Avon ultra colour lipstick Lava Love - a little make up obsessed

Avon ultra colour lipstick Lava Love

Mislim da je već jasno da jako volim ruževe za usne (ali s druge strane što ja od kozmetike ne volim?!), tako da mi je bilo drago kad mi je Avon poslao između ostalog i ruževe za recenziju. Danas donosim recenziju onog kojeg sam puno nosila u zadnje vrijeme Avon ultra colour lipstick Love*.



Ruževi dolaze zapakirani u foliju koja vam garantira da ste prve koje isprobavate taj proizvod, a unutra se krije lijepo pakiranje od čvrste crne plastike sa srebrnim prstenom na kojem piše AVON. Zgodna stvarčica je da je vrh poklopca proziran, tako da vidite boju ruža unutra.



Sada o samom ružu, riječ je o predivnoj crvenoj boji, kakvu jako volim, koja je idealna za neutralni podton, a lijepo će pristajati i hladnom podtonu. Iako djeluje kao da je topla boja, tek kad se nanese na usne postane jasno da to nije jer u sebi ima i hladnih i toplih tonova, a koji prevladavaju - ovisi o svjetlu. Boja je kremasta, bez ikakvog shimmera.



Uz to što je boja kremasta, i sama tekstura je takva. Divno se maže, jako je hidratantan i ne skuplja se u boricama. Kao i svi izuzetno hidratantni ruževi, nije supertrajan i izdrži na usnama neka 3 sata uz lagano pijuckanje.



Umalo sam zaboravila napisati išta o mirisu - ovaj ruž ga ima, no blag je i nestaje s usana brzo nakon nanošenja. Dovoljno o njemu govori to što sam ga umalo zaboravila spomenuti.


slikano u hladu



slikano na direktnom suncu

Ovaj ruž je u aktualnom Avon katalogu na akciji, pa mu je sad cijena 27 kn, dok mu je puna cijena 49 kn.

Kako sam u zadnje vrijeme uglavnom koristila ovaj ruž, na očima sam nosila neutralne nijanse, poput Urban Decay Basics palete i Avon True Colour palete sjenile u nijansi stone taupes*, a na obrazima najčešće MAC Frankly Scarlet rumenilo.



Volite li vi crvene ruževe? Koji je vaš omiljeni?

*PR uzorak (bez obzira na porijeklo proizvoda, garantiram da su iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu iskrena i stvarna. Za više informacija pročitajte Pravila i informacije o stranici.) 

CONVERSATION

22 komentari:

  1. Ja volim crvene ruzeve, a moj omiljeni je zapravo Sephorin lip stain - em sto je lep, em sto se ne mrda. :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Jao što je lijep :D ja sam ove jeseni baš poludila za crvenim nijansama, no nešto tamnijim od ovih :D moram ovih dana napraviti swatcheve svojih avon ruzeva kad je vec granulo sunce :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Jako lepa boja, mada u katalogu deluje jaako mat I pigmentovan, tako da hvala na recenziji. Mislim da cu ga uzeti, jer nikad dosta ruzeva :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Ne stoji mi svaka nijansa, ali ova tvoja deluje predivno. Super je što se ne skuplja u boricama, jer imam veliki problem sa takvim ruževima, i mojim usnama :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Volim crvene ruževe ali nikako na sebi :( Imam samo jedan crveni , iako svi kažu da mi odlično stoje , meni ih je ipak ljepševidjeti na drugima :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i ja kažem da ti odlično stoje crveni ruževi i onaj tvoj sisley je predivan ♥

      Izbriši
  6. Diiiiivan je, ja sam porucila Berry Berry Love i zaljubljena sam u njega. :)) Omiljeni crveni mi je Red 2000, isto Avon.

    OdgovoriIzbriši
  7. Ja koristim AVONOV COLOR TREND u nijansi RICH RUBY, savršen je! <3

    OdgovoriIzbriši
  8. Kako divna nijansa, jedna od onih koje u trenutku podignu celokupan izgled!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. baš tako, samo on je dovoljan da žena izgleda našminkano i njegovano :)

      Izbriši
  9. Interesantna nijansa, mada meni ne stoje nešto posebno crveni ruževi.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ma sigurno još samo nisi našla odgovarajuću nijansu :)

      Izbriši
  10. Malo je reći da volim crveni ruž :) Avon po meni ima veoma dobre ruževe, a cijenovno prihvatljive.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. meni je ovo prvi Avon ruž i moram reći da sam zadovoljna kvalitetom :)

      Izbriši
  11. Dal se ruž možda ne zove Lava love? Gledam u katalogu i jedino pod tim nazivom je ruž slične nijanse? Ili sam nešto ja pobrkaka? :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti, je lava love je, nisam vidjela od brojeva koji su bili utisnuti preko :/

      Izbriši