Formula 10.0.6. So Totally Clean 2u1 sredstvo za čišćenje/tonik za osjetljivu kožu - a little make up obsessed

Formula 10.0.6. So Totally Clean 2u1 sredstvo za čišćenje/tonik za osjetljivu kožu

Jučer sam objavila recenziju Formula 10.0.6. Best Face Forward, a danas vam donosim novu recenziju tog branda, ovaj put je riječ o Formula 10.0.6. So Totally Clean 2u1 sredstvu za čišćenje/tonik za osjetljivu kožu.



Kao i kod prošlog proizvoda, i ovdje mi se sviđa što na poklopcu ima zaštitnu foliju, pa znate da kupujete nov proizvod.


Što proizvođač kaže o proizvodu?


Riječ je o blagom sredstvu za čišćenje lica i toniku bez alkohola. Kožu ostavlja čistom i izvanredno mekanom. Prirodni ekstrakti biljaka štite kožu odčepljujući pore i uklanjajući šminku, masnoću i nečistoću. Rezultat je čist, osvježen i blistav ten.

Tehnički podaci:


Tonik dolazi u plastičnoj bočici od 200 ml i po cijeni od 49,99 kn.

Sadrži krastavac, morske alge i ekstrakt cvijeta kamilice, te ne sadrži alkohol.

Moji dojmovi:


Za razliku od dnevne pjene za čišćenje lica, ovaj proizvod mi se jako svidio.

Ima svjež miris koji je mješavina mirisa krastavca i morskih algi, no nema onaj karakterističan (mom nosu) smrad algi.

Miris je posebno ugodan po vrućinama jer daje i nosu, a ne samo koži osjećaj osvježenja.

Bez alkohola je i uistinu je blag za kožu, ne isušuje, a ostavlja kožu toniziranom. Trenutno sužava pore, no ne očekujte čuda, to će biti samo trenutan učinak.

Može se koristiti i za skidanje make up-a i isprobala sam ga i u tu svrhu. Istina, nisam bila preambiciozna pa sam s njim skidala samo BB kremu, rumenilo i maskaru i tu je dobro obavljao svoj posao. Ne peče za oči, a uspješno skida šminku.

Sve u svemu, ovim tonikom sam jako zadovoljna, čak je završio u mojim prošlomjesečnim favoritima i stvarno ima moju preporuku ako tražite blag, a cijenom povoljan tonik.

Sastav:

Water (Aqua), Polysorbate 20, Lactic Acid, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, PEG-7 Glycerol Cocoate, Fragrance/Parfum, Hydroxyethylcellulose, Foeniculum Vulgare (Fennel) Fruit Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower/Leaf/Stem Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Bark/Leaf Extract, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Echinacea Purpurea Extract, Macrocystis Pyrifera Extract, FD&C Yellow 5 (CI 19140), FD&C Blue 1 (CI 42090).

Koji je vaš omiljeni tonik?


*PR uzorak (bez obzira na porijeklo proizvoda, garantiram da su iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu iskrena i stvarna. Za više informacija pročitajte Pravila i informacije o stranici.) 

CONVERSATION

14 komentari:

  1. Jako, jako fini sastojci <3
    Dopada mi se :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ne stignem više pratit ove tvoje postove ženo! :D
    Omiljeni tonik mi je Garnierov, od grejpa, pa mislim da neću raditi izlete i isprobavati ovaj proizvod.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, da, produktivna sam ovih dana :D

      Taj od grejpa nisam probala, inače mi je omiljeni zeleni Garnier i The Body Shop Cucumber Water, no i ovaj ulazi u top 3 definitivno <3

      Izbriši
  3. Još jedan brend za kojeg nikad nisam čula, u zadnje vrijeme puno novih brendova otkrivam.. hvala na recnziji

    OdgovoriIzbriši
  4. Sviđa mi se opis, sastojci i sve što si navela :))

    OdgovoriIzbriši
  5. Super, baš sam ih gledala jučer na polici, ali sam čekala da netko izbaci recenziju, jer rijetko koristim tonike iz razloga što me većina njih pecka za lice, ovaj bih mogla probati :) super što nema alkohola u sastavu!

    OdgovoriIzbriši
  6. Kakav ti je ovaj tonik u odnosu na Garnier zeleni? Generalno dobro zvuči ali mi se nikako ne sviđa čak ni taj minimalni potencijal sužavanja pora i nekog zatezanja :-/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nimalo ne zateže, to sužavanje pora je minimalno i trenutno tako da po tom pitanju nemaš brige ;)
      A u odnosu na Garnier zeleni... Pa da znaš da su mi u istom rangu, oba su blaga, fino toniziraju, nemaju alkohol, ne zatežu ni isušuju kožu. Jedina razlika je u mirisu (iako su meni oba fina i osvježavajuća), tome što s ovim možeš i skidati make up (pa je po meni praktičniji ako se ide na neko vikend putovanje) i u cijeni. Kvalitetom i efektom su mi jednako dobri, tako da ako ti cijena ne pravi neku razliku, probaj ;)

      Izbriši
  7. Gdje ga ima kupit?

    OdgovoriIzbriši