AVON Aero Volume maskara - a little make up obsessed

AVON Aero Volume maskara

Na Facebooku sam pitala o čemu želite čitati danas i odluka je pala na AVON Aero Volume maskaru. Riječ je o najnovijem proizvodu iz Avon asortimana, čije je zaštitno lice Irina Shayk.

Malo sam požurila s ovom recenzijom jer znam da mnoge privlači ovaj novitet, a zanima ih efekt. S druge strane, ovo nije krema pa da je potrebno određeno vrijeme da se vidi njeno djelovanje. Jedino što na temelju ove recenzije nećete saznati koliko brzo se suši ova maskara, odnosno hoće li izdržati ta 3 mjeseca koliko joj je naznačen rok trajanja.



Što kažu iz Avona o ovoj maskari:

Najnovija AeroVolume maskara je savršen izbor za one koji vole osjećaj lakoće na trepavicama, ali i određeni efekt. Super lagana formula ove maskare pruža trepavicama gustoću i volumen bez dodavanja težine.

AeroVolume maskara pruža efekt podignutih trepavica zahvaljujući „Zero Gravity” tehnologiji, koja sadrži formulu sa šupljim vlaknima kako bi trepavice bile ultra lagane.

Jedinstvena četkica u obliku zvijezde podiže i ravnomjerno obavija svaku trepavicu.




Kao što vidite, četkica na prvu djeluje old school, barem je meni tako djelovala dok nisam krenula namazati trepavice njome - onda sam shvatila da ima taj "zvjezdasti" oblik koji, nadam se, primjećujete na slici:




Radi li maskara to što obećava odnosno koji su moji dojmovi o njoj?

Mislim da ćete njeno djelovanje najbolje vidjeti na fotografijama, a onda ću još ponešto dodati o svojim dojmovima. Na prvoj slici vidite moje oko bez maskare - trepavice jesu tu negdje, no nisu ništa posebno.



Na slijedećoj slici je jedan sloj maskare. Vidi se da su trepavice produžene, a dobile su i na volumenu.




Na slijedećoj slici su nanesena dva sloja - mislim da je poprilično jasna razlika između mojih trepavica bez maskare i mojih trepavica s maskarom - dobile su i na dužini i na volumenu.


Jako sam zadovoljna efektom, mislim da je vidljivo i zašto. A ostali dojmovi? Sviđa mi se što maskara nije ni prerijetka ni pregusta, od prvog dana je idealna za upotrebu. Četkica je zanimljiva, nije teško njome rukovati  i najbolji efekt dobivam dok maskaru nanosim "rotirajućim" pokretima, ako razumijete što želim reći.
Kao što se vidi na slikama, nosim leće, moje oči su osjetljive, no nisu negativno reagirale na ovu maskaru.
Ne trusi se, niti se razmazuje. Iako nije vodootporna, neće vam se razmuljati niti nakon par suzica (jučer je dok sam šetala Jarunom puhao jak vjetar, pa su mi oči čak počele suziti, međutim maskara je ostala postojana).

Nemam ni inače problem s "osjećajem" težine na trepavicama, a kako su moje trepavice prirodno uvijene, od nijedne maskare mi ne "spadnu" nakon nekog vremena, pa ne mogu puno reći o ultra laganim trepavicama kakve Avon obećaje.

Što se tiče skidanja, ja ju skidam micelarnom otopinom tako da prislonim blazinicu na kapak i tako to držim otprilike minutu, da se sva maskara otopi, zatim jednostavno potegnem ostatak i maskara se fino skine dolje, ne bojim se da ću se ujutro probuditi kao panda :)

Meni je ovo prva Avon maskara, tako da nisam znala što očekivati, no jako sam zadovoljna efektom koji dobivam ovom maskarom.

U aktualnom katalogu je cijena 47 kn što je čini jeftinijom od većine drogerijskih maskara, a efekt vidite i same, stvarno je dobar :)

Kao što sam u početku teksta napisala, ne znam hoće li se ova maskara osušiti prije isteka roka od 3 mjeseca, no kako ste htjele vidjeti efekt, post je ovdje, a ja ću ga update-ati nakon 3 mjeseca kad vidim je li do kraja ostala ovako dobra.

dva sloja

Kako vam se sviđa efekt ove maskare? Jeste li probale Avon maskare, kako ste zadovoljne njima i imate li još koju preporuku?

*PR uzorak (bez obzira na porijeklo proizvoda, garantiram da su iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu iskrena. Za više informacija pročitajte Pravila i informacije o stranici.)   

CONVERSATION

18 komentari:

  1. obozavam njihovo maskare. jedino mi se one ne truse i ne preslikavaju. morat cu i ovu probati :D (niki)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ova zadnja slika je odlična i super ti stoji!

    OdgovoriIzbriši
  3. Bas je super, skroz po mom ukusu!

    OdgovoriIzbriši
  4. Vec dugo nisam koristila njihove maskare,ali sjecam se da mi je jedna bila jako dobra,vise se ne sjecam kako se zvala,nesto Super shock....mozda?Ova se cini odlicna,stvarno je wow efekt prije i poslije!

    OdgovoriIzbriši
  5. Odlično izgleda! Imala sam davno njihovu maskaru (nemam više pojma koju), koja mi je bila odlična. Drago mi je što si napisala za suzenje očiju. I ja nosim leće i uvijek sam u strahu od suzenja kad mi nešto uleti u oko.

    OdgovoriIzbriši
  6. u dopada mi se :)
    imala sam do sad nekoliko avon maskara i bila sam zadovoljna
    ova me privlači zbog oblika i „Zero Gravity” tehnologije :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Super izgleda ova maskara :) probala sam davno prije njihovu supershock maskarau i nije me oduševila pa nisam nakon toga probavala ni druge, ali ovu ću morati :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Jako lijepo izgleda na trepavicama i baš je zanimljiva neka četkica. Nisam nikad probala nijednu Avon maskaru :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Sretnice! Ova maskara moje neposlusne trepavice namoci I spusti jos vise. Gotova prica. :(

    OdgovoriIzbriši
  10. e sad ju jedva čekam da mi stigne :D Inače su mi se njihove maskare pokazale odličnima (dobar omjer cijene i kvalitete i trajanja)

    OdgovoriIzbriši
  11. Baš sam ju naručila i sad jedva čekam da stigne.Recenzija došla kao naručena :D

    OdgovoriIzbriši
  12. Izgleda zanimljivo, i baš ti lijepo trepavice s njom izgledaju, i probala sam 2-3 Avon-ove maskare i nikako mi nisu odgovarale, sumnjam da bi mi ova odgovarala. A i mrzim katalošku prodaju :D

    OdgovoriIzbriši
  13. i ja sam je dobila i baš sam je jučer prvi put isprobala. Solidna mi je skroz i sviđa mi se što baš daje pravi volumen trepavicama :))

    OdgovoriIzbriši
  14. Ja je još testiram i nisam sigurna šta da mislim. Četkica me je nekako odbijala, ali se na očima pokazala odličnom :D

    OdgovoriIzbriši
  15. Stvarno se razlika primjeti i te kako! Bitno je da se ne trusi, to mi je kod maskara pod broj 1., a onda da ipak da nekakav volumen :)

    OdgovoriIzbriši
  16. Ja sam ju tek sinoć dobila i prvo sam mrnđokala što je pakiranje vidno plastično - ono, nije jednako kvaliteti ostalim Avonovim maskarama. Sutra ću ju tek isprobati, a ovaj oblik zvijezde uopće nisam skužila dok nisi pokazala sliku! :D

    OdgovoriIzbriši