Schaebens Erdbeer Maske - a little make up obsessed

Schaebens Erdbeer Maske

Do sada ste mogle primjetiti da imam pomalo fetiš na maske za lice, pa nije ni čudo da je uslijedila i ova recenzija. Od ovog branda sam nedavno recenzirala masku za područje oko očiju (klik za recenziju), a od maski u vrećicama inače volim i Merz Spezial maske, a recnezirala sam onu za područje oko očiju (klik), onu s bijelom glinom i cinkom (klik) i jedinu kojom nisam bila zadovoljna - s aloe verom i jogurtom (klik).

No da se vratimo na temu...



Tehnički podaci:

Schaebens Erdbeer Maske sadrži sitne čestice peelinga, AHA, ekstrakt jagode i kivija.

Dolazi u količini 2x6 ml, po punoj cijeni košta 8,90 kn, no često je na akciji, pa ju možete nabaviti i za 5 kuna. Dostupna je u Mulleru.

Što kaže uvoznik?

Ova peeling maska je namijenjena nježnom čišćenju svih tipova kože. Sadrži ekstrakt jagode i kivija. Uklanja naslage na koži, dubinski čisti pore, uklanja prištiće i mitesere, pomaže u izgradnji novih stanica.

Način nanošenja:

Maska se nanosi 1-2 puta tjedno po potrebi na očišćeno lice i dekolte. Drži se na licu 10-15 minuta nakon čega se lice ispire toplom vodom.

Moji dojmovi:

Prvo što ćete osjetiti kada otvorite ovu masku je miris. Predivan miris jagoda. Ne onaj sintetički, nego doslovno kao da ste otvorili zdjelu sa jagodama.
Drugo što ćete osjetiti kada ju krenete nanositi su mikro čestice koje služe za pilingiranje. Toliko su sitne da se morate jako zagledati da biste ih vidjele na slici:



Te čestice su izuzetno nježne i same po sebi i ne bi napravile neki ludi peeling. Ono što čisti lice su AHA kiseline (glikolna kiselina) te ekstrakt jagode i kivija. Kivi je poznat po tome da u sebi sadrži puno C vitamina, dok jagode sadrže antioksidanse koji oslobađaju toksine iz naše kože i uklanjaju štetne slobodne radikale. Mislim da o AHA kiselinama i njihovom blagotvornom djelovanju na kožu i ne treba puno pisati :)

Efekt koji ova maska daje jest taj da uistinu čisti lice. Ja ju posebno volim koristiti ljeti kad se pore brže pune i ova maska ih uistinu dobro očisti. Uz to što mi je lice dobro očišćeno, imam osjećaj da je sjajnije (onaj zdravi sjaj), a koža glađa.

Ali to nije sve, primjetila još jedan efekt, posebno izražen zimi kada sam češće u zatvorenim prostorima i kad je ten siviji nego inače, briše to sivilo i vraća zdravu boju licu.

Ova maska je izuzetno nježna, koža nakon nje nije isušena i ukoliko imate problema s porama ili ih jednostavno želite održavati čistima, ova maska ima moju preporuku.

Sastav:






Jeste li isprobale ovu masku? Vaši dojmovi?



CONVERSATION

18 komentari:

  1. U bas mi se svidja. Mada mislim da nemam gde da je kupim. Ako slucajno igde naletim na nju sigurno kupujem!

    OdgovoriIzbriši
  2. Nikada čula ali baš me zanima!

    OdgovoriIzbriši
  3. i ja volim ovu masku (gle čuda :rofl: ) imam u zalihi naravno :zubo:

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da, da, gle čuda :)))
      i ja imam zalihe :D
      i kupila onu peel off, baš me zanima :)

      Izbriši
  4. Nisam čula za ovu masku, ali takođe volim da se mackam. Iako imam malo vremena odnedavno sam počela da koristim usluge kozmetičara i tretmane lica koji uključuju i maskice :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. maskice baš djeluju dobro na lice, treba to prakticirati :)

      Izbriši
  5. Ni ja nisam probala , ali nakon ove recenzije, ko ne bi??

    OdgovoriIzbriši
  6. Evo i ovu stavljam na popis za kupovinu zajedno s onom za oko očiju!

    OdgovoriIzbriši
  7. Zapisujem za probu! U zadnje vrijeme i ja intenzivno razvijam neki "maska fetiš" :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Obožavam maske za lice. Obično kupim Baleine s kojima sam zadovoljna a i DM najčešće posjećujem pa kupim šta ima kod njih. Trenutno isprobavam zelenu glinu i pravim masku od nje i vode.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. zelena glina je izvrsna za mješovitu i masnu kožu :) samo sam ja uglavnom ljenčina za te homemade maske :/

      Izbriši
  9. Jako, jako volim ovu masku! :D Mislim da imam još jedno pakiranje, treba obnovit zalihe :/ možda te uposlim da mi kupiš par stvari u mulleru *trep trep* :D

    OdgovoriIzbriši