NOTD: Classics Charming Nail Laquer 08 - a little make up obsessed

NOTD: Classics Charming Nail Laquer 08

Danas vam donosim nešto drugačije, nešto što još kod mene na blogu niste vidjele, nude lak na noktima! Riječ je o laku Golden Rose Classics Charming Nail Laquer 08, predivne roskasto-nudaste boje.



Ovi lakovi su mali i dolaze u količini od 7,5 ml, a koštaju 8 ili 10 kn (morat ću točno provjeriti). Imaju klasičnu četkicu, fino su mazivi i ono što me iznenadilo - jako su trajni. Na slikama možete vidjeti lak nalakiran još u petak navečer (danas je ponedjeljak). Mislim da je ovo izvrstan omjer cijene i kvalitete pa bacite pogled na njih. Nažalost, ne sjećam se kakav je izbor boja kod nas (na webu je velik) jer sam ja tražila lak za tužnu prigodu pa mi je točno ovakva boja odgovarala, a kako mi je sve to u magli, ne sjećam se ostatka izbora kod nas. Ove lakove možete kupiti na Golden Rose štandovima.

Lak je nanesen u 2 tanka sloja, bez baznog laka, a kao nadlak sam koristila Nutra Nail Speed Dry Top Coat.





Kako se vama sviđa? Volite li nude lakove na noktima?


CONVERSATION

30 komentari:

  1. Ja na svojim noktima najviše volim nude lakove :) Vrtim se ja i po drugim bojama ali nude obožavam.
    A tebi svaki lak odlično stoji kad imaš lijepe nokte!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja nude stvarno dugo nisam nosila i došla sam bila do toga da imam samo 1 nude lak, a nekada sam jedino nude lakove nosila :) Sad mi dođe kao promjena :)
      I hvala ti :)

      Izbriši
  2. Potpisujem scarfs :)

    Ja također najviše volim nudače i zato mi je ovaj lak predobar , ali i tvoji nokti <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja nisam baš od nudača, a ti moje nokte uijek hvališ, hvala ti :*

      Izbriši
  3. Sve ti dobro stoji, pa makar i nudasti.... kako i sama kažeš za neke prilike neizostavni, treba ih imati svatko... Osobno sam se nudastih izguštirala devedesetih i početkom 2000. ali sad uživam u ekstravaganciji...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti Luce :)
      Istvarno su u nekim prilikama neizostavni, pa je dobro imati poneki u kolekciji. Iako sam se kao i ti puno prije izguštirala po pitanju nudastih, ali eto, i sad malo promjene dobro dođe :)

      Izbriši
  4. Baš je lep, volim Classics lakove. :) Nudaće volim povremeno da namažem, mada se više oduševim kada vidim na nekom drugom, valjda zato što sam ja više tip za jarke boje pa mi bude neobično. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i ja sam zadnjih godina više tip za jarke boje, zato i kažem da je ovo nešto novo i potpuno drugačije kod mene na blogu :)

      Izbriši
  5. Ja nisam voljela takve nijanse dok sam imala kratke nokte, sad sve više posežem za njima, mislim da su jako nosive i elegantne na dugim noktima :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i meni su ovakvi lakovi ljepši na dugim noktima i čine ih elegantnima dok kraćima bolje pristaju boje :)

      Izbriši
  6. Baš je lijep.Ja volim ove lakove kad hoću da istaknem urednost i eleganciju. Meni su ovakvi nokti za sve prilike, i priznajem, da je to jedan od mojih omiljenih manikira!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. jesu, ovakvi nokti su stvarno za svaku priliku i uistinu jedna od manikura s kojima će nokti izgledati najurednije :)

      Izbriši
  7. Ja nisam za nude lakove, ali ovaj je predivan. I btw, kakav ti je taj Nutra Nail top coat? Imam njihov učvršćivač i zadovoljna sam jako, pa sam razmišljala i ovo uzet. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. je, ovaj je baš predivan :)
      isprobat ću ga još jednom pa pisati recenziju, no na prvu (i drugu) mi se jako sviđa, brzo suši, tako da mislim da nećeš pogriješiti ako ga uzmeš :)
      Jedino mi je malo trebalo dok se naviknem na četkicu, odnosno na onaj štapić od četkice (al' ga objašnjavam) jer je duži od ostalih lakova, no ništa nesavladivo :)

      Izbriši
    2. Je, na učvršćivaču je isto takav "štapić", uski, a dugački koji me nervira nenormalno. :D

      Izbriši
    3. meni je malo trebalo da se naviknem, no sad sam ga savladala pa više nije bed :)

      Izbriši
  8. Prekrasne su mi ove nijanse na dugim noktima, na tvojima izgleda savršeno!

    OdgovoriIzbriši
  9. Imam taj minić broj 07 i često ga nosim. Nijansa je više pjeskasta. Jako mi se sviđa i ova tvoja roskasta. Takve nijanse uvijek treba imati :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Prelijep je a ja bas volim nude lakove na kratkim noktima i dobila sam toliko komplimenata kada bih ih tako nalakirala (meni su uvijek kratki nokti). Jako izduzuju prste nudaci a na dugim su mi opet tako-tako. Jedino mi Nives sve to moze lijepo iznijeti :) <3

    OdgovoriIzbriši
  11. Inace nisam bas luda za nudicima,ali u zadnje vrijeme su mi se poceli sve vise sviđati,i slazem se da ljepse izgledaju na dugim noktima ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. sve mi koje inače imamo boje na noktima smo u zadnje vrijeme poludile za nudačima :)

      Izbriši
  12. U posljednje vrijeme jako volim nudaće, pogotovo na dugim ovalnim ili stiletto noktima, dobiju se tzv. mannequin hands :D Iako, ne volim nešto ove prozirkaste, rocikaste, preferiram normalnu pigmentaciju, ovo je za mene jelly. Preporučujem ti dva iz Deborah Shine Tech GelLike, fantastični!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ovo nije jelly nikako, nego je jednostavno prozinkast :)
      Hvala na preporuci, no rijetko kad nosim nude, za mene su ipak boje :)

      Izbriši
  13. Meni je ovo tako predivno, jest jednostavno, ali mi je divno jer su tvoji nokti krasni :D

    OdgovoriIzbriši