New in #16 - a little make up obsessed

New in #16

Već nekoliko dana odgađam pisanje ovog posta jer mi se ne da pisati o toliko stvari, a time sam si zapravo napravila medvjeđu uslugu jer sam dobila još hrpu stvari ovih dana i još mi je i došao paket s iHerba, pa se uistinu skupilo dosta toga.

Ovo je više manje post zbog kojeg se osjećam kao sponzoruša, ali isprika mi je da mi je prošli mjesec bio rođendan i da su mnogi proizvodi iz ovog posta zapravo rođendanski pokloni, pa me nemojte krivo gledati zbog male količine proizvoda koje sam sama kupila, a koji će biti u ovom postu. Bolje je da krenem jer je i ovako pitanje hoćete li doći do kraja posta, a ako ću ja još pisati ni o čemu, onda je vjerojatnost za to još manja :)

Kao i uvijek, počinjem s preparativom:



Mislim da je već iz ove slike jasno da će biti puno toga. Ono što ću odmah izdvojiti jer se neće pojavljivati na ostalim slikama je ova La Roche-Posay kutijica kooja svijetli u mraku, a koja se trenutno dobiva uz kupnju Effaclar Duo, Mat ili K kreme (a u njoj i Effaclar gel (15ml), tonik (15ml) te Toleriane Teint (1ml) ).



Moja kolekcija seruma se obogatila za čak 5 komada: NovExpert Vitamin C serum*, Skin79 serumi koje sam dobila za rođendan od predrage Martine i koji su već, u jako kratkom roku završili u mjesečnim favoritima te Vichy Idealia serum*.



Na Novexpert eventu smo dobile i Radiance liniju*, a zasad sam probala jedino peeling-masku, no stopiram i s tim neko vrijeme jer sam si pritisnula figaro na čelo, pa ne bih htjela kemijski tretirati izgorenu kožu i onu mladu koja će nadam se uskoro se pojaviti.



Na Shiseido predstavljanju noviteta sam dobila Shiseido Ibuki Purifying Cleanser*, La Roche-Posay Duo* se skrivao u onoj gore prefora svjetlećoj kutiji, Avene Ystheal emulzija je poklon od Mell jer moja koža ima posebne potrebe :D i tu se našla i predobra (i moja prva) četkica za lice marke Body&Soul (Muller).



Revitalash sample* (koji ću recenzirati ako mi potraje mjesec dana koliko je potrebno da bi se vidjeli rezultati) se slučajno našao među dekorativom, no što sad :)
Sleek Ultra Matte Dark V2 je rođendanski poklon od mojih Mirne i Meli, kao i Sleek Lipstick Palette Mardi Grass. theBalm Mary-Lou Manizer (koji ste mogle vidjeti u ovom postu) je također rođendanski poklon, kao i Golden Rose ruž u nijansi 53. Kupila sam i Essence Here's my number lak koji me oduševio i kojeg ste mogle vidjeti ovdje, a dobila sam Youngblood Pressed Mineral Rice Setting Powder* i glominerals cover stick*. Tu su se našli još i Shiseido Perfect Rouge u nijansi RD351*, kao i AVON eyeliner kohl*, AVON Ultra Colour Lipstick* u nijansama Carnation i Love, AVON Ultra Glazewear u nijansi Strawberry Shine i AVON true colour eyeshadow quad* u nijansi stone taupes.

Da sam na vrijeme objavila ovaj post, tu bi bio kraj, ali ja sam bila lijena, pa sam si zadala još više posla odjednom.



Ovo je narudžba s iHerba (inače, pri prvoj kupnji možete iskoristiti moj kod SSL010 i dobiti 5$ off). Kupila sam Earth Science, A-D-E Creamy Cleanser za suhu i osjetljivu kožu, Queen Helene The Original Mint Julep Masque i Nutra Nail Speed Dry 30 Second Top Coat, a dobila sam Sierra Bees Organic Cocoa Butter Lip Balm i preslatku mini rašpicu za pete ♥



U Kozmo drogerije je došao novi brand - SPA by Bathique i dobila sam za probu SPA by Bathique Detoxifying Bath and Shower Gel* i SPA by Bathique Balancing Body Lotion*, a Vichy je na tržište lansirao novi šampon - Vichy Dercos Neogenic šampon s patentiranom molekulom Stemoxydine i tehnologijom za povećanje gustoće kose. Javim vam radi li išta po tom pitanju, ali ono što vam odmah mogu reći da mu je ambalaža savršena ♥ najljepša ljubičasta boja (i da, znam da to uopće nije bitno za šampon, ali ja mu se divim :D)



Neki dan sam bila na jako ugodnom blogerskom druženju u Avonu, a povod našeg druženja je bilo predstavljanje parfema Instinct*, pa smo ga naravno i dobile.



Kao što vjerojatno znate, listopad je mjesec borbe protiv raka dojke i između ostalih, Estee Lauder i Clinique su u sklopu globalne kampanje Breast Cancer Awareness u Hrvatskoj pružili podršku udruzi Sve za nju, o čemu ste mogle čitati u ovom postu, kao i vidjeti slike kako napraviti sampregled dojki.

Tom prilikom smo dobile i paketić u kojem su se krile ove divote:



Osim torbice koju ću vrlo vjerojatno proslijediti dalje jer zmije i ja ne idemo nikako zajedno, dobila sam i Estee Lauder Lasting Shimmer Lipstick u nijansi Candy i Estee Lauder 21 Pink Innocence Shimmer Gloss*.

Uh, nije bilo lako doći do kraja, kako meni u pisanju, tako vjerujem ni vama u čitanju, puno toga se nakupilo. Imate li posebne želje što se tiče recenzija?

Što ste vi kupovale u zadnje vrijeme?


*PR uzorak (bez obzira na porijeklo proizvoda, garantiram da su iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu iskrena i stvarna. Za više informacija pročitajte Pravila i informacije o stranici.) 

CONVERSATION

36 komentari:

  1. Prvo ću krenuti od Meline kuće pa ću onda svratiti do Zg i tebi pola toga ukrasti. I kako si samo uspjela spržiti čelo figarom??

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. išla uviti šiške figarom pa ga malo naslonila na čelo :D
      I svrati, podnijet ću ako ukradeš pola :)

      Izbriši
  2. Haha, odvalila sam na ovo sa figarom :-D
    Sve ti je super, ali me najviše zanimaju serumi (svi). :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. meni baš i nije smiješno :(

      serumi će postepeno biti recenzirani, zasad koristim skin79 i tu i tamo vichy idealiu, dok je novexpert spremljen jer serumi s c vitaminom nemaju dugi rok trajanja nakon otvaranja :)

      Izbriši
  3. Užasno mi je žao da si se "sredila" s figarom, vidjela sam i nije prestrašno kako sam mislila. Brzo će proći :)

    A noviteti su ti <3<3

    mene zanimaju najviše noviteti iHerba :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. moglo je biti i gore, a valjda će što prije proći :/

      i meni su ti proizvodi s iHerba jako zanimljivi, pa ih jedva čekam sve isprobati :)

      Izbriši
  4. Sve od reda predivni pokloni, a jes' sponzoruša :)))) ...baš me zanima jel' u ovom Estee Lauder Lasting Shimmer Lipstick ima puno shimmera ili je više decentno...i zločesto figaro što te napalo, nadam se da će brzo proć :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. jel da sam prava sponzoruša? :))))
      EL nisam još probala, no čini mi se da će biti decentan shimmer :)
      A figaro je baš zločest :( I hvala ti, i ja se nadam da će što prije proći :)

      Izbriši
  5. stvarno prelepi noviteti! zasluzila si sve, ipak ti je bio rockas :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Odlični noviteti. Ja čekam serume da mi stignu sa ebaya.
    Mint Julep masku imam i ok je skroz za te novce. :D
    Novexpert trio me najviše zanima.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. mislim da ćeš serumima biti jako zadovoljna :)

      A ovo "skroz je ok za te novce" mi ne djeluje nšeto obećavajuće, a čitala sam super recenzije :/

      A Novexpert trio će još malo pričekati s korištenjem :)

      Izbriši
  7. Vau kakvi noviteti! Meni se zmijče na slici sviđa, a kako bi išlo uživo ne znam :D Ono što definitivno stiže kod nas, a ja ga jedva čekam je Vichy šampon :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. zmijče je isto kao i na slici, ali ja ne volim zmije :D
      isprobala sam šampon i na prvu se ne čini loš :)

      Izbriši
  8. Super noviteti :) di se mogu kupiti ovi Skin79 serumi?

    OdgovoriIzbriši
  9. Koja si ti sponzoruša hahahahahha :D :P i posvuduša, baš si tražena u ze-ge-u :D !!..a kako i ne bi bila kad si awesome :*
    Meni je sve ovdje divno, ne znam otkud bih krenula. Najviše me zanimaju Skin 79 serumi i Novexpert stvarčice. Nadam se da si zadovoljna Sleek paleticama :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. prava sam sponzoruša, istina :)
      Skin serume znaš da svakodnevno hvalim, a i za sleek također, divne su paletice :D <3 :*

      Izbriši
  10. Proslijedi meni torbicu, rado cu biti sponzorusa hahah :D
    Joj ja stvarno uvijek kradem nesto iz tvojih noviteta i favorita, necu te ni pregledat vise :D <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. svi se polakomili za torbicom :)

      ma valjda će se naći nešto od toga i kod tebe :)

      Izbriši
  11. Lijepo si se ponovila :) Sve mi se sviđa!
    Najviše me zanima Vichy šampon i četkica za lice

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. šampon mi se na prvu sviđa, kao dojam kose kad je oprana s njime, no pričekat će još recenzija : a četkicu nisam mislila recenzirati, ali sad si mi dala dobru ideju, hvala :D

      Izbriši
  12. I nakon ovoliko noviteta, misliš li da ćeš jedno vrijeme zaboraviti na kupovinu? :D

    OdgovoriIzbriši
  13. Uh zadnje čega se sjećam da sam kupila je bio essence nude lak :D i onda dobih essence print paper manicure set koji je blago rečeno kaaaaatastrofa.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. dakle ne valja? moram priznati da me ni nije nešto privlačio taj set

      Izbriši
  14. Imamo nekoliko istih noviteta :D i nadam se da ćemo uživati u njima :D a za ostatak proizvoda čekam tvoje recenzje ;).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. imamo puno istih noviteta i nadam se da ćemo uživati u njima :D
      a i ostatak poizvoda će biti recenzije :)

      Izbriši
  15. Ja sebi ne mogu doć od ovog figara na čelu!!! hahahahahahahahaha!!! :))))))))))
    Ja samo slinim, predivne poklone si dobila sponzo jedna sponzorska! :D I ja se pomalo navlačim na serume, planiram uzet C serum od Green Girl.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nije smiješno lenka, nije smiješno :(((((

      tc serum od green girl je jako hvaljen tako da vjerujem da ćeš biti prezadovoljna :)

      Izbriši
  16. Predivne, predivne stvarčice :-) Uživam gledajući ;-) Ova kutijica od La Roche-Posay-a mi je zanimljiva....koja je cijena kreme koja se mora kupiti da bi se kutija dobila?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti :D
      preporučene cijene krema su: EFFACLAR DUO: 105,00 HRK
      EFFACLAR K: 124,00 HRK
      EFFACLAR MAT: 121,50 HRK

      Izbriši
  17. a joj, prokleti figaro :((
    ja sam tako jednom uho opekla presom :DDDD
    noviteti su zaista zaista zaaaaaaaista, divni, i ne znam
    šta bih ti pre uzela :DDD
    jel sam ja jedini blesan koji bi kupio LRP samo zbog
    kutije :DDD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nisi jedini blesan, kutija je predobra i ja sam ju mislila kupiti :D

      Izbriši
  18. Ti i mell me u zadnje vrijeme ubijate s novitetima =p

    OdgovoriIzbriši