Chanel Beauty Store - dašak Pariza u Zagrebu - a little make up obsessed

Chanel Beauty Store - dašak Pariza u Zagrebu

Drage moje, danas vam pišem o najljepšem eventu na kojem sam ikad bila, a bila sam na puno lijepih evenata. Danas sam osjetila dašak Pariza u centru Zagreba, na samom Trgu bana Jelačića, u Chanel Beauty Store u Martimexu.



Test o dućanu ste mogle čitati u ovom postu, a sad slijede moji dojmovi i jaaaako puno slika, ne zamjerite :)

Jednostavno kad uđete unutra, zaboravite na vanjski svijet i prepustite se užicima. Kad prođete ta vrata, stvarno se osjećate kao da ste zakoračilli u jedan posve drugi svijet - bez pretjerivanja.



Chanel Beauty Store je jedini ovakav Chanel koncept store u ovom dijelu Europe. Imamo i Les Exclusifs de Chanel mirise koji su upravo to - ekskluzivni i nisu dostupni u "običnim" parfumerijama nego samo na ekskluzivnim mjestima poput ovog. Les Exclusifs de Chanel broji 14 mirisa, a posljednji je 1932, kojeg je kreirao Jacques Polge, Chanelov glavni parfumer, a koji nosi to ime u čast godini kad je Coco Chanel kreirala svoju prvu kolekciju dijamantnog nakita.



Naravno, tamo su prisutni i ostali mirisi iz Chanel asortimana, kako muški...



... tako i ženski, naravno uključujući i klasik, Chanel No.5. Jeste li znale da se svake sekunde proda neki od proizvoda iz No.5 linije?





Normalno da smo se raspametile i na make up štand:



A Chanel nije zanemario ni preparativu, pa tako možete i nju naći tamo:



Ono što je mene posebno oduševilo jest olfaktivni bar koji je razvio parfumer kuće Chanel Christopher Sheldrake . Koristeći inovativni sustav keramičkih blottera (pločica), stol sadrži 54 mirisna koncentrata koji obuhvaćaju cijeli spektar Chanelovih parfema. I ne samo on, nego i izuzetno educirano osoblje koje je znalo savršeno odabrati MOJ parfem.



Ako ikada budete u prilici, svakako se naručite za konzultacije uz pomoć olfaktivnog bara jer je to iskustvo koje trebate probati. Chanel osoblje je iznimno educirano i ispitivati će vas pitanja vezano uz svih 9 skupina parfema da bi otkrilo vaše preferencije, kao i to birate li parfem za dan ili noć, mijenjate li parfeme prema godišnjim dobima i raspoloženjima. Prema tome će vam nuditi mirise, a vi ćete morati svesti izbor na pet komada. Nakon toga ćete morati odbaciti još koji dok ne dođete do tri komada. Tada će vam te parfeme osoblje nanijeti na kožu, kako biste vidjeli kako će se parfem razvijati na koži i onda ćete zajedno odabrati što vam najviše odgovara.

Ono što je bitno naglasiti jest to da vi cijelo vrijeme ne znate nazive parfema koje isprobavate sve dok ne odaberete onaj koji želite.

Ja sam prije konzultacija komentirala s Jelenom kako mi je Chanel Chance divan i kako je to baš parfem po mom ukusu. I pogodite koji smo parfem uistinu odabrale kao moj? Uistinu Chanel Chance! Iz tog razloga hvalim osoblje na sve strane i na sav glas jer stvarno znaju preporučiti što klijentu treba.

Uz savjete oko parfema, osoblje je educirano i za davanje savjeta o njezi kože, kao i o šminkanju.

Dva sata provedena među mirisima, šminkom i kremicama koje smo valjda sve "isprepipkale" u ta dva sata su mi jednostavno proletila i moram priznati da mi se bilo teško vratiti "u Zagreb" nakon tog divnog izleta u luksuzni Pariz, no svakako ću se vratiti kako bih uživala u tom divnom kutku luksuza u samom centru Zagreba.

Chanel kutak luksuza se nalazi u parfumeriji Martimex, na Trgu bana Jelačića, a radno vrijeme je od ponedjeljka do petka od 9:00 do 20:00 te subotom od 9:00 do 15:00.

Ukoliko vas zanima, više slika je postavljeno na moju Facebook stranicu, pa tamo možete pogledati za potpuni doživljaj (album će biti Public, pa čak i ako nemate Facebook, možete ga pogledati).

Kako vam se čini ovaj dašak Pariza u Zagrebu?

CONVERSATION

22 komentari:

  1. Naš Pariz se nalazi u srcu Hrvatske. <3
    Tko bi rekao? :)
    Definitivno iskustvo koje si svaka žena MORA priuštiti, bar JEDNOM.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. slažem se skroz, ovo si stvarno svaka žena MORA piruštiti, savršeno je <3

      Izbriši
  2. Odgovori
    1. nema te riječi koja dovoljno opisuje kako je lijepo biti u tom prostoru :)

      Izbriši
  3. Wow *.* Olfaktivni bar je definitivno novi pojam u mojoj glavi, izgleda sjajno i baš me zanima koji bi meni parfem odabrali s obzirom da celog života menjam samo 2 parfema :D Podatak da se svake sekunde proda po jedan No5 proizvod je zaista impresivan.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. sigurno bi se našlo i nešto za tebe među 55 mirisa ;)

      Izbriši
  4. Divno je, divno, divno. Ja sam odusevljena. Jako mi je drago sto su se otvorili kod vas, i nadam se da cemo i mi jednog dana dobiti nas CH store. Ako ga ne dobijemo eto nama internacionalnog blogerskog druzenja :) Dekorativa me je opcinila. Tako pun stand nikad nigde nisam videla. Kompletna prolecna kolekcija... Mmmmm.... A vidim i nekoliko lakova koju su LE ili su povuceni. Raj.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Stvarno je divno :)
      ovo je jedini takav store u ovom dijelu Europe, pa slobodno nam dođite na jedno internacionalno druženje :)))
      sve je predivno i čovjek ne zna što bi prije gledao :)

      Izbriši
  5. Fenomenalno izgleda, jako si lepo prenela utiske. :) Moram da svratim uskoro.

    OdgovoriIzbriši
  6. slike sam već pogledala, a sad sam došla i pročitati. ja se inače ne nalazim u onim Chanel parfemima koje sam do sada imala prilike probati, no svakako bih voljela isprobati ovo iskustvo, samo znam da su cijene ovih parfema prilično visoke pa mi bed doći tamo samo da mi predlože parfem :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. vjerujem da bi među 55 mirisa našla nešto za sebe :)
      a za ovaj drugi dio ne znam što bih ti rekla, svakako nisu jeftini i ni ja vjerojatno ne bih išla samo da mi predlože parfem...

      Izbriši
  7. Prelepa radnja,Chanel raj...bas vam zavidim:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. stvarno je raj <3
      ako ćeš dolaziti u ZG, svakako posjeti :)

      Izbriši
  8. Znaš li do kada im je taj pop up store otvoren? Planiram za Uskrs za Zg...dalje ne moram. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da ti i ovdje odgovorim, nije pop up store, nego je do daljnjega tamo, tako da možeš uživati u Chanel kutku :)

      Izbriši
  9. svaka čast za ovako lepo predstavljanje. jako mi je drago da se u okruženju
    otvorilo nešto tako lepo :) divne su sličice :)

    OdgovoriIzbriši