Recenzija: Naobay Soft-Tolerance & Eye Cream i Naobay Calming Face Toner - a little make up obsessed

Recenzija: Naobay Soft-Tolerance & Eye Cream i Naobay Calming Face Toner

Kozmo je još u srpnju obogatio svoj asortiman Naobay proizvodima (o čemu ste mogle čitati u ovom postu), a nakon uistinu dobrog testiranja (kroz kolovoz i rujan), došlo je vrijeme i za recenzije dva proizvoda koja sam probala - Naobay Soft-Tolerance & Eye Cream i Naobay Calming Face Toner.



O samom brandu sam već pisala u gore linkanom postu, tako da se neću ponavljati, pa za sve informacije o brandu, kliknite na taj post :)

Naobay Calming Face Toner

U katalogu piše da ovaj losion pruža 4u1 njegu kože: učinkovito odstranjuje ostatke šminke i nečistoća s kože, čisti, tonira i umiruje kožu zahvaljujući ekstraktima kamilice i gotu kole.

Ovaj tonik sam već potrošila jer sam imala mini pakiranje od 50 ml, no to je bila dovoljna količina da steknem dojam o tom proizvodu. Proizvod sam počela koristiti još na moru (da, potrošila sam ga do sad) i tada sam mogla testirati ovaj dio obećanja da umiruje. Moja koža iako je bila izložena suncu i morskoj soli, bila je umirena i neiritirana. Uz to, ovaj proizvod je uistinu fino hidratizirao i tonizirao moje lice i bio mi je užitak koristiti ga prije nanošenja mog omiljenog Payot seruma. Nije me nimalo isušivao i zaključno s tim, mogu reći da je ispunio sve zadatke koje očekujem kod tonika - da me tonizira, hidratizira i da me ne isušuje. Iz tog razloga se našao i među favoritima mjeseca u kolovozu,



99,14% svih sastojaka je prirodnog podrijetla.
12,16% sastojaka potječe iz organskog uzgoja.
Sastav: voda, ekstrakt lista aloe*, propandeniol, glicerin, natrijev benzoat, kalijev sorbat, ekstrakt cvijeta kamilice+, ekstrakt azijske centele (gotu kole)*, limunska kiselina
*sastojci iz organskog uzgoja

Tonik dolazi u količini od 200 ml i košta 50 kn.

Naobay Soft-Tolerance & Eye Cream

Što piše u katalogu o ovoj kremi: "svježa i lagana tekstura posebno osmišljena za osjetljivu kožu umiruje iscrpljenu i umornu kožu lica te područja oko očiju. Sadržava visok udio resveratrola, prirodne tvari iz vina koja ima antioksidanska svojstva, a koja kožu štiti od slobodnih radikala. Zahvaljujući ekstrkatima gotu kole i kamilice, sprečava nadraženost kože i osip koje mogu uzrokovati vanjski utjecaji."


Mogu vam reći da mi se ova krema jako svidjela ♥ Moja koža lica je mješovita (sklona dehidraciji) dok za oči preferiram mrvicu bogatije kreme. Ovo sve pišem jer je ova krema namijenjena i licu i području oko očiju. Krema je uistinu lagane teksture, jako se dobro razmazuje i brzo upija, a istovremeno kožu ostavlja nahranjenom, a uz to ne sadrži parfeme koji bi mogli iritirati (posebno kožu oko očiju).



Za lice mi se pokazala izvrsnom, dok za područje oko očiju mogu reći samo da mi se pokazala "samo" dobrom - iz razloga što volim bogatije kreme kod kojih imam osjećaj da me hrane od prvog momenta. Ne mogu reći da ova krema ne hrani područje oko očiju, no nekako mislim da iza 25. treba mrvicu jača krema za područje oko očiju od ove.

Krema je izvrsna podloga za make up, puder prekrasno sjeda na nju i ne masti dodatno kožu. Ono što je meni bitno jest da mi je koža nahranjena jer je sklona dehidraciji, a da mi istovremeno ne izaziva komedone kojima sam sklona. Ova krema je zadovoljila oba uvjeta. Uz to ako se ne sjajim od nje, krema je pun pogodak. Od ove kreme se ni ne sjajim dodatno (iako ne očekujte matiranje jer to nije krema namijenjena njemu).

Ono što je zanimljivo (a to sam primjetila u katalogu tek kad sam išla piasti ovaj post) je da je idealna i za njegu i zaštitu kože i kod muškaraca. Ekstrakti kamilice i gotu kole sprječavaju nadraženost kože i osip, pa bi vjerojatno bila idealna za njih nakon brijanja. Nisam ju još uvalila na probu mom dragom, no svakako budem.

Krema dolazi u količini od 50 ml, u klasičnoj drvenoj Naobay ambalaži u kojoj sam pisala u gore već linkanom postu i ima pumpicu što je čini higijenskom. Pumpicom se dobro dozira proizvod i jedna pumpica je dovoljna za cijelo lice.



Osobno sam izbacila sve agresivne preparate i odlučila kožu njegovati samo proizvodima namijenjenima hidrataciji i otkad to koristim, ten mi se uistinu popravio (ne računam povremene hormonalne akne jer na njihov nastanak ionako ne utječu kozmetički preparati). Imam manje komedona (ne, od ove kreme vam neće nestati komedoni, no meni ih očito ne izaziva i smirila je stare) i toliko sam zadovoljna tenom da bez problema izlazim bez pudera, a ova krema je očito tome pridonijela pošto njome njegujem lice u tom periodu.

Ova krema će biti idealna za normalnu i mješovitu kožu, za suhu ne bih rekla da će biti dovoljna, dok za masnu mislim da ne bi bila odgovarajuća preko dana, no ako imate masnu kožu i tražite nešto što će ju ipak nahraniti preko noći, mislim da bi ova krema mogla biti izvrstan odabir jer vam neće napraviti nikakav nered na licu.

Cijena ove kreme je 140 kn za 50 ml proizvoda, a možete ju nabaviti u KOZMO drogerijama.
Možda će vam se cijena činiti visokom za KOZMO, no imajte na umu da je tu riječ o prirodnoj i organskoj kozmetici.

98.85% svih sastojaka je prirodnog podrijetla
15% svih sastojaka potječe iz organskog uzgoja.

Sastav: voda, kaprilični/kaprični triglicerid, ekstrat lista aloe*, metil glukoza stearat, propanediol, ulje slatkog badema*, glicerin, kvaščeve gljivicepichia/resveratol, stearilni alkohol, gliceril stearat, benzilni alkohol, dehidroacetična kiselina, ekstrakt azijske centele (gotu kole)*, ekstrakt cvijeta kamilice*, kalijev sorbat, natrijev benzoat
*sastojci iz organskog uzgoja

**PR uzorak (bez obzira na porijeklo proizvoda, garantiram da su iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu iskrena i stvarna. Za više informacija pročitajte Pravila i informacije o stranici.)

CONVERSATION

22 komentari:

  1. Kako mi je super ambalaža:))

    Odlično mi izgleda u tom drvetu. Definitivno primamljivo , posebno tonik :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Predobra mi je ambalaža kremice :D Nažalost Naobay još nije došao u moj Kozmo -.- , ali me baš zanima ovaj tonik, a okoloočnu bih preskočila jer mi to područje traži jaču hidrataciju kao i tebi . :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. tonik je izvrstan, a i krema bi ti se svidjela, ali za lice, oko očiju ne baš :)

      Izbriši
  3. Jeste se ti i Alter dogovorile da isti dan objavite or what?! :D
    Meni je ta ambalaža pre pre predivna! Morat ću potražiti u Kozmu i malo prepipati :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. pa nismo, i ja sam se iznenadila kad sam vidjela da je Martina isto objavila recenziju :)

      Ambalaža je savršena, prepipaj svakako :)

      Izbriši
  4. Tonik mi djeluje super, svakako ću ga isprobati čim potrošim trenutni! :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Meni je ova ambalaža u potpunosti impresivna i baš mi se čini da će pasti jedan proizvod tek toliko jer sam pala na izgled a ako budem i zadovoljna svakako će to biti dodatni plus :D.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ambalaža je savršena i mislim si ju ostaviti i nakon što potrošim kremicu :)
      A mislim da bi i tebi ova mogla odgovarati kao noćna kremica :)

      Izbriši
  6. I like the look of the calming face toner! And the packaging of these products is lovely :) I have recently found you blog and I'm glad that I did. I'm your newest follower and really look forward to more posts from you. If you like, please check out my blog as well at www.ourlondonwardrobe.com xxx

    OdgovoriIzbriši
  7. Ambalaža je prekrasna. Nisam još ništa probala od Naobay kozmetike, ali hoću. Tonik mi izgleda ok.

    OdgovoriIzbriši
  8. Taman sam i ja mislila pisat o onoj koju sam ja dobila ovih dana, al cu sad jos malo pricekat da nije poplava :D Meni nazalost tonik ne odgovara tako da sa ga probala tri puta i sad stoji, mozda cu ga probat opet ovih dana da potvrdim jesu li pristici bili od njega i ako jesu da ga se definitivno odreknem

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, Martina nije skužila da sam ja objavila post, pa je i ona objavila isti dan :)
      Vidiš baš čudno za tonik, meni inače lice podivlja od svega, ali od njega nije. Baš me zani tvoja konačna presuda :)

      Izbriši
  9. Ovo sam čekala :-) Super recenzija bez obzira što krema baš i nije za mene al tonik definitivno ide na wish list :-D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. tonik bi ti odgovarao sigurno, krema možda ljeti, sad u narednom periodu nikako :)

      Izbriši
  10. Joj jako mi se svidja, a drvena ambalaza je jakooo primamljiva :)

    OdgovoriIzbriši
  11. kremica je malo skuplja. ponadala sam se da ti je bila savrsena za podrucje oko ociju za koje meni treba velika hidratacija ali posto ti je bila samo dobra ipak je preskacem. dok tonik zvuci odlicno i nije nesto preterano skup :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. tonik je izvrstan :) krema je super za lice, ali oko očiju meni nije dovoljna, ja trebam ipak nešto hranjivije :(

      Izbriši