Benefit Coralista rumenilo - a little make up obsessed

Benefit Coralista rumenilo

Danas vam donosim recenziju jednog od onih proizvoda za koje mi nije jasno zašto recenzija nije prije napisana. Jedno od mojih omiljenih rumenila, nijansa koja mi pristaje uz apsolutno sav make up i idealno pristaje uz moju put, s kojom ne mogu pretjerati je Benefit Coralista.



Benefit kao brand ne treba posebno predstavljati, a upravo ovo rumenilo je jedan od njihovih najprodavanijih proizvoda. I po meni s razlogom. Riječ je o predivnoj pink-breskvasto-koraljnoj boji sa sitnim zlatnim shimmerom koja stoji rekla bih svima i s kojom je teško pogriješiti.



Sam proizvod dolazi u slatkoj kartonskoj ambalaži (no morate paziti gdje ćete ga držati da se rubovi ne "ofucaju") u količini od čak 12 grama. Ja ga imam već neke 3 godine (mjesec-dva više), ovo je rumenilo koje najčešće koristim i nisam mu ni približno dotakla dno. 12 grama je stvarno puno za rumenilo i trajat će vam jako jako dugo, čak i ako nemate puno rumenila.

Rumenilo dolazi s četkicom koja je neupotrebljiva i koje sam se sjetila tek dok sam pisala post, pa ćete mi oprostiti što ju nećete vidjeti jer stvarno ne znam gdje je.

Ono što me prvo oduševilo kad sam otvorila je miris - miriše na ruže kakve je moja baka imala kad sam bila mala u svom vrtu i koje sam obožavala.

Drugo što mi se svidjelo je da je rumenilo mekano i pigmentirano. Neke cure su se žalile da im je praškasto i ja sam se uvijek čudila kako to dok nisam jednom prilikom uzela grublji kist od onog kojeg koristim - tada je stvarno ostalo tog praška u kutijici. Dakle za nanošenje ovog rumenila preporučam što mekaniji kist i tada nema opasnosti.

Ovo rumenilo je trajno i trajat će vam na obrazima koliko god je potrebno i s tom stavkom me ovo rumenilo do kraja osvojilo.

Na slijedećim slikama možete vidjeti swatcheve - na suncu se bolje vidi taj zlatni shimmer, dok slika slikana u hladu bolje prikazuje realnu boju rumenila:



slikano na suncu



slikano u hladu

Jedina mana ovog rumenila za nas je njegova nedostupnost jer trenutno nijedan od online shopova ga ne šalje u Hrvatsku, a na eBay-u se prodaje puno fejkkova ovog rumenila pa oprezno ako ga kupujete tamo.

Cijena na Asosu mu je 31,67€, dok je u Njemačkoj (gdje je i kupljen) 32€, a možete ga kupiti u Douglasu, Kardstadtu, Ludwig Beck-u, Galeries Lafayette, Kaufhofu, KaDeWe-u, itd.

Kako se vama sviđa? Koje rumenilo vi najčešće koristite?



CONVERSATION

38 komentari:

  1. Najdivnije Benefit rumenilo koje sam videla! Volim sto se samo lagano sija, a nije previse gliterasto. I nijansa je divna, dobra koralna, ne vuce previse ni na narandzastu ni na pink.

    OdgovoriIzbriši
  2. Jeste, stvarno je najlepse njihovo rumenilo! <3

    OdgovoriIzbriši
  3. Coralista i Hoola su mi odavno na WL ;) Mislim da zaista vrede za izdvojen novac ;) Bice moji, znam ;)

    OdgovoriIzbriši
  4. Podsjeca me na moj artdeco 3 color blusher samo sto vjerujem da je coralista intenzivnija... lijep je u svakom slucaju :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Jako je lijep, a i njihove kutijice su mi inače preslatke sve od reda...moje rumenilo za kada ne želim razmišljati je MAC Well Dressed, svjetla, nježna ružičasta...s njim se nikad ne moram bojati da ću pretjerati, za moju boju tena je savršeno :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. je, predivne su im kutijice <3
      i Well Dressed je divan :)

      Izbriši
  6. I meni je ovo jedno od najdražih rumenila!

    OdgovoriIzbriši
  7. Hej draga šalju ga sa Benefit stranice samo nije baš jetfina poštarina, koliko se sjećam 18$ i nema plaćanja paypalom :/ ja sam se nedavno dočepala svog primjerka, dugo sam ga željela ali nisam smjela na ebay-u a nije mi se naručivalo sa njihove stranice zbog navedenog...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i šalju ih kurirskom službom što mi i nije opcija, jer bi carinili 100%, a to je onda preskup sport :(
      drago mi je da si se i ti dočepala svog primjerka :)

      Izbriši
  8. jedno od mojih omiljenih rumenila !

    OdgovoriIzbriši
  9. Stavljaš mi sol na ranu :( kad sam bila u Sephori u Italiji, dvoumila sam se između njega i Holla bronzera i na kraju sam se ipak odlučila za bronzer...

    OdgovoriIzbriši
  10. Jedna od onih stvari koja se najduze nalazi na mojoj WL. Inace me ne privlace toliko Benefit stvarcice, ali ovo rumenilo je to die for! :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Jao rumenilo je prelepooooooooooooo! Obozavam takve boje :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Vrlo nosivo rumenilo. Doduse od kako su smanjili gramazu za pola ne vredi ih vise kupovati.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. uh, da, zaboravila sam na tu "sitnicu" :(
      no ja bih ga i dalje kupila jer mi je savršeno <3

      Izbriši
  13. Divna nijansa! Nemam još uvijek ništa od Benefita ali možda kupim onaj set, znaš koji, pssssst ahahaha :DD

    OdgovoriIzbriši
  14. Predivna mi je Coralista, tip rumenila koje najviše volim.

    Imala sam puno Benefit proizvoda , čudno da ga nikad nisam kupila :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da, i ja se čudim, mislim da bi i tebi divno stajao :)

      Izbriši
  15. Nijansa je stvarno predivna!
    Ja imam od the balma hot mama i cine mi se jaaako slicni,i stvarno nisam imala zshvalnije rumenilo ide na sve!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. theBalm ima drugačiji shimmer, ovaj je diskretniji i meni osobno ljepši :)
      Ali slični su :)

      Izbriši
  16. Ne znam zasto sam ja mislila da je ovo rumenilo inace rozije, al lijepa mi je i ova boja, sto najcesce koristim, ne znam dosta rotiram da pomalo trosim sve

    OdgovoriIzbriši
  17. Wow! Prekrasno je, bas nesto sto bih nosila svaki dan. Steta sto ga jos nisam nabavila, vjerovatno hocu a drago mi je sto ce da krasi tvoje lijepe jagodice! <3

    OdgovoriIzbriši
  18. Divno je rumenilo, na spisku mi je. :))

    OdgovoriIzbriši
  19. Predivno je. Veliki sam ljubitelj ovakvih nijansi pa ide na WL (:

    OdgovoriIzbriši
  20. Obožavam ovakve nijanse rumenila, šteta što nije dostupnije...

    OdgovoriIzbriši