Formula 10.0.6. Best Face Forward - dnevna pjena za čišćenje lica - a little make up obsessed

Formula 10.0.6. Best Face Forward - dnevna pjena za čišćenje lica

Prije nešto manje od mjesec dana sam bila na predstavljanju Formula 10.0.6. kozmetike i tom prilikom sam dobila Formula 10.0.6. Best Face Forward, dnevnu pjenu za čišćenje lica i So Totally Clean 2u1 sredstvo za čišćenje/tonik za osjetljivu kožu.

Formula 10.0.6. proizvodi su osmišljeni za potrošače između 14-40 godina, s problematičnom kožom, a cilj ovih proizvoda je da čista i zdrava koža.

Danas vam donosim recenziju dnevne pjene za čišćenje.



U PR materijalima je pisalo da je to blaga pjenica u gelu za čišćenje lica koja uklanja prljavštinu, nečistoću i masnoću s lica, a ten čini blistavim i zdravim.

Što se tiče sastava, kažu da je marakuja najvažniji sastojak ovog proizvoda, a ona je bogata antioksidansima, vitaminima A, B kompleksom i C te mineralima, te da smanjuje nastanak masnoće na licu i čini kožu svježom i čistom. Također sadrži i zeleni čaj koji je isto antioksidans s blagim svojstvima pilinga i detoksikacije i pomaže zaliječiti i umiriti kožu.

Preporuča se korištenje dva puta dnevno na način da se mala količina gela nanese na vlažno lice, umasira i ispere toplom vodom.

Proizvod je prikladan za sve tipove kože.

Tehnički podaci:


Prvo što mi se jako svidjelo na proizvodu jest to da ima foliju zbog koje ćete moći kupiti nov, netaknut proizvod.



Dakle, morate skinuti cijeli dio s poklopcem da biste skinule foliju što će (nadam se) spriječiti zle žene koje otvaraju proizvode po trgovinama da otvore i ovaj proizvod.



Sam proizvod je u tubici od mekane plastike (što je izvrsno jer znači da ćete moći proizvod potrošiti do kraja) i dolazi u količini od 150 ml.

Moji dojmovi:


Kao što je i u PR materijalima pisalo, riječ je uistinu o blagoj gel pjenici unatoč SLS-u na drugom mjestu sastojaka.

Meni osobno je naziv gel pjenica pomalo nezgodan jer 'ajmo realno, svaki gel se više-manje pjeni, dok je pjena nešto drugo (mislim da se moglo do sada primjetiti da imam pomalo fetiš na pjene :D). Tako da ću od sad u tekstu ovo zvati gelom.

Gel miriše po pasiflori, što je meni ugodan miris, no ako taj miris ne volite, to bi vam mogao biti problem jer se dosta osjeti. Tekstura samog gela je dosta rijetka i ne treba ga puno da bi se lice zapjenilo što znači da vam ovaj proizvod može dugo trajati.



Sam efekt na koži me nije impresionirao. Uistinu je blaga, toliko blaga da imam osjećaj da mi nije očistila lice ni od dnevnih nečistoća, a pogotovo nemam osjećaj da mi je smanjila nastanak masnoće na licu. OK, malo je teško o tome pričati po vrućinama kad se koža masti više nego inače, no svejedno bi trebala utjecati na mašćenje, neovisno o vremenskim uvjetima vani.

Ono što mi se svidjelo (uz to što je blaga) što mi je lice izgledalo zdravije s njom, u smislu da je imalo zdraviju boju, no to je to.

Po meni, nećete baš ništa propustiti ako preskočite ovu pjenu jer ne radi ništa posebno. Jedino mislim da je zgodna za osobe sa suhom i normalnom kožom ako baš vole gelove jer ovaj gel ne isušuje.

Sastav:




Jeste li probali koji Formula 10.0.6. proizvod? Kako vam se čine? Privlači li vas koji njihov proizvod? Mene strašno mame maske.



*PR uzorak (bez obzira na porijeklo proizvoda, garantiram da su iskustva napisana u recenzijama na ovom blogu iskrena i stvarna. Za više informacija pročitajte Pravila i informacije o stranici.)




CONVERSATION

14 komentari:

  1. Iako nisam sigurna da nam je u Srbiji dostupan ovaj brend, bar ja nisam cula za njega, svejedno ne bi odgovarao mom tipu koze :) Ipak mi je potrebno nesto sto ce mi dubinski ocistiti pore od smikne i necistoca iz vazduha :)

    Post je sjajan, kao i uvek :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nisam 100%, ali 90% mislim da nema ovih proizvoda u Srbiji ;)
      I svakako preskoči, ovo ne pomaže kod čišćenja pora :/

      i hvala ti :*

      Izbriši
  2. Mene ipak brine Sodium Laureth Sulfate na drugom mestu:/ Proguglaj malo pa ćeš vidjeti o čemu pričam, ja ga izbjegavam u sredstvima za čišćenje kože.
    Koliko dugo si ga koristila, jesi li cijeli mjesec?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. znam o SLS-u, no mene brine samo kad me isušuje, što s ovim proizvodom nije slučaj ;)
      I da, cijeli mjesec sam ga koristila, mislila sam da se to kuži iz teksta, odnosno bila sam uvjerena da sam napisala :)

      Izbriši
    2. Ma moja greška, vidjela sam da si uzela na testiranje nisam znala jesi li koristila samo njega. Mene ne samo da isuši već mi redovno napravi haos na licu, testirala sam par puta:)

      Izbriši
    3. glavno da smo se razumijele na kraju :)
      meni ne napravi (dodatni) kaos na licu, ajde barem nešto :D

      Izbriši
  3. Ja ću je preskočiti ... jučer sam ju gledala a danas na drugom blogu čitala o maski i mislim si "a da ipak dam šansu ovom brendu" ... sad su me nekako tvoji dojmovi opet odgovorili od ovog brenda :/ !?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Probaj tonik, napisat ću recenziju, on mi je jako dobar :)

      Izbriši
  4. Mene zanimaju maske i probat ću za početak manje pakiranje, samo moram do Kozma!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i mene maske silno zanimaju, moram ih probati, isto vrećica pakiranje :)

      Izbriši
  5. Umivalicu preskačem, imam ih previše, no imam Detox masku, nije loša :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Preskačem i ovo :D idemo dalje :DD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ovo stvarno ne zaslužuje pažnju. Nije loš proizvod, no ima ih hrpa boljih:)

      Izbriši