomenalna :)
      i svakako mi je jedna od najboljih maskara ikad ;)

      Izbriši
  13. Puno puta sam ju gledala i mislala možda ovaj put, ali ne, čim vidim Chanel ili Dior kao da sam hipnotizirana.

    OdgovoriIzbriši