BeautyUK lipstick u nijansi Snob - a little make up obsessed

BeautyUK lipstick u nijansi Snob

Očito me trenutno drži manija ruževa što ste mogle vidjeti u mom zadnjem new in postu, pa bi bio red da vam i krenem predstavljati te ruževe.



Danas vam donosim recenziju beauty UK Snob ruža za usne.

Ono što mi se jako sviđa kod beautyUK kozmetike jest da dolazi zapakirana u foliju (kao što možete vidjeti na slici gore), pa znate da kupujete nekorišten proizvod.

Ovdje je riječ o mat ružu, predivne pink-mauve boje kakvu ja osobno jako volim.




Sam ruž je lijepo maziv iako je mat teksture tako da ćete ga nanijeti ravnomjerno, bez problema, u jednom potezu. Ne uvlači se u borice, ne isušuje usnice i na mojim usnicama u punom intenzitetu traje otprilike tri sata (uz pijuckanje), a nakon toga počinje ravnomjerno blijediti.

Jedina stvar koja mi se ne sviđa kod beautyUK ruževa je miris - mentolast je, a nisam ljubitelj mentola u kozmetičkim proizvodima. Na prvu sam pomislila da je možda tu da bi dao "plumping efekt" - znate kako u razne lip plumpere dodaju ili mentol ili ekstrakt ljute papričice da bi vam usnice otekle od iritansa? E na to sam pomislila. Međutim nema plumping efekta - srećom.




Cijena beautyUK ruževa je 27 kn u KOZMO drogerijama.
Za te novce ću "pregrmiti" i taj miris koji jako brzo nakon nanošenja nestane jer su ovi ruževi pravi best buy i svojom kvalitetom i trajnošću mogu konkurirati i mnogim puno skupljim ruževima. Ako vam ne smeta miris mentola jedno pola minute nakon nanošenja ruža, ovi ruževi su svakako moja topla preporuka.



slikano na suncu



slikano u hladu

Jeste li probale koji beautyUK ruž? Imate li preporuke? Kako vam se sviđa ovaj?




CONVERSATION

33 komentari:

  1. predivna boja,baš kakvu volim! i meni miris kod ruževa baš smeta. nemam ništa još od BeutyUK,iako,svi me mamite svojim recenzijama,pa mislim da će se barem jedan ruž naći kod mene :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Autor je uklonio komentar.

      Izbriši
    2. pomiriši tester u dućanu svakako :)
      i probaj ruževe, imam samo 2, ali jako sam zadovoljna :)

      Izbriši
  2. Jako je lijepa boja i super ti stoji... :D
    Nisam još probala njihove ruževe ali namjeravam ^^

    OdgovoriIzbriši
  3. Jao diiiivna boja, baš kakvu ja volim :D Morat ću se idući put malo više zadržat kod BeautyUK odjela... :D

    OdgovoriIzbriši
  4. divan :D znas da ja nisam do tih njudastih aliiiii... :D plumaliiiišššššsss mi je predivan <3 nego, taj mentolast osjecaj bude samo u pocetku, ja ga vise uopce ne primijecujem. valjda ishlapi :v :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ma ishlapi taj mentol. ili si se navikla na njega :)
      a plamališššššs je divan <3

      Izbriši
  5. probala sam '2 candy', užasna tekstura, i on je mat. čujem da su drugi ruževi dobri, ali ovaj je valjda najgori iz linije, ne samo po boji, nego i po kvaliteti.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. joj a baš si onda pogodila najgoreg, šteta :(
      ja imam snob i plumalicious (koji nije mat) i s oba sam jako zadovoljna :)

      Izbriši
  6. Bas je lijep,ni prejak ni zagasit' taman!
    Bas cu ga pogledati kad slijedeci put budem u kozmu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. pogledaj, jako je zgodan za dnevne lookove ili smokey eyes :)

      Izbriši
  7. Mnogo mi se svidja kako izgleda na usnama! Nadam se da ce uskoro stici i kod nas :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i ja se nadam, dobri su im lakovi i ruževi :)
      (ostalo nisam probala)

      Izbriši
  8. Odlicna boja, svakodnevna, lepo ti stoji! :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Ova druga mi je jako jako lijepa :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. oprosti, ali ne razumijem komentar :/
      ako je čak i naslov teško pročitat jer je iz naslova jasno da je riječ o samo jednom ružu, onda ne znam što više reći :/

      Izbriši
  10. Nisam jos nista probala :( Ne preferiram bas taj mentolast miris, ali npr imam jedan theBalm ruz koji je samo na pocetku mentolast. Ne pecka usne onako kako znaju mentolasti ruzevi i sjajila. Mislim da bi i skuplji drogerijski brendovi trebali ovako pakirat proizvode!

    OdgovoriIzbriši
  11. Snobić je prekrasan. Nisam još probala ništa od beauty UK jer nisam baš ljubitelj Kozma, ali moram otići makar po jedan ruž za probu :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Prva nijansa je toooliko dooobra. Mislim, ni druga nije loša, ali mi se prva jako, jako dopada.

    OdgovoriIzbriši
  13. Predivne nijanse, savrsene za svakodnevni makeup :)

    Oba ruza ti divno stoje ;)

    OdgovoriIzbriši
  14. Draga, ova JEDNA JEDINA nijansa ruža je predivna. :D Smijala sam se k'o budala kada sam pročitala pojedine komentare iznad. :D

    OdgovoriIzbriši
  15. Pa dobro,tko je ovdje lud?Ja vidim jedan ruz,slikan na suncu i u hladu!!!Cure,citajte!

    OdgovoriIzbriši
  16. Oh well, valjda je ljude zbunila prva fotka s dva ruža, a dalje nisu čitali :D Lijep mi je, nemam još niti jedan jer sam imala namjeru uzeti plumalicious, ali nije ga više bilo, kmee :( Mislim da sam čak ovaj swatchala na ruci, i još neke nudasto-rozaste, ali ne mogu ja protiv sebe i ljubavi prema jarkim nijansama :D I da, mentol, baš se osjeti, to mi je bilo koma i s elf sjajilima, ali nakon nekog vremena je taj mentol miris ishlapio :)

    OdgovoriIzbriši
  17. Mislim da me ne bi smetao miris, pogotovo kad kažeš da ishlapi...boja mi predivno izgleda, samo se nekako klonim mat ruževa zimi, i oni koji drugima nisu isušujući, meni budu na kraju :( ...sva tri ruža koja si predstavila su mi predivna! :))) sorry, nisam mogla odoljet :/

    OdgovoriIzbriši
  18. Meni su baš lijepa OBA ruža. I oba ti tako lijepo stoje. Ne znam koji bi izabrala od ova dva. :P

    OdgovoriIzbriši
  19. Haha, ti to nas proveravas da li pazljivo citamo tako sto postavis prvu sliku sa dva ruza pa onda jos dve slike istog? :P Salim se, naravno. I da, ruz je divan, bas je dobra nijansa i volela bih da probam nesto iz njihove kolekcije. Nisam neki zavisnik od razlicitih nijansi ruzeva i ne koristim ih za svakodnevne prilike (vise sjaj i labelo upotrebljavam), tako da ih za sada i nemam puno.

    OdgovoriIzbriši
  20. Hahahaha dokaz da ljudi ne čitaju nego se uvlače u dupe s komentarima kako ti sve divno stoji xD.
    Ne znnam, meni se ne sviđa baš... Možda zato jer ne volim mat ruževe. A ni takve roze. Ja imam vampire i plumalicious i jako sam zadovoljna s oboje, krasne su boje i dugo drže :)

    OdgovoriIzbriši
  21. Na slici izgleda jako dobro, a na usnama i nije baš jak kako bih ja željela :) A taj miris, mislim da meni ne bi smetao, samo da mentol ne hladi, zima dolazi xD :)

    OdgovoriIzbriši
  22. ruz sam po sebi izgleda jako lepo, a ja sam ocekivala takvu boju na usnama pa sam se maaaaaalkice razocarala. volela bih samo da je na usnama tamniji, kao sto je u pakovanju :)

    OdgovoriIzbriši
  23. Nije baš bojica za mene, ali mi se sviđa opis, nadam se da su i ostali takvi.. Jel' to na noktima Essence teksturac?

    OdgovoriIzbriši