Phytorelax kozmetika u Kozmo drogerijama - a little make up obsessed

Phytorelax kozmetika u Kozmo drogerijama

Iako je već neko vrijeme dostupna u Kozmo drogerijama, jučer je održana i službena promocija Phytorelax kozmetike, dostupne ekskluzivno u Kozmu.

Phytorelax proizvodi sadrže više od 98% prirodnih sastojaka. Kupke, ulja i mlijeka za tijelo, kreme za ruke i masažu te šamponi, regeneratori, sprejevi, maske i serumi za njegu kose na bazi su arganovog ulja, koje pomaže kod zacjeljivanja ekcema, štiti kožu od nepovoljnih klimatskih uvjeta, a može se koristiti i kao prevencija protiv nastanka neželjenih strija te masažu kod rematoidnog artritisa. Ulje argana sadrži visoki udio vitamina, minerala i nezasićenih masnih kiselina što sprječava suhoću kože i daje joj elastičnost, a istovremeno ju štiti i regenerira.



photo: KOZMO

Osim proizvoda za njegu kose na bazi arganovog ulja, keratina ili ulja makadamije, koje sam ja prve zamjetila, postoji i linija za njegu tijela, pa tako postoje linije na bazi arganovog ulja, ulja slatkog badema i kakao maslaca. Ja sam dobila gel za tuširanje i kremu za tijelo od ulja slatkog badema, pa ću vam kroz neko vrijeme napisati svoje dojmove.



Jeste li probale što od ove linije? Imate li što za (ne) preporučiti?

CONVERSATION

12 komentari:

  1. Gledala sam ih u Kozmu,ali nisam jos nista probala.Doduse,kod mene u Kozmu je bilo samo ovih proizvoda za njegu kose,mozda tada jos nije bilo svega u ponudi.Bas me zanimaju dojmovi o ovom gelu i kremi,volim badem,pa da cujem kakav je miris itd..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. kad se tek istrese na ruku, miriše po marcipanu, no na mojoj koži poprima nekakav puderast miris. no čini mi se da krema za tijelo neće biti dovoljno hranjiva, no neću donositi zaključke nakon jednog tuširanja/mazanja :)

      Izbriši
  2. probala sampon od argana i iskreno ne vidim neku razliku, kosa mi je ista ko kad ju operem nekim drugim šamponom, tako da po meni ne vrijedi tih para....mislila sam uzet regenerator da vidim mozda opravda tu cifru ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Da živim tri života mislim da ne bi stigla isprobati sve novitete na tržištu. :( Nisam isprobala jer nemam Kozmo, a i bolje da ga nemam jer samo dolazim u napast.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i to što kažeš :)
      i dobro da nemaš Kozmo, u zadnje vrijeme stvarno često izbacuju novitete, nađe se i zanimljivih stvari

      Izbriši
  4. Slažem se s Mirnom, ko bi sve isprobao :D

    Svakako mi zanimljivo zvuče tuširalice za sada :) Čekam dojmove :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Nisam do sada čula za taj brend, ali o arganovom sam ulju čitala samo hvalospjeve pa mi se čini da bi vrijedilo isprobati.;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. arganovo ulje je zasluženo hvaljeno, a kakva je ova linija - ne znam. a koliko čujem, dojmovi su različiti :)

      Izbriši