Avon Instinct event - a little make up obsessed

Avon Instinct event

S dolaskom jeseni, aktivirala se i beauty scena, tako da svi izbacuju novitete i predstavljaju nam ih, a onda i mi dalje vama.

Jučer sam bila na blogerskom druženju u Avonu koji su za nas organizirale Lucija, Senior PR i Jelena. Druženje je bilo malo drugačije od ostalih, pa smo tako prvo svaka rekle poneku riječ o sebi i predstavile se Luciji i Jeleni (pošto se međusobno sve već znamo), a nakon toga nam je o novom parfemu naziva Instinct pričala jedna od rijetkih blogerica koja o njima i piše - Zora (Beauty of Dawn).


Zora je pričala o onim tehničkim podacima, kao i o njenom dojmu parfema. Ja sam nažalost truba za opisivanje pafema, pa ću vam samo reći da su mu glavne note karambola, kamelija i sandalovina i da ga je teško razvrstati pa je cvjetno-voćno-drvenasta kategorija.


Nakon tog službenog dijela smo se nastavile družiti, pričati i malo smo se predozirale šećerom, što nije bilo teško uz sve slastice koje su nam bile poslužene. Pogledajte samo kako su čak i košuljice od cupcakes bile usklađene s temom:


Parfem je moguće kupiti po promotivnoj cijeni od 175 kuna od 25.09.-5.11.2013., a uz kupnju na poklon dobivate i losion i sprej za tijelo iz iste kolekcije. Redovna cijena iznosi 205 kuna. Postoji i muško izdanje parfema koje će biti dostupno od idućeg kataloga.

CONVERSATION

8 komentari:

  1. Lijepo druženje, drago mi je da ste se lijepo provele:)

    Nažalost, preskačem parfem, ne odgovarju mi nikako :(

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni se baš sviđa bočica :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Ne volim te kataloške parfeme. Ne pitaj zašto. Jer nemam pojma.

    OdgovoriIzbriši
  4. divan vam je bio event, jako mi se svidjaju leopard cinijice :D
    avonov jedini parfem koji sam probala je little black dress i jako ga volim :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. zgodno su ukombinirali uzorak :)

      najprodavaniji Avon proizvod su upravo parfemi :)

      Izbriši